تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای

تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای
نوع فایل
Word
حجم فایل
45 کیلوبایت
تعداد صفحه
49
تعداد بازدید
84 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای که در 49 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

مقدمه:

محموله چاي بعد از تخليه از كاميونها توسط دستگاههاي جك و ليفتراك وارد انبار موقت چاي مي شود تا زمان تأييد توسط واحد QC ( كنترل كيفيت) .

سپس واحد QC بازرسي لازم جهت پذيرش يا عدم پذيرش محموله را به عمل مي آورد . اين بازرسي در مورد چاي شامل آزمايشات اوليه چشمي و دستگاهي مي باشد كه در صورت انطباق نتايج آزمايشات و بازرسيها با استانداردها محموله پذيرش ودرصورت عدم انطباق رد و برگشت داده مي شود .

واحد بازرسي QC  در ابتدا و انتها و درهر مرحله از فرآيند ماده اوليه و محصول را كنترل مي كند تا مطابق استانداردهاي مربوط باشد .

مشخصه هاي كنترلي واحد QCبه شرح زير مي باشند :

درصورت پذيرش و تاييد از سري QC  محموله در انبار تا زمان بسته بندي انبارش مي شود .

دماي انبارهاي چاي بايد در حد استاندارد دورطوبت 65/0 – 70/0 باشد .

درمرحله بعد چاي وارد واحد بلند مي شود كه در تمامي مراحل نقل و انتقلات با جك و ليفتراك انجام مي گيرد .

عمليات بسته بندي چاي
عمليات بسته بندي چاي
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تحقیق در مورد عمليات بسته بندی چای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *