تحقیق در مورد مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم

تحقیق در مورد مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم
نوع فایل
Word
حجم فایل
3.97 مگابایت
تعداد صفحه
35
تعداد بازدید
186 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم که در 35 صفحه به همراه فهرست و منابع، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

مقدمه:

جلوگيري از تخريب منابع آب و خاك به منظور ايجاد توليد پايدار از جمله مسائل پر اهميتي است كه امروز موضوع اكثر مطالعات صورت گرفته مي باشد. از جمله منابع مهم در امر توليد در بخش كشاورزي آب و خاك مي باشد كه حفاظت از آنها به منظور توسعه كشاورزي پايدار ضروري است.

سهم عمده اي از منابع آب و خاك موجود در جهان و كشور ما را منابع متاثر از شوري تشكيل مي دهد كه ما ناگزير به استفاده از اين منابع هستيم. اراضي كشاورزي در مناطق خشك و نيمه خشك به علت بارندگي كم و تبخير و تعرق زياد معمولاً با مشكل تجمع املاح در خاك روبرو مي باشند، بطوري كه حدود ده درصد از كل اراضي دنيا را (8/954 ميليون هكتار) خاكهاي تحت تاثير شوري تشكيل داده است در ايران نيز بالغ بر 15 ميليون هكتار از سطح كشور مبتلا به نمك شوري مي باشد ( پوستيني، 1378).

مطالعات متعددي نشان داده است كه خاكهاي مبتلا به درجات مختلف شوري، قليائيت، و آب ماندگي در ايران مساحتي بالغ بر 25 ميليون هكتار از اراضي تحت آبياري، ديمزارها و … را اشغال نموده است. البته نتايج مطالعات انجام گرفته در سالهاي اخير نشان داده كه مشكل شوري گسترده تر بوده و داده هاي بدست آمده از نقشه يك ميليونيم ايران نشان مي دهد كه اراضي با شوري كم تا متوسط حدود 25 هكتار و اراضي با شوري شديد حدود 5/8 ميليون هكتار را در بر مي گيرد. (2000,FAO)

با توجه به اطلاعات فوق، شوري (خاك و آب) را مي توان يكي از عوامل مهم محدود كننده توليد در بخش كشاورزي دانست. براي كنترل و كاهش اثرات مخرب ناشي از شوري راهكارهاي مختلفي ارائه شده كه يكي از آنها بهبود شرايط تغذيه اي گياه و بهينه سازي آن مي باشد. عدم توازن تغذيه اي در گياهان تحت تاثير شوري از طرق مختلف بوجود مي آيد.

گندم
گندم

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • مديريت مصرف ازت در شرايط شور براي گندم
  • ازت و شوري
  • میزان مصرف کود
  • انواع کودهای ازته
  • معرفی کودهای ازته موجود
  • مدیریت مصرف

منابع و ماخذ:

  • 1. پوستینی، کاظم و مجتبی یوسفی راد. 1378. اثر تنش شوری روی جذب و توزیع ازت در دو رقم گندم.
  • مجله علوم کشاورزی ایران، جلد 23، شماره2.
  • درودی، م. س. و ح. سیادت. 1378. تاثیر شوری آب آبیاری، کودهای سولفات پتاسیم و اوره بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی در گندم. مجلة خاک و آب. جلد 12. شماره 6. موسسه تحقیقات خاک و آب، تهران، ایران.
  • ملکوتی، م.ج.وم. نفیسی. 1367. مصرف کود در اراضی فاریاب و دیم. انتشارات تربیت مدرس.
  • ملکوتی، م.ج.م.م. طهرانی. 1378. نقش ریز مغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس. دفتر نشر آثار علمی.
  • مهاجر میلانی، پرویز و همکاران. 1379. تغذیه گندم در شرایط شور استان قم: تغذیه متعادل گندم. مجموعه مقالات (محمد جعفر ملکوتی). نشر آموزش کشاورزی. 1379.
  • Aslam, M. and et al. Early effects of salinity on nitrat assimilation in barley seedling. Plant Physiol. 76:321-325.
  • Bar, Y., Apelbaum, A., kafkafi, U., Goren, R., 1997. Relationship between chloride and nitrate and its effect on growth and mineral composition of avocado and citrus plants. J. plant Nutr. 20, 715-731.
  • Bohra, J.S., K. Doerffling . 1993. Potassium nutrition of rice (Oryza sative L.) varieties under NaCl salinity. Plant and soil. 152:299-303.
  • Botella, MA., Martinez, V.. Pardines, I., Cerdi, A., 1997. Salinity induced potassium deficiency in maize plants. I. plant Pltysiol. ISO, 2~205.
  • Leidi, EQ.,Silberbush, M., Lips, SM., 1991. Wheat growth as affected by nitrogen type, pH and salinity. I Btomas production and mineral composition. 3. Plant Nutx. 14, 235-246.
  • Feigin. A.. Rylski. I… b4eiri, A., Shalhevet, 3.. 1987. Response of melon and tomato plants to chloride – nitrate ratios in saline nutrient solutions, I. Plant Nutr. 10. 1787-1794.
  • و…
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تحقیق در مورد مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه