جزوه اصول فراوری ضایعات در صنایع غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
2.74 مگابایت
تعداد صفحه
107
تعداد بازدید
1055 بازدید
۶,۹۰۰ تومان
5/5 - (2 امتیاز)

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه اصول فراوری ضایعات در صنایع غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه اصول فراوری ضایعات در صنایع غذایی:

مقدمه:

علوم و صنايع غذايى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كيفيت فيزيكى، شيميايى و بيولوژيكى محصولات كشاورزى اعم از گياهى و دامى را از لحاظ تبديل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبديل، تكميل و نگهدارى و حمل و نقل اين محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه اصول فراوری ضایعات در صنایع غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *