دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی:
مقدمه:
در ابتدا با توجه به کمبود نیروی انسانی تنها آزمایشات خاصی بر روی مواد غذایی صورت می گرفت، ولی بتدریج با افزایش تعداد پرسنل وضعیت کاری آزمایشگاه توسعه یافت و هم اکنون، آزمایشگاه توانسته است با توسعه از نظر فضا و پرسنل در امر کنترل فرآورده های غذایی ، بهداشتی و آرایشی در محدوده استان گلستان گامهای موثری را در راستای افزایش ایمنی غذا و فرآورده های بهداشتی و آرایشی بردارد. دارای ۳ بخش کلی شیمیایی،آنالیز دستگاهی و میکروب شناسی، و ۳ زیر شاخه آرایشی و بهداشتی ، بسته بندی و مولکولی می باشد .
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.