با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک که در 54 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
شركت پيچك در تاريخ 2/12/1348 به صورت شركت سهامي خاص تأسيس شده و طي شماره 13750 مورخ 2/12/1348 در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي تهران به ثبت رسيده است.
شركت در تاريخ 13/12/1369 در بورس اوراق بهادار پذيرفته شده و در تاريخ 16/5/1372 به شركت سهامي عام تبديل شده است. مركز اصلي شركت در تهران، خيابان باقرخان، خيابان دكتر قريب شماره 137 و محل كارخانه در شهريار، قريه بردآباد واقع است.
فعاليت اصلي شركت
موضوع فعاليت شركت طبق ماده(3) اساسنامه عبارت از تهيه و توليد انواع مواد غذايي عمليات دامداري، كشاورزي، باغداري، ساخت انواع كنسرو، غذاهاي منجمد، ايجاد سردخانه جهت نگهداري فرآورده هاي فوق و ميوه تازه و واردات ماشين آلات، مواد اوليه مورد نياز شركت و صادرات است.
به موجب پروانه بهره برداري شماره 360509 مورخ 30/12/54 كه توسط وزارت صنايع صادر شده، بهره برداري از كارخانه شركت با ظرفيت 1800 تن در تاريخ 30/12/54 آغاز شده است.
وضعيت اشتغال
متوسط تعداد كاركنان دائم و موقت طي سال به شرح زير بوده است:
سال 1382 سال 1382
نفر نفر
كاركنان دائم 85 90
كاركنان موقت 35 18
120 108
مبناي تهيه صورتهاي مالي
صورتهاي مالي اساساً بر مبناي بهاي تمام شده تاريخي تهيه و در مواد مقتضي از ارزشهاي جاري نيز استفاده شده است.
فهرست مطالب:
- فصل اول: آشناي كلي با مكان كارآموزي 1
- 1-1-تاريخچه 2
- 2-1-نمودار سازماني 4
- 3-1-شرح مختصري از مكان كارآموزي 5
- 2- فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموزي 6
- 1-2- اصول و مباني كلي حسابها 7
- 2-2-اصول و مباني كلي حسابهاي مالي 7
- 3-2- كليات توليد 8
- 4-2- اصول و عوامل قيمت تمام شده 10
- 5-2- عوامل قيمت تمام شده 11
- 1-5-2-مواد اوليه و بسته بندي اصلي 12
- 2-5-2-سربار(هزينه هاي توليد) 12
- 6-2-ضايعات توليدي 14
- 7-2-مراكز هزينه 15
- عنوان صفحه
- 1-7-2-مراكز هزينه(دواير) توليدي 15
- 2-7-2-مراكز هزينه (دواير) تشكيلاتي 17
- 8-2-اصول و مباني كلي بودجه و استانداردها 18
- 9-2-محاسبه قيمت تمام شده استاندارد توليدات 19
- 10-2-اصول و مباني كلي روشها 22
- 3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج آشنايي با شركت صنايع غذايي پيچك 23
- 1-3-فعاليت مالي 24
- 1-1-3-دايره دريافت و پرداخت 24
- 2-1-3-دايره صدور اسناد و دفترداري 26
- 2-3-شرايط اجراي نظام حسابداري مالي (صنعتي) 26
- 3-3-حسابها 27
- 4-3-روشها 27
- 5-3-توضيح فرم سند حسابداري 28
- 6-3- تعريف عمليات مختلف مالي و انجام ثبت حسابداري و تعيين چگونگي شناسايي سود و بستن حسابها 28
- عنوان صفحه
- 7-3-تعيين كنترلهاي داخلي لازم در مراحل مختلف 30
- 1-7-3-نحوه كنترل داخلي 31
- 2-7-3-دريافتها 31
- 8-3-خلاصه اهم رويه هاي حسابداري 32
- 1-8-3-موجودي مواد و كالا 32
- 9-3-نسبتهاي مالي 32
- 1-9-3-نسبتهاي نقدينگي 33
- 2-9-3-نسبتهاي سرمايه گذاري 33
- 3-9-3-نسبتهاي سودآوري 33
- 10-3-عملكرد مالي شركت 35
- 1-10-3-سود و زيان 35
- 2-10-3-ترازنامه 35
- 4-فصل چهارم:انتقادات و پيشنهادات 36
- 1-4-انتقادات و پيشنهادات 37
- 5-فصل پنجم:پيوست 39
- عنوان صفحه
- 1-5-فرم پيشرفت كارآموزي (فرم شماره 1 و2)
- 2-5-فرم پايان دوره كارآموزي
- 3-5-فرم شرح گزارش ماهانه
- 4-5-فرم نظرات و پيشنهادات
- 5-5-صورت هزينه تنخواه گردان
- 6-5-برگ پرداخت طي اسناد بهادار
- 7-5-عملكرد مالي شركت (سود و زيان، ترازنامه)
- 8-5-نسبتهاي مالي
- 9-5-نمودار مقدار واقعي فروش
- 10-5-فرم سند حسابداري
- 11-5-سر فصلهاي حسابداري
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.