جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
3.29 مگابایت
تعداد صفحه
49
تعداد بازدید
696 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی:

مقدمه:

حرارت دادن و سرد کردن در فرآوري مواد غذايي فعاليت هايي معمول هستند. حرارت دادن مواد غذايي با اهداف مختلفي نظير کاهش جمعيت ميکروبي، غير فعال کردن آنزيم ها، کاهش مقدار آب ماده غذايي، اصلاح ويژگي عملکردي يک ترکيب خاص و پختن انجام مي شود. انتقال حرارت نقش محوري در تمام اين عمليات ها دارد. مدل سازي انتقال حرارت در مواد غذايي دشوار است . اغلب دويا حتي سه حالت انتقال حرارت دريک سيستم به طور همزمان صورت مي گيرد. برخي ويژگي هاي حرارتي مواد غذايي همراه با تغيير دما، تغيير مي يابند. مشکل ديگر اين است که مواد غذايي به ندرت همگن و داراي شکل مشخص هستند. با اينحال تقريب هاو روابط تجربي به ما اجازه مي دهند که فرايندهاي معيني رابا دقت کافي به طور تجربي مدل کنيم . امروزه بعضي تلاش هابر اين امر قرار دارند که از روش عناصر محدود براي محاسبه تغييرات ويژگي هادر مواد غذايي استفاده کنند وبا اين روش مدل هاي بهتري براي فرايندهاي پيچيده حرارت دادن و سرد کردن ارائه کنند. در اين مقاله ضمن بررسي ويژگي هاي فيزيکي مواد غذايي که بر انتقال حرارت تاثير دارند، مدل هاي تجربي موجود در اين زمينه تحليل مي شوند.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *