جزوه کاربرد نرم افزار MSTAT-C

نوع فایل
PDF
حجم فایل
1 مگابایت
تعداد صفحه
37
تعداد بازدید
310 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه کاربرد نرم افزار MSTAT-C می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه کاربرد نرم افزار MSTAT-C :

مقدمه:

بررسي تغييرات ويژگي هاي حرارتي نان هاي ايراني در مقايسه با نان باگت طي چهار روز نگهداري در دماي اتاق و تعيين رابطه بين اين تغييرات و ميزان توسعه بياتي، اهداف اين پژوهش بودند. بدين منظور، نان هاي اصلي ايراني، شامل: بربري، سنگك، تافتون و لواش و همچنين باگت با مواد اوليه استاندارد، فرمول معين و در شرايطي كاملا تحت كنترل، توليد شدند. نان ها بعد از پخت و پس از اينكه خنك شدند، در دو لايه نايلون پلي اتيلني بسته بندي شدند، تا تبادل رطوبت و هوا با محيط اطراف به حداقل برسد. سپس در زمان هاي مشخص، نان ها از داخل بسته هاي نايلوني خارج و 20 ميلي گرم نمونه از مغز آنها استخراج مي شد. سپس آنتالپي آنها با روش آناليز حرارتي همزمان، طي چهار روز براي تمام نان ها و با سه تكرار تعيين شد. بررسي آماري نتايج با آزمون فاكتوريل در غالب طرح كاملا تصادفي انجام شد. بدين منظور ابتدا از تجزيه واريانس استفاده گرديد و سپس ميانگين ها با آزمون چند دامنه اي دانکن در سطح 5 درصد مورد مقايسه قرار گرفتند. جهت تجزيه و تحليل آماري از نرم افزار MSTAT-C استفاده شد. نمودارها نيز توسط برنامه كامپيوتري اكسل ترسيم شدند. نتايج اين پژوهش نشان مي دهد كه نان هاي تازه داراي منحني گرمازا هستند. در حاليكه، هرچه از مدت زمان نگهداري آنها مي گذشت، منحني به سوي گرماگيري پيش مي رفت. البته روند اين تغييرات در همه نان ها يكسان نبود، زيرا آنها از نظر فرمول تهيه، شرايط توليد و به ويژه ميزان آب، با هم تفاوت داشتند. به طور كلي، بر اساس تحليل آماري نتايج چنين استنباط مي شود كه آنتالپي نمي تواند زمان ماندگاري و توسعه بياتي نان هاي لواش، تافتون و سنگك را تعيين كند؛ اما تغييرات اين شاخص در نان بربري و باگت از روال منظم و قابل استنادي در سه روز اول برخوردار است، با اين حال معرفي آنتالپي به عنوان پارامتري جهت پيشگويي توسعه بياتي نان بربري، مستلزم پژوهش هاي بيشتري است

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه کاربرد نرم افزار MSTAT-C”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *