پاورپوینت تقلبات در مواد غذایی

نوع فایل
ppt
حجم فایل
105 کیلوبایت
تعداد صفحه
19
تعداد بازدید
598 بازدید
۳,۸۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانلود پاورپوینت آماده تقلبات در مواد غذایی

یکی از کاملترین و بهترین فایل های پاورپوینت (powerpoint) موجود در اینترنت با موضوع پاورپوینت تقلبات در مواد غذایی و با فرمت پاورپوینت (ppt) و قابل ویرایش می باشد. پاورپوینت تقلبات در مواد غذایی توسط وبسایت سحافایل با نازلترین قیمت نسبت به منابع و سایت های دیگر آماده دانلود و دریافت شده است.

توضیحات

توجه : این فایل به صورت فایل powerpoint (پاورپوینت) ارائه میگردد.

پاورپوینت تقلبات در مواد غذایی دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است.

شما با استفاده از این پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

بخشی از متن پاورپوینت:

فلینطر الانسان الی طعامه
پس انسان به قوت و غذای خود به چشم خرد بنگرد

(سوره عبس آیه 24)

با افزایش روز افزون جمعیت تهیه غذای کافی یکی از مسائل پیچیده و مهم  ممالک مختلف دنیا بویژه کشورهای جهان سوم به شمار میرود علاوه بر مشکلات کمبود مواد غذایی معضلاتی چون تقلبات در مواد غذایی , فساد مواد غذایی , عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه , تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد موجب بروز مشکلاتی شده است.

lتقلبات در مواد غذایی

lدسته بندی انواع تقلب به لحاظ ميزان خطر:

1- تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بيشتر آن

2 – تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زيبا ساختن خيارشور

انواع ديگرتقلب

1-  فروش يک ماده غذايي به جای ماده غذايي ديگر مانند پودر لوبيا سبز به جای پودر پسته

2 –  مخلوط کردن يک ماده غذايي با مواد غذايي مشابه ارزان قيمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره

3-   عدم رعايت استاندارد يا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند  کم بودن درصد چربی شيرهای استريليزه و هموژنيزه نسبت به ميزانی که در فرمول ترکيبات آنها ثبت شده است

4 –  فروش و عرضه  ماده غذايي فاسد يا عرضه  ماده غذايي تاريخ گذشته

5- استفاده از رنگ ها و اسانس ها و ساير مواد افزودنی غير مجاز مانند  رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شيريني جات

6-  كم و زياد کردن ترکيبات يک ماده  غذايي : گرفتن چربی شير يا اضافه کردن آب به آن

….

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاورپوینت تقلبات در مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *