دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه صنایع گوشت و شیلات می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه صنایع گوشت و شیلات:
مقدمه:
شیلات (به انگلیسی: Fishery) عبارت از مجموعه علومی است که به شناسایی، بومشناسی، تکثیر و پرورش، صید و بهرهبرداری، نگهداری آبزیان میپردازد. واژه [[شیل] برگرفته از نام نوعی دام ماهیگیری مرداباست.تاریخچه و اهمیت صنایع گوشت در ایران و جهان، آمار و تولید انواع گوشت داخلی و مقدار نیاز جامعه به محصولات مختلف آن، خصوصیات ساختمان گوشت، ترکیبات گوشت و اهمیت آنها در صنایع مختلف، چگونگی کشتار دام و خصوصیات کشتارگاهها، مراحل پس از کشتار، مواد اولیه مصرفی در صنایع گوشت شامل پروتئینهای مختلف، فسفات، چربی، نگهدارندهها و نقش هر یک، طرز تهیه انواع محصولات گوشتی، گوشت چرخکرده، همبرگر و سایر محصولات گوشتی، فرآیند محصولات گوشتی پختهشده: ماشینآلات صنایع گوشت، عملآوردن گوشت، طرز تهیه ژامبون، سوسیس و کالباس، محصولات جنبی صنایع گوشت، کنترل کیفی و آزمایشات مربوط به محصولات گوشتی و بهداشت کارخانجات گوشتی، تاریخچه شیلات در ایران و اهمیت اقتصادی آن، مهمترین آبزیان خوراکی، شناخت گوشت ماهی از نظر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی و تغییراتی که پس از صید خواهند داشت. انجماد ماهیها، نمکزدن ماهی، دود دادن ماهی و خشک کردن آن، کنسروهای ماهی: ساردین و تن، روغن و آرد ماهی و موارد استعمال آنها. میگو و خصوصیات انواع آن و چگونگی فرآوری، یخ زدن و بستهبندی آن، روشهای تعیین فساد ماهی و میگو. آشنائی با کارخانجات تهیه مواد گوشتی و شیلات، طرز تهیه همبرگر، ژامبون،انواع سوسیس و کالباس،تهیه تن و ساردین. ا
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.