با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود مقاله خواص آب که در 43 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود مقاله خواص آب می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
مقدمه:
آب حالت محلول تركيبo2H ميباشد يازده درصد وزني آب را هيدروژن و 89 درصد آنرا اكسيژن تشكيل ميدهد. آب خالص در طبيعت يافت نميشود و هميشه با مقداري مواد خارجي همراه است.
الف) درجه گرماي آب آشاميدني: آب بسيار سرد اثرهاي بدي بر دستگاه گوارش انسان دارد و آب با درجة گرماي بسيار حالت بيمزگي داشته و گوارا نيست. درجه گرماي آب آشاميدني بايد ميان 5 تا 15 درجه باشد. مناسبترين درجة گرماي آب آشاميدني 8 تا 12 درجه سانتيگراد است.
ب) رنگ آب آشاميدني: آب آشاميدني بايد بيرنگ باشد و در ضخامتهاي زياد رنگ آبي مايل به سبز زلالي را داشته باشد.
ج) بوي آب آشاميدني: آب آشاميدني بايد بيبو باشد وجود اسيد سولفوريك، كلر، فنول، آمونياك به آب بوي ناخوشايند ميدهند. با 50 تا 60 درجة گرم كردن آب بوي آن بيشتر نمودار ميگردد. آزمايش تعيين بو بهتر است در محل برداشت آب انجام گيرد تا اينكه پيش از آزمايش گازهاي بودار از آب بيرون نروند.
د) مزهي آب آشاميدني: مزة آب گوارا باشد. آب با درجة سختي كم حالت بيمزگي ناخوشايندي را ميدهد. شوري آب نشانهي وجود نمك خوراكي و تخلي آن دليل زيادي تركيبهاي منيزيم ميباشد. آبهاي قليايي (9PH>) مزة آب صابون را دارند در حالي كه آبهاي اسيدي (6PH<) ترش مزه هستند. وجود زيادي نمكهاي آهن و آلومينيوم مزه آب را گس ميكند در حالي كه مزة گنديدگي آب به علت آلودگيهاي آلي آنست كه ممكن است همراه با ميكروبهاي بيماريزا نيز باشد.
براي بررسي كيفيت آب در تصفيه خانه گامهاي زير برداشته ميشوند:
نمونهبرداري از آب: در يك تصفيه خانه و يا يك منبع طبيعي آب، نمونهبرداري از آب بايد منظم و در چند نقطه از مسير جريان آن انجام گيرد. نمونهبرداري از نقطهي وارد شدن آب به تصفيه خانه و نقطهي بيرون رفتن آن كافي نيست بلكه براي كنترل كار واحدهاي گوناگون نيز بايد نمونهبرداريها و آزمايشهاي لازم انجام گيرد.
بسته به وسايل آزمايش و سيستم كار در آزمايشگاه تصفيهخانه نمونههاي برداشت. آب 2 تا 3 ليتر ميباشد و بايد هنگام برداشت توجه شود كه هيچگونه گازي از آن بيرون نرود و فوراً شيشهي نمونه بسته شود. زمان ميان برداشت نمونه و آزمايش آن نبايد از 72 ساعت تجاوز كند. شيشه نمونهبرداري بايد قبلاً با آب مورد آزمايش چند بار شسته شود. فاصلة دو نمونهبرداري براي آزمايشهاي تعيين خواص فيزيكي و شيميايي منبعهاي طبيعي آب حداكثر 3 ماه و براي آزمايشهاي باكتريولوژي در مورد شهرهاي كوچك حداقل يك تا دوهفته و براي شهرهاي بزرگ هر روز بايد انجام گيرد. از آب تصفيه شدهاي كه براي فرستادن در شبكه آماده شده است بايد هر روز نمونهبرداري و آزمايش به عمل آيد.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.