جزوه التراسونیک در پردازش مواد غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
6.55 مگابایت
تعداد صفحه
100
تعداد بازدید
202 بازدید
۶,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه التراسونیک در پردازش مواد غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه التراسونیک در پردازش مواد غذایی:

مقدمه:

اولتراسوند به معنای فراصوت می‌باشد. فراصوت به صورت موج‌صوتی تعریف می‌شود تعداد که دارای فرکانس فراتر از حد‌شنوایی انسان(20KHz) است. اگرچه انسان نمی‌تواند امواج فراصوت را بشنود ولی اگر در معرض آن قرار گیرد دچار سرگیجه ، تهوع و سردرد میشود . فراصوت یکی از فناوری‌هایی است که برای فرآیند کوچک‌سازی ، افزایش دادن کیفیت و کسب اطمینان از ایمنی محصولات غذایی توسعه‌یافته هست.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه التراسونیک در پردازش مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *