با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی تحقیق در مورد غذا های تقويت كننده حافظه که در 17 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه تحقیق در مورد غذا های تقويت كننده حافظه می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
مقدمه:
فرآيندهاي زيادي باعث گرفتگي رگ هاي قلب، پيدايش سلول هاي سرطاني و آسيب شبكه ارتباطي اعصاب در مغز مي شوند.
سبزيجات و ميوه ها داراي مواد آنتي اكسيداني هستند. مغز براي خنثي كردن راديكال هاي آزاد نياز به آنتي اكسيدان ها دارد. راديكال هاي آزاد به سلول هاي عصبي آسيب مي رسانند و عمل واسطه هاي شيميايي اعصاب را مختل مي كنند.
وقتي سن شما افزايش مي يابد، قدرت دفاعي بدنتان ضعيف مي شود، در نتيجه اثر تخريبي راديكال هاي آزاد افزايش مي يابد.
آنتي اكسيدان ها، حالت ارتجاعي رگ ها و قوت ضربان هاي قلب را حفظ مي كنند. 20 درصد خون خارج شده از قلب به مغز مي رود. هر چيزي كه مانع از جريان خون به مغز شود، قدرت يادگيري و ذهني فرد را كاهش مي دهد.
وقتي كه جريان خون در مغز مختل شود، باعث سكته و خونريزي مغزي مي شود؛ چنين چيزي خطرناك و كشنده است. به تدريج يك سري حملات مغزي ضعيف اتفاق مي افتد كه در ابتدا باعث كاهش حافظه و فراموشي مي شود و در نهايت رگ هاي مغزي آسيب مي بينند و حالتي شبيه بيماري آلزايمر به وجود مي آيد.
افزايش هموسسيتئين خون (اسيد آمينه اي كه از هضم پروتئين حيواني در بدن توليد مي شود) رگ هاي خوني را مجروح مي كند و باعث پيدايش پلاك ( بافت زخمي و مجروح ) مي شود.
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.