جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه

نوع فایل
PDF
حجم فایل
7.47 مگابایت
تعداد صفحه
274
تعداد بازدید
4237 بازدید
۶,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه:

مقدمه:

کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه اثر فرامرز خدائیان چگنی شامل متن کامل درس میکروبیولوژی مواد غذایی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی و بر اساس سرفصل‌های مصوب وزارت علوم تدوین شده است. نگارش و تألیف کتاب بگونه‌ای است که هم قابل استفاده علاقمندان و دانشجویان رشته صنایع غذایی و همچنین قابل استفاده داوطبان آزمون‌های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد بعنوان منبع غنی مطالعاتی می‌باشد.

مباحث کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه در شش سرفصل با عناوین زیر ارائه شده است.

  1. طبقه‌بندی باکتری‌ها و خصوصیات آنها
  2. عوامل درونی و بیرونی غذا مؤثر بر رشد باکتری
  3. روش‌های شناسایی میکروب‌ها
  4. فساد فرآورده‌های غذایی
  5. روش‌های مختلف نگهداری مواد غذایی
  6. بیماری‌های باکتریایی ناشی از مواد غذایی

در کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه در بین مباحث هر فصل تست‌ها و نمونه سوالات تألیفی متعدد و متنوعی ارائه شده است. همچنین تست‌های کنکور سراسری دوره‌های قبل با حل و پاسخ تشریحی تمام سوالات ارائه شده است تا خواننده به مباحث هر فصل از درس تسلط کافی پیدا کرده و با شکل سوالات آزمونهای مختلف آشنا شود.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی پارسه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *