طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه

نوع فایل
rar
حجم فایل
497کیلوبایت
تعداد صفحه
50
تعداد بازدید
1218 بازدید
۵,۰۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه چه می خوانیم ؟

در این بخش به معرفی طرح توجیهی کنسانتره میوه می پردازیم . کنسانتره در واقع آب میوه طبیعی می باشد که تغلیظ شده است . کنسانتره نسبت به آب میوه دارای حجم کمتری بوده اما وزن حجمی آن نسبت به آبمیوه بیشتر است و شفاف و بدون ناخالصی می باشد . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به تنهایی دارای کاربرد نمی باشد و از آن در صنعت نوشابه سازی و صنعت تولید آبمیوه استفاده می شود . کنسانتره سبب رفع تشنگی انسان و تامین ویتامین های مورد نیاز بدن انسان می شود . هنگامی که دسترسی به میوه ها وجود ندارد ، کنسانتره میوه می تواند جایگزین میوه شود . نوع بسته بندی کنسانتره آبمیوه به دو صورت بسته بندی در بشکه و بسته بندی در کیسه می باشد که ، توضیحات مرتبط با هر نوع در طرح توجیهی کنسانتره میوه ارائه شده است . تولیدکنندگان کنسانتره میوه باید استاندارد های شماره 2615 و 2687 را رعایت نمایند . کارشناسان تغذیه معتقد هستند که ، هر انسان باید در هر سال حداقل 5 لیتر آب میوه مصرف کند . با توجه به این نکته و همچنین افزایش جمعیت کشور و به دنبال آن افزایش میل افزاد به نوشیدن آبمیوه ، به نظر می رسد که ، تولید کنسانتره میوه از بازار خوبی برخوردار می باشد . کشور آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده و مصرف کننده آبمیوه در جهان است . همچنین کشور های آلمان ، هلند و روسیه از عمده تولیدکنندگان آبمیوه می باشند . کد های آیسیک ذکر شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه عبارتند از :

  • انواع کنسانتره میوه ( بجز کنسانتره مرکبات ) : 15491510
  • کنسانتره سیب : 15491511
  • کنسانتره انگور : 15491512
  • کنسانتره انار : 15491513
  • کنسانتره مخلوط میوه جات : 15491514
  • کنسانتره پرتغال : 15491521
  • آبمیوه از کنسانتره : 15131740

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به شرح زیر می باشند :

  • آب میوه تغلیظ شده ( کنسانتره ) : 20094910   ، با حقوق ورودی 15 درصد
  • آب میوه تغلیط شده (کنسانتره موز ، انبه ، گودا ، پیش فروت و لیچی ) : 20098010   ، با حقوق ورودی 15 درصد

فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات ، ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه :

فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره میوه توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. شستشو
  2. سورتینگ
  3. خرد کردن
  4. آبگیری از میوه
  5. فیلتر مقدماتی
  6. آروماگیری
  7. آنزیم زنی
  8. فیلتراسیون
  9. تغلیظ
  10. سرد کردن و انبار کردن
  11. بسته بندی

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه در ذیل آمده است :

  • سیب
  • انگور
  • آنزیم پکتیاز
  • بشکه 300 کیلوگرمی

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه در ذیل آمده است :

  • مارپیچ حمل میوه و شستشو
  • تسمه نقاله سورتینگ
  • دستگاه خرد کن
  • سیلوی موقت
  • دستگاه پرس آبگیری
  • فیلتر مجهز به ویبراتور
  • دستگاه آروماگیری
  • تانک آنزیم زنی
  • اولترافیلتراسیون
  • تغلیظ کننده
  • مبدل حرارتی
  • تهیه کننده و ذخیره کننده کنسانتره
  • واحد بسته بندی
  • تانک ذخیره کننده
  • سردخانه

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی کنسانتره میوه دیده شده به شرح زیر است :

  • زمین سالن های تولید و انبار
  • زمین ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
  • زمین محوطه
  • زمین توسعه طرح
  • سوله خط تولید
  • انبار ها
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
  • محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز
  • دیوارکشی

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *