با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار که در 28 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواحي جنوبي ايران روشهايي براي تهيه آن موجود بوده است .
ايراني ها از 2500 سال پيش ، روشهايي براي حرارت دادن نيشکر و تهيه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقيق کردن آن شربتهايي درست مي کردند که بيشتر مصرف درماني داشت .
از اين رو تهيه شربتها و نوشابه ها و تکنيک آن توسعه يافت .
قسمت عمده مواد متشکله نوشابه هاي غير الکلي گازدار را آب تشکيل مي دهد و ممکن است مقدار آن تا 92 % نيز برسد .
منابع آبي که توليد کنندگان نوشابه در اختيار دارند شامل يکي از گروههاي زير مي باشد .
1) آبهاي سطحي 2) آبهاي زير زميني 3) آب باران
تصفيه آب:
Ro يا اسمنر معکوس : آب از چاههاي عميق وارد تانک lit 000/100 مي شود و بعد به داخل مخزن شني که حاوي ذغال است پمپاژ مي شود ، اول مواد درشت گرفته ميشود ، بعد وارد فيلتر هاي 5 ميکروني 2 و 1 مي شود ، بين راه محلول ميزنند، محلول متابي سولفيت سديم ( کلر آب را از بين مي برد ) چون کلر براي دستگاه ضرر دارد .
محلول دوم آنتي اسکالن يا ضد رسوب مي باشد بعد پمپماژ مي شود ، بعد وارد ممبران مي شود ، بعد وارد لوله استيل شده و از داخل U.V رد مي شود . U.V براي تصفيه آب صنعتي Ro بکار مي رود .
عصاره يا بنيان نوشابه
از اجزاي مهم تشکيل دهنده هر نوشابه عصاره يا بنيان آن است .
اصولاً مقدار عصاره لازم جهت مقدار مشخصي از نوشابه در بسته بندي معيني توسط کارخانجات عصاره سازي تهيه و در اختيار شرکتهاي نوشابه سازي قرار ميگيرد .
افزودنيهاي مجاز در نوشابه
افزودنيهاي به کار برده شده در نوشابهها بعد از آب عبارتند از: قند يا شيرينکنندهها، مواد طعم دهنده، رنگها ، اسيدها ، نگهدارنده ها و ايندريد کربنيک که در اينجا به ترتيب توضيحاتي درباره هر يک مي آوريم :
شيرين کننده ها (Sweeters) :
اين مواد به دو دسته تقسيم مي شوند :
- شيرين کننده هاي طبيعي : ماننده شکر ( ساکارز ) ، و قند اينورت
- شيرين کننده هاي مصنوعي (Synthetic) : که مهمترين آنها عبارتند از ساخارين ، و سولفاتها (سيکلاماتها)
در صنايع نوشابه سازي درصد شيرين بودن نوشابه و قدرت شيرين کنندگي مواد مهم است .
فهرست مطالب:
- تاريخچه نوشابه …………………………. 1
- فصل اول : آب
- آب ……………………………………. 2
- تصفيه آب ………………………………. 2
- فصل دوم : واحد عصاره
- عصاره يا بنيان نوشابه …………………… 3
- افزودنيهاي مجاز در نوشابه ……………….. 3
- شيرين کنندهها ………………………….. 3
- تهيه شرب اوليه از شکر جامد ………………. 4
- فيلتراسيون شربت اوليه …………………… 4
- تهيه شربت غذايي (عصاره) …………………. 4
- طعم دهندهها ……………………………. 5
- عصاره نوشابههاي پرتغالي …………………. 5
- عصاره نوشابههاي ساده ……………………. 5
- ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه ………… 5
- عنوان صفحه
- فصل سوم : گاز Co2
- توليد گاز Co2……………………………. 7
- برج شستشو ……………………………… 7
- رطوبت گيري يا جدا کننده آب ………………. 7
- چيلر ………………………………….. 8
- فصل چهارم: بطري شوي
- بطري شوي ………………………………. 9
- اندازهگيري درصد سود در بطري شور …………. 10
- آينه بان ……………………………… 10
- فلوميکس ………………………………. 10
- کربوکولر ……………………………… 11
- پرکردن بطري …………………………… 12
- آزمايش نقطه پر شده …………………….. 12
- دستگاه تشتک زن ………………………… 13
- پرکن جعبه نوشابه ………………………. 13
- فصل پنجم : کنترل کيفي
- مقدمه کنترل کيفي ………………………. 15
- عنوان صفحه
- آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه …………. 15
- آزمايش بريکس ………………………….. 15
- مقدار بريکس …………………………… 15
- آزمايش بومه …………………………… 16
- اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2…………… 16
- اندازه گيري درصد قند …………………… 17
- آزمايش اسيديته ………………………… 17
- تعيين چگالي …………………………… 17
- آزمايش pH …………………………….. 17
- آزمايشات ميکروبي و شيميايي ……………… 18
- آزمايشات ميکروبي ………………………. 18
- تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي ……………. 18
- ساخت محيط کشت …………………………. 18
- انواع محيط کشت ………………………… 19
- روش انجام آزمايش ميکروبي ……………….. 20
- نتايج آزمايشات انجام شده ……………….. 21
- آزمايشات هفتگي ………………………… 22
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.