نمونه سوالات راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم ابتدایی

نمونه سوالات راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم ابتدایی
نوع فایل
PDF
حجم فایل
2.1 مگابایت
تعداد صفحه
55
تعداد بازدید
3039 بازدید
قیمت اصلی ۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳۹,۰۰۰ تومان است.٪22 تخفیف
5/5 - (1 امتیاز)

با سحافایل در خدمت شما هستیم با نمونه سوالات راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم ابتدایی که در 55 صفحه، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه نمونه سوالات راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم ابتدایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم دبستان:

آموزش علوم تجربی، به معنای انجام فعالیت‌هایی است که دانش‌آموزان با کمک مشاهده و روش‌های علمی، عقایدی را نسبت به دنیای اطراف خود کسب می‌کنند. یادگیری این درس در دوران کودکی بسیار مهم است. زیرا اگر دیدگاه‌هایی که افراد در این سن، در مورد دنیای اطراف خود کسب می‌کنند، بر اساس مشاهدات اتفاقی باشد، احتمالاً غیرعلمی و گذرا خواهد بود. این تصورات غیر علمی بر سایر تجربیات آن‌ها در آینده نیز تأثیر می‌گذارد.

آموزش علم تجربی

نظریه ساختن گرایی از روش های فعال آموزشی ویادگیری پشتیبانی می نماید.دراین نظریه و بر پایه روش فعال،یاد گیرنده بر پایه تجارب شخصی خود یادمی گیرد . تجاربی چون فعالیت بدنی ، مشاهده ازراه حواس پنجگانه ، تعبیر و تفسیر وتحلیل ،خواندن و نوشتن ، گوش دادن فعال ، بحث ونقد ، درگیری درحل مسائل ، طبقه بندی ، تفکّر ، عمل کردن ، استدلال و … . درروش فعال یادگیرنده ( دانش آموز ودانشجو ) محور و آموزش دهنده به راهنمایی ؛ معرفی منابع و هدایت یادگیری آنان می پردازد.

ماهیت علوم تجربی

پایه علوم تجربی ؛شواهد علمی (مشاهدات) است . این مشاهدات از منابع گوناگون و به روش علمی گردآوری می شود از نظر تاریخی نیز ؛ دانش علمی گذشته راباید درمتن تاریخی همان دوره بررسی کرد و نباید آن را با دانش امروزی مقایسه کرد . به زبانی دیگر باید به شرایطی که یک پدیده در آن رخ داده است نگریست . از نظر ارتباط و وابستگی شاخه های علوم با یکدیگر ؛ تمام شاخه های علوم با یکدیگر وابستگی درونی دارند . علوم تجربی در شرایط آزمایشی یکسان به نتایج یکسانی می رسد . این دانش برپایه ی مشاهده یا آزمایش پایه ریزی شده است .علوم تجربی به دنبال پیش بینی یا توضیح مطلق پدیده ها نیست و ماهیت احتمالی دارد . این دانش ؛روش های ویژه ی خودرادارد ؛ دگرگون شونده است و محصول فرهنگ وارتباط انسان هاست .

مفاهیم کلیدی علوم تجربی

دگرگونی ،  تعامل ،  نظم ،  موجودات زنده ،  ادراک ،  تقارن ،  نیرو ،  کمّی کردن ،  تولید دوباره یافته ها ،  قابلیت پیش بینی ، علّت ومعلول ،  حفظ ونگهداری و بقا ،  ماده وانرژی ،  چرخه ،  مدل ،  دستگاه  ،  میدان و فضا ،  جامعیت ،  احتمال ،  نظریه ،  دقت ،  اصول هستی ،  ثبات ،  مقیاس ،  زمان ومکان (فضا) ،   تکامل .

فرایندهای علوم تجربی

فرد باسواد علمی  از مهارتهای فرایندی برای حلّ مساله ، تصمیم گیری و فهم بهتر جامعه و محیط زیست بهره می برد. این مهارت ها بدین گونه هستند : طبقه بندی ، برقراری ارتباط ، مشاهده و توصیف ، کارگروهی اندازه گیری،  پرسش گری ، به کارگیری اعداد، فرضیه سازی ، استنباط ، پیش بینی ، کنترل متغیرها ، تفسیرداده ها ،  مدل سازی ، حل مساله، تحلیل ، ترتیب دادن آزمایش، به کارگیری ریاضی، روابط زمانی ومکانی (فضایی)، توافق یا اجماع.

نمونه ای از سوالات موجود در فایل

1- کدام گزینه جزو قلمروهای حوزه علوم تجربی نمی باشد؟

دانش
فرایندعلمی
نگرش اجتماعی
فناوری
پاسخ = گزینه 3

2- مزایای آموزش زمینه محور شامل کدام گزینه نیست؟

انسجام درونـی دارد
قابلیت عمیق شدن دارد
با زندگی فراگیران ارتباط تنگاتنگیندارد
نقاط اتصال خوبی به موضوعهای مختلف دارد
پاسخ = گزینه3

3- متداولترین روش برای جمع آوری اطلاعات کدام است؟

گوش دادن
تفکر
دیدن
سخن گفتن
پاسخ = گزینه3

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمونه سوالات راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم ابتدایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه