جزوه سنتز و مطالعه خواص ساختاری

نوع فایل
PDF
حجم فایل
879 کیلوبایت
تعداد صفحه
10
تعداد بازدید
205 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه سنتز و مطالعه خواص ساختاری می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه سنتز و مطالعه خواص ساختاری:

مقدمه:

در این مطالعه، نانوذرات و نانوکامپوزیت پلیمراکسید روی برای تهیه فیلم به منظور بسته‌بندی مواد غذایی تولید شدند و خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی آنها مورد بررسی قرار گرفت. سنتز نانو ذرات با روش سل- ژل انجام شد. آنالیز ساختاری توسط آزمون پراش پرتو ایکس تشکیل فاز نانو اکسید روی را نشان داد. پس از سنتز نانو ذرات با استفاده ازتصویر میکروسکوپ الکترونی عبوری، مورفولوژی نانو ذرات بررسی شد که نشان داد نانو ذرات به شکل نسبتاً کروی و اندازه متوسط آنها بین 20 تا 25 نانو متر است. برای تهیه نانوکامپوزیت، نانو ذرات اکسید روی در سه سطح 1، 3 و 5 درصدبه ماتریس پلی وینیل الکل، که به روش فرآوری محلول تهیه شد، اضافه گردید. نحوه پراکنش نانو ذرات در بستر پلیمری و ویژگی سطحی نانو فیلم های کامپوزیتی به ترتیب با استفاده از آزمون پراش پرتو ایکس ومیکروسکوپ الکترونی روبشی مورد بررسی قرار گرفت. نمای سطحی فیلم نشان دادکه در همه سطوح غلظت، نانو اکسید روی در بستر پلیمری به طوریکنواخت پخش شد .با استفاده از طیف سنجی فروسرخ مشخص گردید که در طول موج حدود1 cm- 558 پیوند Zn-O درهمه غلظتهای نانو ذرات برقرار است. با افزایش غلظت نانو ذرات از یک درصد به سه درصد، استحکام کششی فیلم‌ها حدود 11درصد افزایش یافت. همچنین افزایش غلظت نانو ذرات از صفر درصد تا 5 درصد باعث کاهش رطوبت به میزان20 درصد گردید. با افزودن نانو ذرات اکسید روی به پلی وینیل الکل، فیلم ها خاصیت ضد میکروبی علیه اشرشیا کلی را خوبی از خود نشان دادند به طوریکه با افزایش غلظت نانو ذرات این ویژگی افزایش یافت.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه سنتز و مطالعه خواص ساختاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *