کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی خسروی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
4.26 مگابایت
تعداد صفحه
393
تعداد بازدید
244 بازدید
۷,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی خسروی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی خسروی:

مقدمه:

جدول ترکیبات مواد غذایی ترجمه دکتر سمیرا ربیعی نشر خسروی کامل ترین جدول ترکیبات غذایی موجود است که براساس بانک اطلاعاتی بهترین و رایج‌ترین نرم‌افزار تغذیه‌ای، مرسوم به Nutritionist IV که اطلاعات مربوط به بیش از 20 قلم غذایی ایرانی به آن افزوده شده است، ترجمه شده است. مطابق روال کتاب‌های موجود محتوی مواد مغذی هرقلم غذایی براساس 100 گرم از آن ماده محاسبه شده است.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی خسروی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *