دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه فرآیند تولید کیک می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه فرآیند تولید کیک:
کیک یکی از انواع شیرینیهاست که جز دستهی غذاهای پخته دستهبندی میشود. در تهیهی کیک آرد مادهی اصلی میباشد و به دنبال آن از مواد دیگری همچون شکر، تخممرغ، شیر، آب، حجم دهندهها ، و … استفاده میشود. کیکها در ابتدا به صورت دستی تهیه میشد اما با افزایش نیاز و ورود صنعت به عرصهی تولید مواد غذایی، تولید این محصول به صورت صنعتی آغاز شد. امروزه انواع کیک با شکل و طعم و خواص تغذیهای متفاوت تولید میشود که محصولات این صنعت توانسته است در مدت کوتاهی توجه افراد بسیاری را به خود جلب کند. و امروزه شاهد تعداد کارخانهجات مربوط به این صنعت در اکثر نقاط جهان میباشیم.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.