با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد تغذيه در ورزش که در 28 صفحه به همراه فهرست و منابع، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد تغذيه در ورزش می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
ارتباط تغذيه با ورزش از پيش از عصر طلائى يونان شناخته شده بوده است. توجه به فعاليتهاى جسماني،
غذاى مناسب و در کل سلامت عمومى بدن ذهن دانشمندان سامرائي، هندي، مصري، ايرانى و ديگر تمدنهاى قديمى را به خود مشغول نموده بود. بيابانگردان اوليه از غذاهائى چون ماهي، گوشت حيوانات وحشي، دانهها، حبوبات، غلات و ميوههاى وحشى در دسترس استفاده مىکردند.
در واقع مىتوان عدهاى از آمادهترين افراد اين گروه از لحاظ جسمانى را اولين ورزشکاران تاريخ ناميد، چرا که اغلب مسافتهاى طولانى را در زمين دشمن يا اقليمهاى ناآشنا براى بهدست آوردن غذا طى مىکردند. بعدها، وقتى شکارچيان بهطور ثابت در يک محل مستقر شدند، براى تقويت دستها به انجام ورزش هم مبادرت ورزيدند.
در زمانهاى قديم، يک رژيم غذائى خاص براى تقويت جسمانى و يا تأمين سلامت اشخاص وجود نداشت. افراط در خوردن غذا و نوشيدنى منجر به بروز ناراحتىهائى چون اسهال، يبوست و يا ساير بيمارىها مىشد. بقراط (۴۶۰ تا ۳۷۷ قبل از ميلاد) مىگويد: اگر بتوانيم براى هر شخص ميزان صحيح فعاليت بدنى و خوراک را تجويز کنيم بهگونهاى که جانب تعادل رعايت شود، مطمئنترين مسير به سوى تأمين سلامت و تندرستى را برگزيدهايم.
اگرچه پزشکان خطرات عمومى زيادهروى در مصرف غذا را دريافته بودند، اما در ميان طبقات اجتماعى مختلف، الگوى مصرف غذا متفاوت بود. مثلاً کتيبهٔ يک مقبره در نزديک هرم عظيم خئوپس شرح يک ملّاک پولدار را داده که غذاى خود را از گوشت گاو نر، گوساله، بز، گوسفند، ماکيان، نان و آبجو تهيه مىکرده است! در کل، شناخت انسان از ارتباط غذا و فعاليت بدنى با سلامت جسمانى است که دنياى قديم را با عصر جديد مرتبط مىسازد.
Empedocles سال ۵۰۰ تا ۴۳۰ قبل از ميلاد)، يکى از شاگردان مشهور فيثاغورث و از اولين يونانىهائى بود که در رابطه با پزشکى مدرن مطلب نوشته است. او مفهوم کلى طبايع انسانى را که عميقاً روى سطح سلامت و ابتلاء به بيمارى تأثير مىگذارند را عنوان نموده است.
فهرست مطالب:
- تاريخچه تغذيه در ورزش ………………………………………………………………………………………………….. 2
- آيا مي دانيد چرا ورزش كنيم……………………………………………………………………………………………. 4
- كارشناس ارشد زراعت……………………………………………………………………………………………………….. 6
- نقش تغذيه در انجام ورزش ها…………………………………………………………………………………………… 8
- كربوهيدارت ها…………………………………………………………………………………………………………………… 9
- پروتئين ها…………………………………………………………………………………………………………………………. 10
- آب و مايعات……………………………………………………………………………………………………………………… 11
- چند توصيه براي رساندن آب كافي به بدن…………………………………………………………………….. 11
- بدست آوردن وزن مناسب براي مسابقات……………………………………………………………………….. 11
- فصل سوم
- نقش تغذيه در ورزش در پيشگيري از پوكي استخوان……………………………………………………. 12
- غذاي حاوي كلسيم…………………………………………………………………………………………………………… 14
- ورزشكاران چگونه بايد تغذيه كنند؟………………………………………………………………………………… 18
- تفاوت رژيم غذايي روزشكاران با افراد عادي……………………………………………………………………. 20
منابع و ماخذ:
- كتاب علم پرورش اندام – مولف علي رنجي ، انتشارات پرديس-1369
- www.aftab.ir
- مقاله: اصول علمي تغذيه در ورزش- نويسنده دكتر آمري نيا
- مقاله: دانستنيهاي ورزش نويسنده اليزابت كوين از مجله پزشكي 2005
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.