جزوه فرآیند تولید کیک

نوع فایل
PDF
حجم فایل
350 کیلوبایت
تعداد صفحه
8
تعداد بازدید
117 بازدید
۴,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه فرآیند تولید کیک می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه فرآیند تولید کیک:

مقدمه:

کیک یکی از انواع شیرینی‌هاست که جز دسته‌ی غذاهای پخته دسته‌بندی می‌شود. در تهیه‌ی کیک آرد ماده‌ی اصلی می‌باشد و به دنبال آن از مواد دیگری همچون شکر، تخم‌مرغ، شیر، آب، حجم دهنده‌ها ، و … استفاده می‌شود. کیک‌ها در ابتدا به صورت دستی تهیه می‌شد اما با افزایش نیاز و ورود صنعت به عرصه‌ی تولید مواد غذایی، تولید این محصول به صورت صنعتی آغاز شد. امروزه انواع کیک با شکل و طعم و خواص تغذیه‌ای متفاوت تولید می‌شود که محصولات این صنعت توانسته است در مدت کوتاهی توجه افراد بسیاری را به خود جلب کند. و امروزه شاهد تعداد کارخانه‌جات مربوط به این صنعت در اکثر نقاط جهان می‌باشیم.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه فرآیند تولید کیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *