جزوه گلایسین و لیسین خوراکی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
954 کیلوبایت
تعداد صفحه
15
تعداد بازدید
191 بازدید
۵,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه گلایسین و لیسین خوراکی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

دانلود جزوه گلایسین و لیسین خوراکی:

مقدمه

نفروپاتی دیابتی یکی از شایع ترین دلایل ایجاد مرحله نهایی بیماری کلیوی در جامعه امروزی به شمار می رود. قند خون بالا و کنترل نشده و به دنبال آن تولید محصولات نهایی گلیکه سبب فعال شدن مسیر هایی می شود که در بروز نفروپاتی دیابتی نقش کلیدی دارد. از میان مسیر های منتهی شونده به این عارضه می توان به افزایش بیان ژن های(RAGE (Receptor of advanced glycation (end products و TGF? (Transforming growth factor beta اشاره کرد. در مطالعه حاضر به منظور یافتن ترکیباتی که ممکن است سبب تاخیر در نفروپاتی دیابتی شود و یا از آن جلوگیری کند، اثر اسیدآمینه های گلایسین و لیزین بر میزان بیان ژن RAGE و TGF? در بافت کلیه رت های مبتلا به دیابت بررسی گردید.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه گلایسین و لیسین خوراکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *