دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه تجزیه تحلیل ریسک در صنایع غذایی احمدی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه تجزیه تحلیل ریسک در صنایع غذایی احمدی:
مقدمه:
WHO این «راهنما» را به منظور درک و استفاده از آنالیز ریسک در چارچوب ملیِ ایمنی مواد غذایی تهیه نمودهاند. مخاطبان اصلی این کتاب، مقامات ملی مرتبط با ایمنی مواد غذایی در سطح دولتها میباشند. این راهنما، اطلاعات پیش نیاز ضروری، هدایت و نمونههای عملی از روشهای به کارگیری آنالیز ریسک را در مواد غذایی ارائه میدهد. همچنین اصول توافق بینالمللی و چارچوب عمومی برای استفاده از اجزای مختلف آنالیز ریسک را بیان میکند. این راهنما مکمل و همتراز سایر اسناد موجود و یا در حال تولید توسط WHO/ FAO و کمیسیون کدکس غذایی میباشد.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.