تحقیق در مورد واحد تولیدی

تحقیق در مورد واحد تولیدی
نوع فایل
Word
حجم فایل
21 کیلوبایت
تعداد صفحه
38
تعداد بازدید
65 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد واحد تولیدی که در 38 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد واحد تولیدی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

مقدمه:

واحد توليدي آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خيابان شهيد رجائي خيابان ستاره، توليد آرد خود را به ظرفيت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع كرده است.

محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گيري 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گيري 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملي به شماره 103 و 2393 به روش والسي توليد مي شود.

اين واحد توليدي به مديريت عامل سيد محمدرضا مرتضوي و داشتن نيروهاي متخصص شامل خانم الهام عباسي مسئول كنترل كيفيت با مدرك مهندسي صنايع غذايي، آقاي سيد احمد حيدري مدير توليد با مدرك شيمي و خانم ركسانا نادرنيا مدير فني با مدرك مهندسي مكانيك و تعداد 35 كارگر از حداكثر توان خود جهت توليد محصول با كيفيت مطلوب بهره مي برد ماده اوليه و محصول در كليه مراحل توليد و فرآوري كنترل شده و آزمايشات لازم برروي آنها در بخش ميكروبي و شيمي انجام مي شود.

اين كارخانه با داشتن پروانه تأسيس و بهره برداري به شمارة 4251، در تيرناه سال 1382 موفق به اخذ پروانه هاي ساخت محصول به شماره 17942 – آرد ستاره درجه 2 و 17943 – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گرديد.

واحد تولیدی
واحد تولیدی
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تحقیق در مورد واحد تولیدی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *