جزوه جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
787 کیلوبایت
تعداد صفحه
126
تعداد بازدید
235 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی:

مقدمه:

روند رو به رشد بیماریهایی مانند چربی خون، بیماریهای قلبی، کلسترول بالا و چاقی سبب شده تا متخصصین صنعت غذا به دنبال استفاده از جایگزین های چربی با کالری کمتر باشند . جایگزین های چربی که به آنها جانشین چربی نیز گفته می شود به جای تمام یا برخی از چربی های موجود در غذا استفاده می شوند. جایگزین های چربی ترکیباتی هستند که از دیر باز مورد استفاده بوده اند و فقط روش جدیدی برای کاربرد آن افزوده شده است. بعنوان مثال کاراگینان که از دهه 1960 به بعد بعنوان قوام دهنده، امولسیفایر مورد استفاده قرار میگرفته است، امروزه بعنوان جایگزین چربی کاربرد دارد. جایگزین های چربی کالری کمتری را برای ماده غذایی به همراه دارند و مصرف کننده با خوردن این نوع غذاها میزان کالری دریافتی خود را کنترل می کند. با کاهش 10% در میزان چربی مواد غذایی می توان میزان کالری دریافتی در روز را 238 کیلوکالری کاهش دهیم. بنابراین استفاده از جایگزین های چربی در مواد غذایی، کاهش محتوای چربی و کاهش انرژی دریافتی را به همراه دارد.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *