دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل کامل ترین و بهترین جزوه کاربرد گاز ازن در فرآیند غذایی می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.
دانلود جزوه کاربرد گاز ازن در فرآیند غذایی:
مقدمه:
همواره نگهداري و افزايش طول عمر محصولات دغدغه توليد كنندگان صنايع غذايي در سطح جهاني میباشد. يكي از مشكلات نگهداري مواد غذايي، فساد آنها است كه عمدتاً بدليل آلودگي ميكروارگانيسمی است. ساليانه ميلياردها تومان جهت از بين بردن حشرات و كپكها و … هزينه میشود و مقدار زيادي از مواد غذايي نيز بدليل فساد و آلودگي از بين میروند.
راهنمای خرید:
- به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.