طرح توجیهی تولید نان صنعتی و نان حجیم

نوع فایل
rar
حجم فایل
1.44 مگابایت
تعداد صفحه
206
تعداد بازدید
2271 بازدید
۵,۰۰۰ تومان
5/5 - (1 امتیاز)

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «طرح توجیهی تولید نان صنعتی و نان حجیم» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

موارد کاربرد طرح توجیهی نان حجیم و فانتزی:

  • 1 – منبع بسیار مفید برای جمع آوری اطلاعات اولیه در راستای راه اندازی کسب و کار نو میباشد .
  • 2 – مناسب برای کسانی که قصد تدوین این طرح توجیهی را دارند.
  • 3 – مناسب برای کسانی که میخواهند با این محصول و فرایند تولید آن آشنا شوند .
  • 4 – به عنوان پروژه در درس کارآفرینی در همه ی مقاطع و رشته های دانشگاهی .
  • 5 – جهت آشنایی با کد آیسیک محصول و همینطور تعرفه های گمرکی و شرایط واردات و صادرات آن .
  • 6 – جهت آشنایی با تعداد پرسنل اداری و تولیدی و بحث نیروی انسانی .
  • 7 – جهت آشنایی با خط تولید کارخانه .
  • 8 – جهت آشنایی با مواد اولیه ی مورد نیاز طرح .

و بسیاری موارد دیگر که با مطالعه ی هر طرح امکان سنجی میتوانید بدست بیاورید.

ویژگی های نان های صنعتی یا اصطلاحاََ حجیم و نیمه‌ حجیم

نان‌حجیم و نیمه‌حجیم به نانی گفته می‌‌شود كه از آرد، آب، نمك، مخمر (خمیر ترش) و در صورت نیاز مواد افزودنی مجاز طی فرایند پخت تهیه می‌گردد. چنانچه ضخامت بافت آن بین ۵/۲- ۵ سانتیمتر باشد در گروه نانهای نیمه‌حجیم و بیش از آن در گروه نانهای حجیم قرار می‌گیرد.

ویژگیهای نان‌ های حجیم

این نوع نانها باید دارای ویژگیهای عمومی زیر باشند:

  • شكل ظاهری: سطح نان باید عاری از برآمدگی‌ها و فرورفتگی‌های غیرعادی باشد.
  • پوسته رویه نان: باید به رنگ قهوه‌ای روشن و یا طلائی بوده و در كلیه سطوح یكنواخت باشد و خیلی ضخیم یا ظریف و نازك و نرم و یا سخت نباشد.
  • تخلخل: در كلیه قسمتهای داخلی نان، خلل و فرج باید نسبتأ ریز و تقریبأ یكنواخت بوده و غیرمتراكم باشد.
  • برگشت‌پذیری به حالت اول (الاستیسیته): نان باید از الاستیسیته كافی برخوردار باشد بطوریكه پس از وارد كردن نیرو و حذف آن، شكل نان به آرامی به حالت اول برگردد.
  • ساختار نان (بافت): در هنگام برش، نان نباید به چاقوی برش بچسبد و قطعات بریده شده به راحتی از هم تفكیك گردد. ضمناً زبر، خمیری و خیلی خشك نباشد.
  • بو و مزه: نان باید دارای بوی معطر مخصوص به خود بوده و فاقد بوهای نامطبوع مثل ترشیدگی و مزه قلیایی و نشاسته‌‌ای باشد.
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید نان صنعتی و نان حجیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *