با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد انجير که در 25 صفحه به همراه فهرست و منابع، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد انجير می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
درختان ، درختچه ها و یا گیاهان اپی فیت و بالارونده خزان پذير و یا همیشه سبز با شاخه هاي كوتاه است . اين درخت داراي پوست قهوه اي يا خاكستري و برگهاي متناوب بوده تمام قسمتهای گیاه دارای شیرابه می باشد.
گلها تک جنس و گیاه تکپایه یا دو پایه است . گل آذین به شكل كوزه در آمده و گلهای کوچک تک جنس فاقد گلبرگ به سطح داخلي آن چسبیده اند در گونه های مختلف انجير گلهاي نر و گلهاي ماده به شكلهاي متفاوت و در مواقع مختلف سال تشكيل مي شوند مثلاً در کوزه(گل آذین) های بهاره ، گلهاي نر كه داراي گلپوش سه قطعه اي و سه پرچم هستند همراه با گلهاي سترون و نازا كه خامه اي كوتاه دارند ، ديده مي شوند . در کوزه های تابستاني فقط گلهاي ماده بارور با خامه بلند وجود دارد در کوزه های پائيزي فقط گلهاي پنبه اي ديده مي شود .
عمل گرده افشاني و لقاح در اين گياهان بوسيله حشره کوچکی به طول 2تا3میلیمتر بنام Blastophago glossorum انجام مي گيرد و در جريان گرده افشاني ابتدا حشره ماده به داخل گل آذین کوزه مانند كه داراي گلهاي پنبه اي است وارد مي شود و داخل آن تخمگذراي مي كند . سپس حشرات به وجود آمده از تخم در داخل نهنج جفت گيري مي كنند بعد بلافاصله نرها مي ميرند و حشرات ماده در حالي كه دانه هاي گرده به بدن آنها چسبیده از کوزه مربوطه خارج مي شوند و وارد گل آذین دیگر برای تخمگذاری می شوند. بدين ترتيب دانه هاي گرده را به داخل کوزه پایه هاي ديگرمي برند و سبب لقاح گلهاي ماده موجود در آنها مي شوند .
میوه انجير خوراكي در واقع نوعی میوه کاذب است که از گل آذین کوزه مانند آبدار بوجود آمده است . کاسبرگهای هر گل نیز گوشتی شده است . ميوه هاي حقیقی گیاه فندقه بوده که به تعداد بي شماري در هرکوزه (گل آذین ) قرار دارند . دانه انجير داراي جنين مستقيم يا خميده و شامل آلبومن يا فاقد آن است .
فهرست مطالب:
- ويژگي هاي گياهشناسي جنس انجير
- معرفي گونه
- انجیر، اولین محصول زراعی بشر
- انواع انجير
- خواص دارویی گیاه انجیر
- میوه درخت انجیر
- خواص درمانی میوه انجیر
- ارزش غذائی انجیر
منابع و ماخذ:
- حاجیشریفی، احمد/ اسرار گیاهان داروئی/ تهران، حافظ نوین، چاپ دوم، ۱۳۸۳
- رضوی، مهدی/ ۱۳۵۳/ خواص میوهها و سبزیجات/ تهران، تلاش، ۱۳۸۳، چاپ سوم
- مهرین، مهرداد/ ۱۳۰۱ خواص میوهها/ خوراکیها بانضمام درمان طبیعی/ تهران، خشایار، چاپ ۱۳۷۹
- فلور رنگی ایران/ طرح مشترک مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع/ دانشگاه تهران/ احمد قهرمان استاد دانشگاه
- راه بهتر زیستن در پرتو آداب شرعی/ مؤلف علامه قصری/ مترجم: نذیر احمد سلامی/ تربت جام/ احمد جام چاپ ۱۳۷۷
- قهرمان احمد ، كورموفيت هاي ايران ، جلد دوم و سوم ، مرکز نشر دانشگاهی ، 1373
- ثابتی حبیب الله ، جنگلها ، درختان و درختچه هاي ايران ، انتشارات دانشگاه یزد ،1373
- مبین صادق ، رستني هاي ايران – جلد دوم، 1354
- زرگری علی ، گیاهان دارویی ، ج4 ،انتشارات دانشگاه تهران ،136
- گل گلاب حسین ، گیا ، انتشارات دانشگاه تهران ، 1340
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.