دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه:
مقدمه:
کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه اثر فرامرز خدائیان چگنی شامل متن کامل درس میکروبیولوژی مواد غذایی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی و بر اساس سرفصلهای مصوب وزارت علوم تدوین شده است. نگارش و تألیف کتاب بگونهای است که هم قابل استفاده علاقمندان و دانشجویان رشته صنایع غذایی و همچنین قابل استفاده داوطبان آزمونهای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد بعنوان منبع غنی مطالعاتی میباشد.
مباحث کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه در شش سرفصل با عناوین زیر ارائه شده است.
- طبقهبندی باکتریها و خصوصیات آنها
- عوامل درونی و بیرونی غذا مؤثر بر رشد باکتری
- روشهای شناسایی میکروبها
- فساد فرآوردههای غذایی
- روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی
- بیماریهای باکتریایی ناشی از مواد غذایی
در کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه در بین مباحث هر فصل تستها و نمونه سوالات تألیفی متعدد و متنوعی ارائه شده است. همچنین تستهای کنکور سراسری دورههای قبل با حل و پاسخ تشریحی تمام سوالات ارائه شده است تا خواننده به مباحث هر فصل از درس تسلط کافی پیدا کرده و با شکل سوالات آزمونهای مختلف آشنا شود.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.