جزوه عوامل موثر بر تشکیل میوه و جلوگیری از ریزش میوه

نوع فایل
PDF
حجم فایل
1.41 مگابایت
تعداد صفحه
3
تعداد بازدید
99 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه عوامل موثر بر تشکیل میوه و جلوگیری از ریزش میوه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه عوامل موثر بر تشکیل میوه و جلوگیری از ریزش میوه:

مقدمه:

ریزش میوه درختان، یک پدیده ای می باشد که برخی  سال ها باغات کشاورزی را درگیر می کند،البته عوامل مختلفی وجود دارد که ممکن است علت ریزش باشد در کل به جدا شدن برگ،گل و میوه درختان ریزش می گویند.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه عوامل موثر بر تشکیل میوه و جلوگیری از ریزش میوه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *