دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه انکپسوله کردن در صنایع غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه انکپسوله کردن در صنایع غذایی:
مقدمه:
میکروکپسوله کردن تکنولوژی نسبتا جدیدی استکه برای حفاظت تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات غذایی استفاده می شود کپسول یا مواددیواره عموما شامل نشاسته مشتقات نشاسته پروتئین ها صمغها و لیپیدها یا هرترکیبی از آنها می باشد روشهای کپسوله کردن ترکیبات غذایی شامل خشک کردن پاششی خشک کردن انجمادی پوششدهی به طریق بستر سیال اکستروژن کریستالیزاسیون مرکب دخول ملکولی و کوآسرواسیون اینم قاله روشهای تهیه ترکیبات غذایی میکروکپسوله شده و برگزیده هایی از مواد پوشش را بررسی می کند ویژگیهای میکروکپسولها مکانیز مهای رهاسازی کنترل شده و قابلیت حفاظت / تثبیت ترکیبات غذایی کپسوله شده نیز ارایه می شود.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.