جزوه فرآیند تولید چیپس

نوع فایل
PDF
حجم فایل
529 کیلوبایت
تعداد صفحه
7
تعداد بازدید
143 بازدید
۴,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه فرآیند تولید چیپس می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه فرآیند تولید چیپس:

مقدمه:

روش هاي فرآوري که در صنعت چیپس سازي مورد استفاده قرار می گیرد از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است و حتی ممکن است تولید آن در یک کارخانه با کارخانه دیگر تفاوت داشته باشد. به طور کلی طرح فنی تولید چیپس شامل فر آیندهاي ذیل است:

حمل ونقل سیب زمینی، شستشو، توزین، پوست گیري، لکه گیري، بازرسی سیب زمینی پوست شده، برش سازي، شستشوي برش با خشک سازي جزئی برش ها قبل از سوخاري سازي، نمک پاشی، معطر سازي، بازرسی چیپس سوخاري شده، سرمایش، توزین و بسته بندي.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه فرآیند تولید چیپس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *