دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک

دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک
نوع فایل
Word
حجم فایل
20 کیلوبایت
تعداد صفحه
54
تعداد بازدید
125 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک که در 54 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

فهرست محتوا

مقدمه:

شركت پيچك در تاريخ 2/12/1348 به صورت شركت سهامي خاص تأسيس شده و طي شماره 13750 مورخ 2/12/1348 در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي تهران به ثبت رسيده است.

شركت در تاريخ 13/12/1369 در بورس اوراق بهادار پذيرفته شده و در تاريخ 16/5/1372 به شركت سهامي عام تبديل شده است. مركز اصلي شركت در تهران، خيابان باقرخان، خيابان دكتر قريب شماره 137 و محل كارخانه در شهريار، قريه بردآباد واقع است.

فعاليت اصلي شركت

موضوع فعاليت شركت طبق ماده(3) اساسنامه عبارت از تهيه و توليد انواع مواد غذايي عمليات دامداري، كشاورزي، باغداري، ساخت انواع كنسرو، غذاهاي منجمد، ايجاد سردخانه جهت نگهداري فرآورده هاي فوق و ميوه تازه و واردات ماشين آلات، مواد اوليه مورد نياز شركت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداري شماره 360509 مورخ 30/12/54 كه توسط وزارت صنايع صادر شده، بهره برداري از كارخانه شركت با ظرفيت 1800 تن در تاريخ 30/12/54 آغاز شده است.

وضعيت اشتغال

متوسط تعداد كاركنان دائم و موقت طي سال به شرح زير بوده است:

سال 1382              سال 1382

             نفر                   نفر

كاركنان دائم     85                    90

كاركنان موقت     35                    18

             120                   108

مبناي تهيه صورتهاي مالي

صورتهاي مالي اساساً بر مبناي بهاي تمام شده تاريخي تهيه و در مواد مقتضي از ارزشهاي جاري نيز استفاده شده است.

فهرست مطالب:

  • فصل اول: آشناي كلي با مكان كارآموزي                      1
  • 1-1-تاريخچه                                          2
  • 2-1-نمودار سازماني                                       4
  • 3-1-شرح مختصري از مكان كارآموزي                              5
  •     2- فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموزي             6
  • 1-2- اصول و مباني كلي حسابها                             7
  • 2-2-اصول و مباني كلي حسابهاي مالي                            7
  • 3-2- كليات توليد                                     8
  • 4-2- اصول و عوامل قيمت تمام شده                              10
  • 5-2- عوامل قيمت تمام شده                                 11
  • 1-5-2-مواد اوليه و بسته بندي اصلي                            12
  • 2-5-2-سربار(هزينه هاي توليد)                                  12
  • 6-2-ضايعات توليدي                                    14
  • 7-2-مراكز هزينه                                      15
  • عنوان                                                   صفحه
  • 1-7-2-مراكز هزينه(دواير) توليدي                              15
  • 2-7-2-مراكز هزينه (دواير) تشكيلاتي                            17
  • 8-2-اصول و مباني كلي بودجه و استانداردها                         18
  • 9-2-محاسبه قيمت تمام شده استاندارد توليدات                       19
  • 10-2-اصول و مباني كلي روشها                              22
  •     3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج آشنايي با شركت صنايع غذايي پيچك 23
  • 1-3-فعاليت مالي                                      24
  • 1-1-3-دايره دريافت و پرداخت                              24
  • 2-1-3-دايره صدور اسناد و دفترداري                            26
  • 2-3-شرايط اجراي نظام حسابداري مالي (صنعتي)                   26
  • 3-3-حسابها                                           27
  • 4-3-روشها                                            27
  • 5-3-توضيح فرم سند حسابداري                           28
  • 6-3- تعريف عمليات مختلف مالي و انجام ثبت حسابداري و تعيين چگونگي شناسايي سود و بستن حسابها                                        28
  • عنوان                                                   صفحه
  • 7-3-تعيين كنترلهاي داخلي لازم در مراحل مختلف                  30
  • 1-7-3-نحوه كنترل داخلي                               31
  • 2-7-3-دريافتها                                           31
  • 8-3-خلاصه اهم رويه هاي حسابداري                           32
  • 1-8-3-موجودي مواد و كالا                                  32
  • 9-3-نسبتهاي مالي                                     32
  • 1-9-3-نسبتهاي نقدينگي                                33
  • 2-9-3-نسبتهاي سرمايه گذاري                               33
  • 3-9-3-نسبتهاي سودآوري                                33
  • 10-3-عملكرد مالي شركت                                35
  • 1-10-3-سود و زيان                                    35
  • 2-10-3-ترازنامه                                      35
  •     4-فصل چهارم:انتقادات و پيشنهادات                         36
  • 1-4-انتقادات و پيشنهادات                                 37
  •     5-فصل پنجم:پيوست                                39
  • عنوان                                                   صفحه
  • 1-5-فرم پيشرفت كارآموزي (فرم شماره 1 و2)
  • 2-5-فرم پايان دوره كارآموزي
  • 3-5-فرم شرح گزارش ماهانه
  • 4-5-فرم نظرات و پيشنهادات
  • 5-5-صورت هزينه تنخواه گردان
  • 6-5-برگ پرداخت طي اسناد بهادار
  • 7-5-عملكرد مالي شركت (سود و زيان، ترازنامه)
  • 8-5-نسبتهاي مالي
  • 9-5-نمودار مقدار واقعي فروش
  • 10-5-فرم سند حسابداري
  • 11-5-سر فصلهاي حسابداري
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود گزارش كارآموزی شركت صنايع غذايی پيچک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه