جزوه مقدار شاخص گلیسمی (GI)و بار گلیسمی(GL) مواد غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
336 کیلوبایت
تعداد صفحه
4
تعداد بازدید
250 بازدید
۴,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه مقدار شاخص گلیسمی (GI)و بار گلیسمی(GL) مواد غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه مقدار شاخص گلیسمی (GI)و بار گلیسمی(GL) مواد غذایی:

مقدمه:

به طور خلاصه میتوان گفت که شاخص گلیسمیک عددی بین ۰ و ۱۰۰ است که هر چه این عدد بزرگتر باشد، نشان می دهد که ماده غذایی با سرعت بیشتری قند خون شما را بالا می برد. باید توجه کنید که شاخص گلیسمیک تنها در مورد سرعت افزایش قندخون به شما اطلاعات می دهد ولی در خصوص میزان افزایش چیزی نمی گوید. به همین منظور میبایست از بار گلیسمیک استفاده کرد. به عنوان مثال هندوانه از شاخص گلیسمیک بسیار بالایی در حدود ۸۰ برخوردار است که نشان می دهد با خوردن هندوانه قند خون شما به سرعت افزایش می یابد ولی باید توجه کنید که در یک وعده متوسط از هندوانه مقدار کمی کربوهیدرات وجود دارد و بنابر این مقدار بار گلیسمیک آن حددو ۵ است که عدد بسیار پایینی است. به همین دلیل برخلاف باور متداول، خوردن مقدار معقولی هندوانه برای افراد دیابتی بدون خطر است.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه مقدار شاخص گلیسمی (GI)و بار گلیسمی(GL) مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *