دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه فرآیند تولید کشمش می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه فرآیند تولید کشمش:
مقدمه:
انگور از جمله میوه هایی است که تحت فرآیند خشک کردن قرار می گیرد و محصول حاصل از آن کشمش نامیده میشود.
طبق استاندارد، کشمش عبارت است از میوه رسیده و خشک شده ارقام مختلف انگور بی دانه که محصول بوته مو از گونه vitisvinifera از خانواده «vitaceae» می باشد و بر حسب رقم، روش و شرایط خشک کردن، منجر به تولید محصولات مختلفی از کشمش می شود.
راهنمای خرید:
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.