جزوه کنسرو رب گوجه فرنگی ویژگی ها و روش های آزمون

نوع فایل
PDF
حجم فایل
747 کیلوبایت
تعداد صفحه
22
تعداد بازدید
120 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه کنسرو رب گوجه فرنگی ویژگی ها و روش های آزمون می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه کنسرو رب گوجه فرنگی ویژگی ها و روش های آزمون:

مقدمه:

گوجه فرنگی یکی از پرمصرف‌ترین محصولات کشاورزی است که استفاده از آن هم به صورت تازه و هم به صورت فرآوری شده روند روبه رشدی داشته است. استفاده از گوجه فرنگی به صورت تازه به دلیل افزایش گرایش مردم به مصرف انواع سالادها و استفاده از محصولات گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی به دلیل آشنایی کشورهای دنیا با محصولات گوجه فرنگی و به وجود آمدن زمینه‌های صادراتی، رو به گسترش بوده است. رب گوجه فرنگی به عنوان یکی از مهم‌ترین محصولات گوجه فرنگی است که به اشکال مختلفی چون فله‌ای، اسپتیک و کنسروی تولید می‌شود.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه کنسرو رب گوجه فرنگی ویژگی ها و روش های آزمون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *