جزوه روش های توليد نانوالياف

نوع فایل
PDF
حجم فایل
793 کیلوبایت
تعداد صفحه
8
تعداد بازدید
109 بازدید
۴,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه روش های توليد نانوالياف می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه روش های توليد نانوالياف:

مقدمه:

در سالهای اخیرتولید نانوساختارهای جدید به دلیل خواص منحصربه فردآنها توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده است. نانوالیاف ها در صنایع غذایی میتواند برای کاربردهای مختلفی مانند طراحی سنسورها، بهبود خواص فیلم ها استفاده شوند. نانوالیاف پلیمری را میتوان با روشهایی مانند تفکیک فازی، کشش، ساخت با قالب، خود اتصالی و الکتروریسی تولید کرد. ازمیان روشهای به کار گرفته شده برای ساخت نانوالیاف، الکتروریسی به عنوان مناسب ترین و قابل کنترل ترین روش در بین روشها است که الیاف را با میانگین قطری با ثبات تری تولید میکند. برای ارتقای کیفیت ساختارهای نانوالیافی اصلاحات زیادی در روشهای نانوالیافی اصلاحات زیادی در روش الکتروریسی قابل بررسی است. از نانوالیاف با توزیع اندازه خوب، انتظار می رود که آزادسازی قابل پیش بینی ماده فعال را در تمام مدت مورد نیاز تامین کند . با توجه به این مزایا محققین علوم غذایی از الکتروریسی برای ریزپوشانی کردن مواد استفاده می کنند تا بدین وسیله خواص عملکردی همانند کارایی، اثربخشی، پایداری وحل پذیری مواد فعال را در ابعاد نانو افزایش دهند.محقق گرامی بمنظور صرفه جویی در وقت شما در این کنگره چکیده و اصل را همزمان دریافت می نماید.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه روش های توليد نانوالياف”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *