دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه همه چیز درباره کفیر می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه همه چیز درباره کفیر:
مقدمه:
نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر است که از کوههای قفقاز در روسیه سرچشمه گرفتهاست. در روسیه به منظور معالجه یا جلوگیری از بعضی امراض مورد استفاده قرار میگیرد. از لحاظ درمانشناسی و تغذیهای، سر آغاز مصرف آن در بعضی از مناطق جهان، آسیای جنوب غربی، اروپای شمالی و شرقی، آمریکاي شمالی و ژاپن بوده است. مصرف کفیر در جمهوریهای شوروی سابق، مجارستان و هلند سالهای زیادی است که توسعه یافته و در سوئد، نروژ، آلمان و فنلاند به خوبی شناخته شده و در مصر، استرالیا و برزیل به خوبی و در آمریکا و ژاپن به طور چشمگیری رشد داشته است. بر اساس پارهای از فرضیات، کفیر اولین بار توسط چوپانان عشایر قفقازی و در اثر تخمیر شدن شیر تازهای که در ظرف چرمی خود حمل میکردند کشف شد. اما بیش از این نیز، در کوههای قفقاز، کفیر به داشتن خواص درمانی نسبت داده میشد. عواملی که خواص بینظیر حسی را در کفیر ایجاد میکنند؛طعم اسیدی ترش و نیرو بخش میباشد و یک آشامیدنی بهینه لبنی محسوب میشود. غلظت و قوام کفیر، مانند ماست رقیق است. ترشی و چربی کفیر، لذت بخش بوده که میتواند همراه با عسل و سایر میوهها مخلوط و مصرف شود.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.