با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی هلیانه که در 103 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی هلیانه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
فهرست محتوا
مقدمه:
گندم: از مهمترین دانههای غلات که به طور وسیعی در سراسر جهان کشت میشود گندم میباشد. گندم را میتوان از ارتفاع حدود هم سطح دریا تا ارتفاع 3500متر ازسطح دریا برداشت میشود. در بسیاری از کشورها گندم به عنوان اصلیترین مادة غذایی محسوب میشود و از آردهای حاصل شده ازآن محصولات گوناگونی تولید میشود. و در کشورها نیز نان به عنوان اصلیترین مادة غذایی مورد مصرف محسوب میشود.
طبقه بندی ژنتیک گندم توسط شخصی به نام Flaks Ber صورت گرفت. گندم به 3 دسته تقسیم میشود گندم دیپلوئید (تک دانهای) که 14=n2 کروموزوم دارد از مشخصات آن عملکرد کم – قد کوتاه cm60 و معمولاً برای نان استفاده نمیشود. گندم تتراکلوئید دارای 28کروموزوم بوده و به 2 دانهای مرسوم بوده این گندمها به خشکی مقاوم بوده و گندم نشاستهای محسوب میشود. از انواع دیگر گندم تتراکلوئید گندم دوروم بوده و برای آرد سمولینا در تولید ماکارونی مورد استفاده قرار میگیرد. گندم پولار (polish) یا گندم لهستانی از انواع این گندم میباشد که برای تولید نان مناسب نمیباشد. گندم پرشین یا ایرانی در برابر زنگ گندم مقاوم بوده و در نقاط کوهستانی به خوبی کشت میشود. گندم هگزاپلوئید: از جمله این گندم spelt دانهی قرمز رنگی شیار عمیق و عملکرد کم دارد و مانند shot – spelt – Macha – common.
Common گندمی است که برای تولید نان مناسب است.
Shot دارای رنگ سفید و قرمز و کشت آن بهاره – زمستانه است و درایران کشت نمیشود.
Macha که مخصوص کشور گرجستان میباشد رنگ آن سفید تا قرمز متغیر بوده است.
طبقهبندی گندم از نظر ارزش اقتصادی:
- گندم قرمز بهاره برای نان مناسب بوده پروتئین 9 تا 13% دارد
- گندم دوروم و دوروم قرمز برای تولید ماکارونی مناسب بوده و پروتئین 14 تا 15% دارد
- گندم قرمز سخت زمستانه برای نان مناسب بوده پروتئن 12 تا 14% دارد
- گندم قرمز زمستانه نرم که دارای پروتئین کمتر از 10% بوده و معمولاً کیک و بیسکویت و ویفر و حلوا شکری از این گندم استفاده میشود
- گندم سفید نرم که معمولاً برای فرآیند قنادی مورد استفاده قرار میگیرد
- گندم مخلوط که با اختلاط انواع گندمها میتوان آردهای گوناگونی از نظر نانوایی به دست آورد.
طبقه بندی تجاری گندم: گندمهای سخت و نرم که معمولاً گندمهای سخت که رنگ تیره و گندم نرم رنگ روشن دارد. سطح مقطع گندم سخت شیشهای و در گندمهای نرم نشاستهای میباشد همچنین میزان گلوتن و کیفیت آن در گندمهای سخت بیشتر و بهتر است و برعکس در گندمهای نرم کمتر و ضعیفتر است با توجه به سختی و نرمی رنگ دانه و فصل کاشت گندم از نظر تجاری به چند دسته تقسیم میشود.
گندم سخت قرمز بهاری
گندم سخت قرمز زمستانی
گندم قرمز نرم بهاره
دوروم معمولی
فهرست مطالب:
- بخش اول: كليات
- – مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي
- – خط مشي و اهداف كيفيتي واحد توليدي
- – اصطلاحات و تعريفات
- بخش دوم: سازمان واحد توليدي
- – سازماندهي واحد توليدي و بخشهاي آن و نمودار سازماني واحد توليدي
- – سازماندهي امور كيفيت واحد توليدي و نمودار سازماني بخش كيفيت
- – شرح وظايف، مسئوليتها و اختيارات مسئولان و كاركنان دخيل و مؤثر بر كيفيت بويژه مسئول و كاركنان بخش كيفيت
- بخش سوم: مستندات نظام كيفيت
- – ساختار مستندات نظام كيفيت شامل نظام نامه، روشهاي اجرايي، دستورالعمل هاي كاري، مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي، تقشه ها، كارتها و فرمهاي عملياتي و غيره
- – نحوه تهيه، بررسي، تاييد، تصويب، تجديدنظر و توزيع مستندات نظام كيفيت و چگونگي كنترل آنها
- – حفظ و نگهداري سوابق
- بخش چهارم: كنترل فرآيندهاي توليدي و عملياتي
- – نمودار فرآيندها
- – تداركات و انبارش مواد اوليه
- – فرآوري مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات
- – بسته بندي محصول نهايي
- – انبارش، حمل و تحويل محصول
- بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
- – بازرسي و آزمايش مواد اوليه
- – بازرشي و آزمايش حين فرآيند
- – بازرسي و آزمايش محصول نهايي (آزمونهاي مستمر كارخانه اي، آزمونهاي نمونه اي براي تصديق بهر ساخت (lot يا Batch)، آزمونهاي فرعي براي تصديق نمونه محصول جديد)
- بخش ششم: شناسايي، رديابي و وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
- بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل تجهيزات و بازرسي، آزمون و اندازه گيري (بررسي هاي كاركردي وكاليبراسيون)
- بخش هشتم: كنترل و تعيين تكليف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه و رسيدگي به شكايات مشتريان
- بخش نهم: آموزش كاركنان
- بخش دهم: كاربرد فنون آكاري
- پيوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كيفيت و ساير ضمائم ضروري
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.