جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
6.29 مگابایت
تعداد صفحه
48
تعداد بازدید
96 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی:

مقدمه:

در ابتدا با توجه به کمبود نیروی انسانی تنها آزمایشات خاصی بر روی مواد غذایی صورت می گرفت، ولی بتدریج با افزایش تعداد پرسنل وضعیت کاری آزمایشگاه توسعه یافت  و هم اکنون، آزمایشگاه توانسته است با توسعه از نظر فضا و پرسنل در امر کنترل فرآورده های غذایی ، بهداشتی و آرایشی در محدوده استان گلستان گامهای موثری را در راستای افزایش ایمنی غذا و فرآورده های بهداشتی و آرایشی بردارد. دارای ۳ بخش کلی  شیمیایی،آنالیز دستگاهی و میکروب شناسی،  و ۳ زیر شاخه آرایشی و بهداشتی ، بسته بندی و مولکولی  می باشد .

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه معرفی و شرح دستگاه ها آزمایشگاه کنترل مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *