با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد علوفه و يونجه که در 151 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد علوفه و يونجه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
اهميت وارزش غذايي علوفه يونجه به حدي است كه موجب شده به ملكه نباتات علوفه اي شهره گردد . خاستگاه و مركز پيدايش يونجه به نام علمي Medicago satival ايران زمين است .
يونجه يكي ازمهم ترين گياهان علوفه اي براي حيوانات اهلي است . زيرا داراي مقدار زيادي پروتئين ، ويتامين هاي مختلف ، انرژي و قابليت هضم پذيري بالاست . همچنين در مخلوط علوفه يونجه براي حاصلخيزي خاك ، اصلاح ظرفيت نگهداري آب و خاك به صورت مالچ و استخراج مواد معدني و نيتروژن در لايه پاييني استفاده مي شود .
– كشت يونجه سابقه اي بسيار طولاني دارد به طوري كه قدمت آن به ابتداي تاريخ تمدن مي رسد . كشت يونجه در اكثر نقاط دنيا رايج بوده و روز به روز به سطح زير كشت آن افزوده مي شود . بهترين شرايط براي رشد ونمو يونجه در مناطق خشك ، آفتابي ، گرم و با آب فراوان انجام مي گيرد .
فهرست مطالب:
- مقدمه
- گياهچه
- ريشه
- ساقه
- برگ
- گل
- ارقام يونجه
- و…
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.