طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات

نوع فایل
rar
حجم فایل
973 کیلوبایت
تعداد صفحه
74
تعداد بازدید
816 بازدید
۵,۰۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

در طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات چه می‌خوانیم؟

در این بخش شما طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات آشنا خواهید شد. ترکیبات معطری که در اندام‌های مختلف گیاهان وجود دارند اسانس نامیده می‌شوند. اسانس ها بدون رنگ هستند اما به مرور زمان رنگ آن‌ها تیره خواهد شد. برای جلوگیری از تغییر رنگ اسانس ها باید آن‌ها را در داخل ظروف در بسته قرار داد و در مکانی خشک و خنک قرار داد. اسانس ها در آب غیر قابل اختلاط می‌باشند اما به اندازه‌ای در آب حل می‌شوند و بوی آن‌ها به آب منتقل می‌شود. اسانس ها در الکل حل می‌شوند. همانطور که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات ذکر شده است، اسانس ها در صنایع دارویی، صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع عطرسازی و صنایع غذایی دارای کاربرد می‌باشد. اسانس ها از ترکیبات شیمیایی پیچیده‌ای تشکیل شده‌اند، به همین جهت نمی‌توان خاصیت‌های دارویی مشترکی برای آن‌ها بیان نمود اما در حالت کلی همه اسانس ها دارای خاصیت ضد نفخ هستند. استانداردهای ملی به شماره 2051، 2054، 2173، 2176، 2233 و استاندارد جهانی CSIC GB/T 13531,5 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات می‌باشند. کنسانتره اسانس دارای کد آیسیک مخصوص به خود نمی‌باشد و از کد آیسیک اسانس های عادی مرکبات برای آن‌ها استفاده می‌شود. برای واردات و صادرات کنسانتره اسانس از مرکبات محدودیت خاصی تعریف نشده است. شماره تعرفه‌های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات عبارتند از:

  • اسانس ها از مرکبات  : 3301
  • اسانس ترنج  : 11/3301            ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • اسانس پرتغال: 12/3301          ، با حقوق ورودی 15 درصد
  • اسانس لیموترش: 13/3301        ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • اسانس لیمو عمانی: 14/3301      ، با حقوق ورودی 4 درصد

فرایند تولید، مواد اولیه، ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات:

فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است:

  1. جداسازی ناخالصی‌ها
  2. خرد کردن پوست
  3. خیس کردن در حلال
  4. جداسازی فاز مایع
  5. جداکردن حلال از طریق تبخیر
  6. تخلیص با استفاده از مواد شیمیایی
  7. تغلیظ اسانس و تولید کنسانتره

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات در ذیل آمده است:

  • انواع پوست مرکبات (شامل پوست لیموترش، پرتغال، بالنگ، لیموشیرین، نارنگی، گریپ فروت، نارنج، دارابی)

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات در ذیل آمده است:

  • سیستم سورتینگ
  • سیستم خرد کن
  • دستگاه‌های خشک کن تفاله‌ها
  • مخازن خیساندن
  • برج تقطیر
  • فیل‌ترها
  • تبخیر کننده
  • ماشین مخلوط کن
  • ماشین آسیاب تفاله‌های خشک شده
  • مخازن مختلف
  • سیستم استخراج اسانس با حلال
  • سیستم تقطیر در خلاء سه مرحله‌ای
  • ماشین بسته بندی بشکه

تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات مورد نیاز است، عبارتند از:

  • برق
  • دیگ بخار
  • آب
  • سوخت
  • تلفن و ارتباطات
  • تأسیسات گرمایشی و سرمایشی

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *