تحقیق در مورد انجير

تحقیق در مورد انجير
نوع فایل
Word
حجم فایل
361 کیلوبایت
تعداد صفحه
25
تعداد بازدید
67 بازدید
۸,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد انجير که در 25 صفحه به همراه فهرست و منابع، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد انجير می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

مقدمه:

درختان ، درختچه ها و یا گیاهان اپی فیت و بالارونده خزان پذير و یا همیشه سبز با شاخه هاي كوتاه  است . اين درخت داراي پوست قهوه اي يا خاكستري و برگهاي متناوب بوده تمام قسمتهای گیاه دارای شیرابه می باشد.

گلها تک جنس و گیاه تکپایه یا دو پایه است . گل آذین به شكل كوزه در آمده و گلهای کوچک تک جنس فاقد گلبرگ به سطح داخلي آن چسبیده اند  در گونه های مختلف انجير گلهاي نر و گلهاي ماده به شكلهاي متفاوت و در مواقع مختلف سال تشكيل مي شوند مثلاً در کوزه(گل آذین) های بهاره ، گلهاي نر كه داراي گلپوش سه قطعه اي و سه پرچم هستند همراه با گلهاي سترون و نازا كه خامه اي كوتاه دارند ، ديده مي شوند . در کوزه های تابستاني فقط گلهاي ماده بارور با خامه بلند وجود دارد در کوزه های پائيزي فقط گلهاي پنبه اي ديده مي شود .

 عمل گرده افشاني و لقاح در اين گياهان بوسيله حشره کوچکی به طول 2تا3میلیمتر بنام Blastophago glossorum انجام مي گيرد و در جريان گرده افشاني ابتدا حشره ماده به داخل گل آذین کوزه مانند كه داراي  گلهاي پنبه اي است وارد مي شود و داخل آن تخمگذراي مي كند . سپس حشرات به وجود آمده از تخم در داخل نهنج جفت گيري مي كنند بعد بلافاصله نرها مي ميرند و حشرات ماده در حالي كه دانه هاي گرده به بدن آنها چسبیده  از کوزه مربوطه خارج مي شوند و وارد گل آذین دیگر برای تخمگذاری می شوند. بدين ترتيب دانه هاي گرده را به داخل کوزه پایه هاي ديگرمي برند و سبب لقاح گلهاي ماده موجود در آنها مي شوند .

میوه انجير خوراكي در واقع نوعی میوه کاذب است که از گل آذین کوزه مانند آبدار بوجود آمده است . کاسبرگهای هر گل نیز گوشتی شده است . ميوه هاي حقیقی گیاه  فندقه بوده که به تعداد بي شماري در هرکوزه (گل آذین ) قرار دارند . دانه انجير داراي جنين مستقيم يا خميده و شامل آلبومن يا فاقد آن است .

انجیر
انجیر

فهرست مطالب:

  • ويژگي هاي گياهشناسي جنس  انجير
  • معرفي گونه
  • انجیر، اولین محصول زراعی بشر
  • انواع انجير
  • خواص دارویی گیاه انجیر
  • میوه درخت انجیر
  • خواص درمانی میوه انجیر
  • ارزش غذائی انجیر

منابع و ماخذ:

  • حاجی‌شریفی، احمد/ اسرار گیاهان داروئی/ تهران، حافظ نوین، چاپ دوم، ۱۳۸۳
  •  رضوی، مهدی/ ۱۳۵۳/ خواص میوه‌ها و سبزیجات/ تهران، تلاش، ۱۳۸۳، چاپ سوم
  •  مهرین، مهرداد/ ۱۳۰۱ خواص میوه‌ها/ خوراکی‌ها بانضمام درمان طبیعی/ تهران، خشایار، چاپ ۱۳۷۹
  •  فلور رنگی ایران/ طرح مشترک مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع/ دانشگاه تهران/ احمد قهرمان استاد دانشگاه
  •  راه بهتر زیستن در پرتو آداب شرعی/ مؤلف علامه قصری/ مترجم: نذیر احمد سلامی/ تربت جام/ احمد جام چاپ ۱۳۷۷
  •  قهرمان احمد ، كورموفيت هاي ايران ، جلد دوم و سوم   ، مرکز نشر دانشگاهی ، 1373
  •    ثابتی حبیب الله ، جنگلها ، درختان و درختچه هاي ايران ، انتشارات دانشگاه یزد ،1373
  •   مبین صادق ، رستني هاي ايران – جلد دوم،    1354
  •   زرگری علی ، گیاهان دارویی ، ج4 ،انتشارات دانشگاه تهران ،136
  •   گل گلاب حسین ، گیا ، انتشارات دانشگاه تهران ، 1340
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تحقیق در مورد انجير”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *