طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی

نوع فایل
Word
حجم فایل
471 کیلوبایت
تعداد صفحه
103
تعداد بازدید
1804 بازدید
۶,۹۰۰ تومان
5/5 - (1 امتیاز)

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی (meat packaging)» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی

  • مناسب برای درس کارآفرینی در دانشگاه ها
  • اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
  • گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
  • ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
  • گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
  • ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

بسته بندی گوشت ، مرغ ، ماهی و میگو چیست ؟

به دلیل اهمیت بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی وبسایت گسترش کارآفرینی تصمیم به انتشار طرح توجیهی بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی گرفته است . به طور كلی كاربرد بسته بندی گوشت را می توان در كاربرد محصول نهایی یعنی گوشت با رعایت ضوابط بهداشتی و استاندارد های مربوط به آن خلاصه نمود . گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی بسته بندی شده با تأیید مراجع بهداشتی ذیربط به راحتی توسط مصرف كنندگان مورد پذیرش قرار گرفته و تقاضای مصرفی برای آن نسبت به گوشت فله ای بالاتر می باشد . ضمن اینكه مزیت های بهداشتی ، زمان ماندگاری و كاهش خطرات آلودگی ذائقه و سلایق مصرفی خریداران و متقاضیان را به سمت مصرف گوشت بسته بندی شده هدایت می نماید .

تهیه مواد غذایی از نظر كمیت و كیفیت ، یكی از مسائل پیچیده و بحرانی كشورهای جهان سوم به شمار می رود . در كشورهایی كه مردم تغذیه مناسبی ندارند ، غالباً از نظر قوای فكری و جسمی دچار عوارضی می گردند كه هركدام از این عوارض می تواند به لحاظ اقتصادی ، لطمات فراوانی به جامعه وارد آورد . از این رو توجه به سلامتی افراد جامعه از وظایف عمده دولت ها به شمار می رود . کد آیسیک مربوط به محصولات این طرح توجیهی به شرح زیر است :

– کد آیسیک انجماد و بسته بندی انواع گوشت 15111210
– کد آیسیک بسته بندی گوشت ومرغ 15111220
– کد آیسیک بسته بندی گوشت قرمز 15111221
– کد آیسیک عمل اوری و بسته بندی ماهی 15121411
– کد آیسیک بسته بندی ماهی درخلاء 15121412
– کد آیسیک انجماد و بسته بندی ماهی و ميگو 15121420
– کد آیسیک انجماد و بسته بندی مرغ 15111211

طرح توجیهی بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی را می توانید از همین صفحه دانلود نمایید .

فرایند بسته بندی و مواد اولیه مورد نیاز جهت بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی

می توانید با مطالعه ی طرح توجیهی بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی اطلاعات بیشتری در ارتباط با فرایند بسته بندی این محصولات به دست آورید .

مواد اولیه مورد نیاز به منظور بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی عبارتست از : ماهی ، مرغ ، گوشت قرمز ، کارتن ، نمک ، روغن ، پرچسب ، قوطی ، مواد افزودنی ، مواد بسته بندی ، لفاف ، ظروف یکبار مصرف ، فیلم پلی اتیلن ، جعبه و … .

طرح توجیهی و کسب و کار تولید و بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی را می توانید پس از خرید دانلود بفرمایید.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *