طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار

نوع فایل
rar
حجم فایل
10.655 مگابایت
تعداد صفحه
123
تعداد بازدید
2737 بازدید
۵,۰۰۰ تومان
5/5 - (2 امتیاز)

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

نان ساجی

امروزه نان را بیشتر از دکان نانوایی خریداری می کنند. هر چند که چه در شهر و چه در روستا خانواده هایی هستند که نان را در تنور خانگی می پزند و آن را به نانهای غیر خانگی ترجیح می دهند. در برخی نواحی استان اردبیل، نانی پخته می شود که به آن ساج چوره گی می گویند که در آن از یک ورقه دایره ای شکل به نام ساج استفاده می کنند که به مراتب پخت نان بر روی آن آسانتر است و نان حاصله نیز از طعم و رنگ طبیعی و دلپذیرتری برخوردار هستند. نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته میشود. این نان به گونه و اندازههای مختلف در میان مردم آذربایجان، کردستان ، کرمانشاه، لرستان، ایلام و خوزستان پخته میشود.

ساج وسیله دایره ای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتی متر از جنس مس یا برنج و یا آهن است که مقداری گودی دارد . برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگه ای که روی آتش گذاشته شده قرار می دهند و پس از داغ شدن ساج ، چونه های خمیر را که قبلاً آماده شده با وردنه روی تخته مخصوص خمیر گیری به شکل دایره در آورده و آن را روی ساج می گذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمی گردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد . در برخی مواقع مادران ، موادی را در داخل نان قرار می دهند تا علاوه بر مغذی بودن طعم دلپذیری را نیز به نان اضافه کند.برخی از پنیر محلی استفاده می کنند که در این صورت به آن “کته چوره گی” می گویند و برخی نیز از گیاهان خوراکی مانند “شومون” که بسیار مغذی و خوش طعم است همراه با زرده تخم مرغ استفاده می کنند.

بعضی از مادران آذربایجانی نیز قبل از گذاشتن نان بر روی ساج از روغن زرد حیوانی(ساری یاغ) برای روغنی کردن صفحه ساج استفاده می کنند. پخت نان بر روی ساج یا همان ساج چوره گی بیشتر در استان اردبیل در میان عشایر که به عشایر شاهسون معروف اند رواج دارد. شاهسون ها یکجانشین نیستند. شش ماه از سال را در قشلاق و شش ماه دیگر را در ییلاق سپری می کنند. حدود یک ماه طول می کشد تا از قشلاق به ییلاق برسند. در مسیر کوچ و نیز در ییلاق که دامنه های کوه سبلان است تنور ندارند تا نان بپزند. بنابراین ساج بهترین وسیله پخت نان است که هم حمل و نقل آن آسان است و هم به راه کردن آن برای پخت نان.

در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار چه می خوانیم ؟

در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار می خوانید که ، در کشور ما یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سفره ها نان می باشد . کیفیت نان یکی از مسائلی بسیار مهمی می باشد ، که اکثر افراد با آن درگیر هستند . پزشکان توصیه می کنند که تا حد امکان از نان های سبوس دار استفاده شود . در واقع معده فقط 58 درصد نان های سفید را جذب می کند . اما اگر از نان باکیفیت و سبوس دار استفاده شود ، معده 95 درصد آن را جذب خواهد کرد . نان ها دارای انواع مختلفی از قبیل نان سفید ، نان قهوه ای ، نان کامل ، نان غلات و نان جوانه گندم می باشند که ، توضیحات مرتبط با هریک در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار ارائه شده است . علاوه بر ضرر های اقتصادی به وجود آمده ، توسط ضایعاتی که در اثر تولید نان بدون کیفیت به وجود می آید ، ضایعات نان برای سلامتی انسان نیز مضر می باشند . زیرا نان های دور ریز که کپک زده اند به عنوان خوراک دام استفاده می شوند ، سپس توکسین هایی که توسط کپک در نان وجود دارند وارد بدن دام شده و از طریق مصرف شیر دام به بدن انسان ها وارد می شوند .

مزایای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار عبارتند از :

  • کاهش ضایعات نان
  • مدت ماندگاری زیاد
  • نداشتن پرت و سوختگی
  • تولید با آرد سبوسدار
  • رعایت موازین بهداشتی
  • جبران کمبود ریزمغذی ها در سفره غذایی
  • عدم استفاده از جوش شیرین و سایر مواد غذایی
  • قیمت مناسب

مواد اولیه، ماشین آلات، نیروی انسانی و تاسیسات لازم به منظور اجرای این طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار:

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار در ذیل آمده است :

  • آرد سبوس دار
  • نایلون بسته بندی
  • درخت پلاست

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار در ذیل آمده است :

  • ساج
  • سه پایه
  • تک شعله
  • تشت آلومینیومی
  • سطل آب و وردنه
  • خمیر گیر
  • مخزن خمیر
  • ظرف حمل خمیر
  • گاری
  • میز طوری
  • سیخ مناسب

نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار شامل موارد زیر است :

  • مدیر
  • شاطر
  • خمیرگیر
  • تدارکات
  • بسته بندی

تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار مورد نیاز است ، عبارتند از :

  • وانت جهت ( تدارکات )
  • انشعاب برق
  • انشعاب آب
  • انشعاب فاضلاب
  • مخزن هوائی ذخیره آب
  • کپسول آتش نشانی جهت اطفاء حریق
  • خط تلفن شهری
  • بخاری گازی
  • کولر آبی
  • تجهیزات اداری و دفتری و سایر ملزومات
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *