جزوه فرآیند تولید کشمش

نوع فایل
PDF
حجم فایل
331 کیلوبایت
تعداد صفحه
4
تعداد بازدید
120 بازدید
۳,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه فرآیند تولید کشمش می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه فرآیند تولید کشمش:

مقدمه:

انگور از جمله میوه هایی است که تحت فرآیند خشک کردن قرار می گیرد و محصول حاصل از آن کشمش نامیده میشود.
طبق استاندارد، کشمش عبارت است از میوه رسیده و خشک شده ارقام مختلف انگور بی دانه که محصول بوته مو از گونه vitisvinifera از خانواده «vitaceae» می باشد و بر حسب رقم، روش و شرایط خشک کردن، منجر به تولید محصولات مختلفی از کشمش می شود.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه فرآیند تولید کشمش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *