دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار

تعداد بازدید
73 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم برای بررسی دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار که در 28 صفحه به همراه فهرست، کامل و جامع در خدمت شماست. محتوای این فایل کامل ترین و بهترین نسخه دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار می باشد که با کمترین قیمت در سایت سحافایل قرار گرفته است که با خرید و دانلود آن نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

فهرست محتوا

مقدمه:

تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواحي جنوبي ايران روشهايي براي تهيه آن موجود بوده است .

ايراني ها از 2500 سال پيش ، روشهايي براي حرارت دادن نيشکر و تهيه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقيق کردن آن شربتهايي درست مي کردند که بيشتر مصرف درماني داشت .

از اين رو تهيه شربتها و نوشابه ها و تکنيک آن توسعه يافت .

قسمت عمده مواد متشکله نوشابه هاي غير الکلي گازدار را آب تشکيل مي دهد و ممکن است مقدار آن تا 92 % نيز برسد .

منابع آبي که توليد کنندگان نوشابه در اختيار دارند شامل يکي از گروههاي زير مي باشد .

1) آبهاي سطحي        2) آبهاي زير زميني            3) آب باران

تصفيه آب:  

Ro يا اسمنر معکوس : آب از چاههاي عميق وارد تانک lit 000/100 مي شود و بعد به داخل مخزن شني که حاوي ذغال است پمپاژ مي شود ، اول مواد درشت گرفته مي‌شود ، بعد وارد فيلتر هاي 5 ميکروني 2 و 1 مي شود ، بين راه محلول مي‌زنند، محلول متابي سولفيت سديم ( کلر آب را از بين مي برد ) چون کلر براي دستگاه ضرر دارد .

محلول دوم آنتي اسکالن يا ضد رسوب مي باشد بعد پمپماژ مي شود ، بعد وارد ممبران مي شود ، بعد وارد لوله استيل شده و از داخل U.V رد مي شود . U.V براي تصفيه آب صنعتي Ro بکار مي رود .

عصاره يا بنيان نوشابه

از اجزاي مهم تشکيل دهنده هر نوشابه عصاره يا بنيان آن است .

اصولاً مقدار عصاره لازم جهت مقدار مشخصي از نوشابه در بسته بندي معيني توسط کارخانجات عصاره سازي تهيه و در اختيار شرکتهاي نوشابه سازي قرار مي‌گيرد .

افزودنيهاي مجاز در نوشابه

افزودنيهاي به کار برده شده در نوشابه‌ها بعد از آب عبارتند از: قند يا شيرين‌کننده‌ها، مواد طعم دهنده، رنگ‌ها ، اسيدها ، نگهدارنده ها و ايندريد کربنيک که در اينجا به ترتيب توضيحاتي درباره هر يک مي آوريم :

شيرين کننده ها (Sweeters) :

اين مواد به دو دسته تقسيم مي شوند :

  • شيرين کننده هاي طبيعي : ماننده شکر ( ساکارز ) ، و قند اينورت
  • شيرين کننده هاي مصنوعي (Synthetic) : که مهمترين آنها عبارتند از ساخارين ، و سولفاتها (سيکلاماتها)

در صنايع نوشابه سازي درصد شيرين بودن نوشابه و قدرت شيرين کنندگي مواد مهم است .

فهرست مطالب:

  • تاريخچه نوشابه …………………………. 1
  • فصل اول : آب
  • آب ……………………………………. 2
  • تصفيه آب ………………………………. 2
  • فصل دوم : واحد عصاره
  • عصاره يا بنيان نوشابه …………………… 3
  • افزودنيهاي مجاز در نوشابه ……………….. 3
  • شيرين کننده‌ها ………………………….. 3
  • تهيه شرب اوليه از شکر جامد ………………. 4
  • فيلتراسيون شربت اوليه …………………… 4
  • تهيه شربت غذايي (عصاره) …………………. 4
  • طعم دهنده‌ها ……………………………. 5
  • عصاره نوشابه‌هاي پرتغالي …………………. 5
  • عصاره نوشابه‌هاي ساده ……………………. 5
  • ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه ………… 5
  • عنوان                                       صفحه
  • فصل سوم : گاز Co2
  • توليد گاز Co2……………………………. 7
  • برج شستشو ……………………………… 7
  • رطوبت گيري يا جدا کننده آب ………………. 7
  • چيلر ………………………………….. 8
  • فصل چهارم: بطري شوي
  • بطري شوي ………………………………. 9
  • اندازه‌گيري درصد سود در بطري شور …………. 10
  • آينه بان ……………………………… 10
  • فلوميکس ………………………………. 10
  • کربوکولر ……………………………… 11
  • پرکردن بطري …………………………… 12
  • آزمايش نقطه پر شده …………………….. 12
  • دستگاه تشتک زن ………………………… 13
  • پرکن جعبه نوشابه ………………………. 13
  • فصل پنجم : کنترل کيفي
  • مقدمه کنترل کيفي ………………………. 15
  • عنوان                                       صفحه
  • آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه …………. 15
  • آزمايش بريکس ………………………….. 15
  • مقدار بريکس …………………………… 15
  • آزمايش بومه …………………………… 16
  • اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2…………… 16
  • اندازه گيري درصد قند …………………… 17
  • آزمايش اسيديته ………………………… 17
  • تعيين چگالي …………………………… 17
  • آزمايش pH …………………………….. 17
  • آزمايشات ميکروبي و شيميايي ……………… 18
  • آزمايشات ميکروبي ………………………. 18
  • تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي ……………. 18
  • ساخت محيط کشت …………………………. 18
  • انواع محيط کشت ………………………… 19
  • روش انجام آزمايش ميکروبي ……………….. 20
  • نتايج آزمايشات انجام شده ……………….. 21
  • آزمايشات هفتگي ………………………… 22
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *