با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای که در 49 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
مقدمه:
محموله چاي بعد از تخليه از كاميونها توسط دستگاههاي جك و ليفتراك وارد انبار موقت چاي مي شود تا زمان تأييد توسط واحد QC ( كنترل كيفيت) .
سپس واحد QC بازرسي لازم جهت پذيرش يا عدم پذيرش محموله را به عمل مي آورد . اين بازرسي در مورد چاي شامل آزمايشات اوليه چشمي و دستگاهي مي باشد كه در صورت انطباق نتايج آزمايشات و بازرسيها با استانداردها محموله پذيرش ودرصورت عدم انطباق رد و برگشت داده مي شود .
واحد بازرسي QC در ابتدا و انتها و درهر مرحله از فرآيند ماده اوليه و محصول را كنترل مي كند تا مطابق استانداردهاي مربوط باشد .
مشخصه هاي كنترلي واحد QCبه شرح زير مي باشند :
درصورت پذيرش و تاييد از سري QC محموله در انبار تا زمان بسته بندي انبارش مي شود .
دماي انبارهاي چاي بايد در حد استاندارد دورطوبت 65/0 – 70/0 باشد .
درمرحله بعد چاي وارد واحد بلند مي شود كه در تمامي مراحل نقل و انتقلات با جك و ليفتراك انجام مي گيرد .
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.