مبانی نظری و پیشینه پژوهشی صلح جهاني

نوع فایل
word
حجم فایل
1318 کیلوبایت
تعداد صفحه
311
تعداد بازدید
138 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «پیشینه پژوهشی و تحقیق و مبانی نظری صلح جهاني» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع :انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت
doc

 

بيان مسأله

ابتدا لازم می دانم به علت طرح موضوع بپردازم . گسترش قواعد حقوق بین الملل مبتنی برنظام حقوقی بوده است که اساس آن از رویکرد روابط بین الملل ناشی شده است . نظامی که اعمال دولتها را تنظیم می کند ، موضوع ا صلی آن کشورها هستند . با توجه به تحولات عصرما و نظریه مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در قضیه جبران خسارت ، سازمان های بین المللی نیز جایگاه خود را پیدا کرده اند . اگر چه لئون دوگی فرانسوی سردمدار نظریه همبستگی اجتماعی معتقد به ا صالت فرد است و موضوع وا قعی تمامی رشته های حقوق را فرد می داند .

تعامل حقوق ملی و حقوق بین الملل و تأ ثیرا ت هریک بر دیگری منجر به پدید آ مدن وا قعیتی شده است که امروزه بسیاری از مواد معاهدات حقوق بشری ، در قوانین اساسی کشورها گنجا نده شده است .

نقش محوری سازمان ملل متحد و سازمان های تابعه آن در تدوین و توسعه حقوق بین الملل در      نیم قرن اخیر بر کسی پوشیده نیست . علی رغم انتقادات زیادی که برآن صورت می گیرد ، موفقیت این نهاد بین المللی با تنظیم معاهدا ت چندجانبه قا نونساز که یکی از دهها وظیفه آن به شمار می رود ، توانسته صلح جهانی را تضمین کند و بنیان آن را تقویت نماید . شاهد مثال کنوانسیون حقوق دریاست که شاهکار قانونگزاری بین المللی به شمار می رود .

انتخاب موضوع صلح جهانی از طریق نظا م قانون مند ،  قریب ربع قرن است که با مطالعات         بین المللی مستمر ذهن نویسنده را به خود معطوف کرده است ، خدا  را سپاسگزارم که در همه     زمینه های زندگی ، آرزوهای این بنده را برآورده می سازد  . انتشار مقالات و مجلات علمی به زبانهای مختلف ، در آستا نه هزاره جدید پیرامون جهانی سازی و ابعاد متنوع آن ، انگیزه موجود را تقویت نمود که با توجه به عصر جهانی شدن ، حمایت و گسترش سازوکارهای حقوقی، در این       را بطه بیش از پیش لازم است . رسالت علم حقوق به خصوص بین الملل نیز همراه با پیشرفت های بشری در سطح جهان ، توجه هر چه بیشتر به تشکیلات و قوا عد منطبق بر نیازهای عصر ما و          آیندگان است .

سعی شده است با توجه به وضعیت موجود ، به موارد بدیع و جدیدی پرداخته شود که نتیجه آن تکامل قوا عد حاکم بر نظام بین الملل است . دراین مسیر به اسنا د جدید ی که لازمه تحلیل موضوع است دست یا فته ام . لازم به ذکر است که از روش استقرا ء استفاده شده است ، اگر چه برای تحلیل              مطا لب امکان ترک عادت بهره مندی از قیاس بسیار مشکل است .

نظام قانون مند جهانی متغیر ثابت موضوع است ، زیرا که قریب یک قرن دچار تحول شده است و ضرورت آن بر جامعه بین المللی مبرهن است . این نظام از بعد داخلی و فراملی متأثرست . مفهوم شخصیت حقوقی بین المللی و توجه به حقوق بشر ؛ کشور و فرد را محور ا صلی قرار می دهد.      زما نی می توان ادعا کرد که صلح جهانی استوار شده و استمرا ر دار د که این دو عنصر محوری ، مورد توجه ویژه قرار گیرند و حقوق مربوط به آنها به خوبی رعایت شده باشد .

تعاریف مختلفی که از صلح وجود دارد ، هیچ اجماع روشنی برای حدود آن به دست نمی دهد ، لذا بهتر است از دو بعد موضوعی و عینی و از منظر خرد و کلان به آن بپردازیم .

در فرهنگ های غیر تخصصی ، صلح را از طریق سلبی بیان کرده اند . به عبارتی با تأکید بر نبود جنگ و دیگر اشکال خشونت ، صلح محقق می شود . مثلا” در لغت نامه انگلیسی آکسفورد صلح چنین تعریف شده است : «رهائی یا پایان جنگ و مخا صمات که منجر به وضعیتی می شود که یک ملت در جنگ با کشور دیگری نباشد . » قابل توجه اینکه کلمه انگلیسی  PEACE مشتق از کلمه لاتین PAX که بیشتر بار منطقی دارد و به معنی یک معاهده یا خاتمه مخا صمات است .

نکته مهم اینکه در تمامی زبان ها ، معنی صلح به ا فراد ارتباط پیدا می کند . در زبان عبری واژه SHALEV به معنی کل با تقسیم نشده ، تعریف شده است و جالب تر اینکه در زبان عربی کلمه SALUM به معنی صلح است ، ریشه آن را می توان در کلمه اسلام یا فت . در زبان های            سا نسکریت ترکیبی از صلح درونی یا روحی و رفتاری است و بالاخره چینی ها صلح را به معنی هماهنگی و توازن در ذهن دا رند ، هیچگاه مشابه غربیها به معنی عدم خشونت نگرفته اند .

در محموع بایدگفت : درک جهانی صلح شامل هر دو معنی ، فقدان عواملی مانند  خشونت و ظهور عواملی مانند توازن ، هماهنگی و غیر شکننده بودن است .

چنانچه ازمفهوم کلان به خرد بپردازیم ، از بعد زیست شناختی گایا ، صلح با سیاره زمین و دنیای طبیعی؛ صلح سیاسی ، بین المللی (بین ملتها ) ؛ صلح ملی و محلی ( درون ملتها ) ؛ صلح مدنی و محلی ( درجامعه ) ؛ صلح فرهنگی ، اجتما عی ( بین گروههای اجتماعی ) ؛ و صلح شخصی           ( بین ا فراد و گروهها ) ؛ و بالاخره صلح درونی یا شخصی که مرتبط با مسائل درونی فرد است و حد ادنی خرد آن است ، قابل ذکرند .

از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی ،خشونت که مفهوم مخالف  صلح است  اینگونه تعریف شده است : ” کاربرد هد فمند فشار فیزیکی یا زور ، تهدید یا به طور وا قعی علیه یک شخص توسط شخص دیگر یا علیه یک گروه یا اجتماع که نتیجه آن صدمه بدنی ، مرگ ، صدمه روانی ، عدم توسعه یا محرومیت خواهدبود .

سه مقوله صلح جهانی ، صلح فرهنگی و صلح شخصی مصادیق صلح از کل به جزء هستند .

سازمان علمی ، فرهنگی و تربیتی، یونسکو در تعریف صلح از مفا هیمی ما نند : تعلیم و تربیت ،          ا قتصاد پایدار ، توسعه اجتماعی ، احترام به حقوق بشر ، برابری بین زن و مرد ، مشارکت دموکراتیک ، درک و فهم یکدیگر ، تحمل یا همبستگی ، ارتباط ، شراکت جمعی و جریان شناور اطلاعات و علوم سخن به میان آورده است . علاوه بر این در تعاریف دیگر به مفا هیم ، عدالت ، امنیت ، روابط           ا خلاقی ، تفا وتهای ا قتصادی  ، رفتارهای شخصی متفاوت ، آب و هوا و حتی شرائط سرزمینی پرداخته شده است که مرتبط با فرهنگ صلح می تواند باشد .

مسائلي كه در اين پژوهش مورد بررسي قرارگرفته اند ، عبارتند از : 1- مفهوم صلح و چا لش           ا سا سي فرا روي جهاني سازي صلح چيست ؟ 2- مقتضيات يك نظام قانون مند و را هكارهاي        ا ساسي ا ستقرار صلح و ثبات در عرصه جهاني چيست ؟‌

ضرورت نظام واحد قانون مند كه در حقوق بين الملل بدوا” با وضع مقررات محقق مي شود و      متعا قبا” دولتها به آن روي مي آورند نتيجه شيرين و مطلوبي را به همراه دارد كه چيزي نيست غيراز آرمان ديرينه ا نسانهاي متمدن و آن ”صلح جهاني ” ا ست .

براي نيل به اين مهم ، با بررسي ابزارهاي ا صلي همچون معاهدات ، عرف و سايرمنابع             حقوق بين الملل به مهمترين عامل تأثيرگذار ، يعني جهاني سازي و ارتباط آن با مفاهيم حقوق       بين الملل پرداخته ايم . با توجه به مباحث گسترده اي كه با آن مواجه هستيم ، سعي در تمركز موضوع به مباحث حقوقي و به ويژه تابعان حقوق بين الملل شده است . ازيك طرف ، ضرورت ا صلاح قوانين داخلي كشورها و ا نطباق با قوانين موضوعه بين الملل و از طرف ديگر  به تأثيرات  ناشي از برتري حقوق بين ا لملل  پرداخته شده است .

 

فهرست منابع

  • آشوري ؛ داريوش ؛ تعريف ومفهوم فرهنگ ها ؛ چاپ دوم ؛ تهران ؛ نشر آگاه ؛1381 .
  • آذرنگ ؛ عبدالحسين ؛ پديده جهاني شدن وضعيت بشري وتمدن اطلاعاتي ؛ فرهنگ رجايي ؛ چاپ دوم ؛ تهران ؛ نشر آگاه ؛1382 .
  • آقابخشي ؛علي ؛ فرهنگ علوم سياسي ؛ تهران ؛ نشرتندر؛1363 .
  • آقايي ، سيدداود ، نقش وجايگاه شوراي امنيت درنظم نوين جهاني ، انتشارات نسل نيكان ، 1384 .
  • آگاهي ، عباس ؛ همنوازي تازه اروپا ؛ زاك دولور ؛ انتشارات وزارت خارجه ، نهران ، 1371 .
  • اميدي ، علي ، سياست جهاني ،پروست راست ، هاروي استار ، دفتر مطالعات سياسي وبين المللي ،تهران ،1381 .
  • اخوان زنجاني ، داريوش ، جهاني شدن سياست خارجي ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ،1381 .
  • امامي تلارمي ، محمد ؛ مباحثي از كتاب حقوق بين الملل اثتصادي ؛ كارو ، زويارد . فلوري ، وزارت امور اقتصاد و دارايي ، 1367 .
  • اميرارجمند ، اردشير ؛ مجموعه اسناد بين المللي حقوق بشر ؛ دانشگاه شهيد بهشتي ؛1381 .
  • اميني ، علي اكبر؛ جهاني شدن ، جهاني سازي پيشينه وچشم انداز؛ تهران ؛ديگر ،1383 ،
  • بشيريه ، حسين ؛لوياتان ؛توماس هابز، تهران ، نشرني ، 1385 .
  • بحرايي ، حميد ؛ كنوانسيون حقوق درياها (ضمايم وموافقتنامه ها) انتشارات سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح ، چاپ اول ، 1386 .
  • بيگ زاده ، ابراهيم ؛ تا’ثيرسازمانهاي غيردولتي درشكل گيري واجراي قواعد بين المللي ،مجله تحقيقات حقوق دانشگاه شهيد بهشتي ، 74-73 ،شماره 15 .
  • بيگ زاده ، ابراهيم ؛ سازمانهاي غيردولتي ، مجله تحقيقات حقوقي دانشگاه شهيد بهشتي ، 1379 ،شماره 32-31 .
  • پورخرمي ،تقي محمد ؛ حقوق بين الملل ومداخله نظامي ايالات متحده در نيمكره غربي ، دفتر مطالعات سياسي وبين المللي ؛ تهران ؛ 1383 .
  • ثقفي عامري ، ناصر ؛ سازمان ملل متحد، مسئوليت حفظ صلح وامنيت بين المللي ؛ دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1370.
  • جمعي از نويسندگان ؛پايان نامه نويسي ، مشكلات ،راهكارهاوتجارب ، مركز انتشارات آموزش وپژوهش امام خميني (ره) 1384.
  • جهاد دانشگاهي واحد تهران ؛ مجموعه مقالات اولين همايش جهاني شدن وتعليم وترتيب ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1384 .
  • جعفري لنگرودي ، محمد جعفر؛ فلسفه فرهنگ وهنر ، انتشارات گنج دانش ، 1370.
  • حاجي زاده ، محمد ؛ فرهنگ تفسيري ايسم ها ؛ نهران ،نشر تندر ، 1363.
  • حبيبي ، حسن ؛ حقوق بين الملل عمومي جلد 2و1 ؛ نگون كك دين ،دنيه وپله ، انتشارات اطلاعات ، 1382.
  • حبيبي ، حسن ؛ درآينه حقوق ، تهران انتشارات اطلاعات ، 1367.
  • حقيقت خواه ؛ مهدي ؛ عصرروشنگري ، دان جان ام ، تهران ، ققنوس ، 1382.
  • خاتمي ، سيد محمد ؛ ازدنياي شهر تاشهر دنيا ؛ چاپ ششم ، تهران ،نشر ني ، 1377.
  • ديهيم ، عليرضا ؛ درآمدي بر حقوق كيفري بين المللي ، دفترمطالعات سياسي و بين المللي ، تهران ،1380.
  • دبيري ، محمد رضا ؛ حقوق بشر ازديدگاه مجامع بين المللي ، دفترمطالعات سياسي و بين المللي ، 1372.
  • ذاكريان مهدي ؛ حقوق بشر وحاورميانه ، مركز پژوهشهاي علمي ومطالعات استراتژيك خاورميانه ، تابستان 82.
  • ذاكريان ، مهدي ؛ حقوق بشر درهزاره جديد ، تهران ، برنامه عمل ملل متحد ، 1381.
  • ذاكريان ، مهدي ؛ مفاهيم كليدي حقوق بشر بين المللي ، چاپ اول ، تهران ، نشر ميزان ، 1383.
  • ذوالعين ، پرويز؛ مباني حقوق بين الملل عمومي ، وزارت امور خارجه ، 1375.
  • رضايي پيش رباط ، صالح ؛ حقوق بين الملل در واپسين سالهاي قرن بيستم ، يان برانلي ، دفتر مطالعات سياسي وبين المللي تهران ، 1383.
  • رضايي خاوري ، حسن ؛ فلسفه حقوق ، مارك تبيت ، نشر دانشگاه علوم اسلامس رضوي ، 1384.
  • زاهدي ، محمدجواد ؛ توسعه ونابرابري ، تهران ، مازيار، 1382.
  • زاهدي ، حميدرضا ؛ به سوي صلح ، خاويرپرز دكويار ، انتشارات اطلاعات ، تهران‌ .1379.
  • سادات ميداني ، سيدحسين ؛ صلاحيت قانونگذاري شوراي امنيت ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1384.
  • سيفي ، سيد جمال ؛ تحولات مفهوم حاكميت دولتهادرپرتواصل تعيين سرنوشت ملتها، مجله تحقيقات حقوقي دانشگاه شهيد بهشتي ، شماره 15، 1383.
  • سيفي ، سيد جمال ؛ مسئوليت بين المللي،گاي گودوين گيل ، انتخابات آزادومنصفانه درحقوق و رويه بين المللي ، انتشارات مؤسسه مطالعات پژوهشي شهردانش ، تهران ، 1379
  • سجادپور، محمد كاظم ؛ جهاني شدن برداشت ها وپيامدها، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1384.
  • سليمي ، حسين ؛ فرهنگ گرايي ، جهاني شدن وحقوق بشر. دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1384.
  • ساعي ، احمد ؛ جهاني شدن وچنوب ، مارتين خور ، نشر قومس ، 1383.
  • شايگان ، فريده؛ عمليات حفظ صلح سازمان ملل متحد ، دفترمطالعات سياسي و  بين المللي ، تهران . 1372.
  • شايگان ، فريده؛ شوراي امنيت سازمان ملل متحد ومفهوم صلح وامنيت بين المللي ، انتشارات دانشكده حقوق وعلوم سياسي ، بهار1380.
  • شريف ، محمد ؛ بررسي دكترين نامحدود بودن صلاحيت شوراي امنيت ، انتشارات اطلاعات ، تهران ، 1373.
  • شريفي طرازكوهي ،حسين ؛ حقوق بشردر پرتو تحولات بين المللي ، نشر دادگستر ، بهار77.
  • صفا، ذبيح الله ؛ گنج سخن ؛ انتشارات دانشگاه تهران ، 1357.
  • صانعي دره بيدي ، منوچهر ؛ كانت قلسفه فضيلت ؛ تهران ، نقش ونگار، 1380.
  • صانعي دره بيدي ؛ كانت فلسفه حقوق ، انتشارات نقش ونگار، تهران ، 1383.
  • صنعوي ، قاسم ؛ تاريخ روابط بين الملل ، پي يررونون ، جلد اول ودوم ، انتشارات استان قدس رضوي ، 1370.
  • ضيايي بيگدلي ، محمدرضا ؛ حقوق بين الملل عمومي ، گنج دانش ، چاپ پانزدهم ، 1380.
  • طباطبايي، كيا ؛ حكومت هاي غيرانساني ، آنتونيو كاسسه ، انتشارات بعثت ، بهار77.
  • عالم ، عبدالرحمن ؛ نقد وبررسي آثاربزرگ سياسي سده بيستم ، موري فورسيت ، موريس كينز، ساپر، انتشارات دانشكده حقوق وعلوم سياسي دانشگاه تهران ، 1380.
  • عالم ، عبدالرحمن ؛ روابط بين الملل درجهان متغير ، جوزف فرانكل ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، تهران ، 1370 ،
  • فلسفي ، هدايت الله ، حقوق بين الملل معاهدات ، چاپ دوم ، تهران ، فرهنگ ،نشرنو، 1383.
  • فلسفي ، هدايت الله ؛ نهادهاي روابط بين الملل ، تهران ، نشرنو ، 1368.
  • فلسفي ، هدايت الله ؛‌سازمان هاي بين المللي ، تهران ، نشر فاخته ، 1371.
  • فيوضي ، رضا ؛ مسئوليت بين المللي ونظريه حمايت سياسي اتباع ، جلد اول ودوم ، انتشارات دانشگاه تهران ، 1379.
  • فروغي ، محمد علي ؛ سيرحكمت دراروپا، انتشارات كتابفروشي زوار، تهران ، 1344.
  • قاري سيد فاطمي ؛ سيد محمد ، حقوق بشر درجهان معاصر ، تهران ، انتشارات دانشگاه شهيد بهشتي ، 1382.
  • قوام ، سيدعبدالعلي ؛ جهاني شدن وجهان سوم ، چاپ چهارم ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي وزارت امور خارجه ، بهار1384.
  • قنبري جهرمي ، محمدجعفر؛ شكل گيري حقوق بين الملل عرفي ، تهران انتشارات دراك ، 1384.
  • كاتوزيان ، ناصر،وهمكاران ، آزادي انديشه وبيان ، انتشارات دانشكده حقوق وعلوم سياسي ، دانشگاه تهران ، 1382.
  • كامران ، سعيد ؛ جهاني شدن فرهنگي ، مركزچاپ وانتشارات وزارت خارجه ، تهران ، 1382.
  • كلانتريان ، مرتضي ؛ حقوق بين الملل درجهاني نامتحد ، آنتونيو كاسسه ، دفترخدمات حقوقي بين المللي جمهوري اسلامي ايران ، 1370.
  • كلانتريان ، مرتضي ؛ نقش زور در روابط بين الملل ، آنتونيو كاسسه ، نشر آگاه ، بهار ، 1375.
  • ميرزايي ينگجه ، سعيد ؛ تحول مفهوم حاكميت درسازمان ملل متحد ، چاپ اول ، تهران ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي وزارت امورخارجه ، 1373
  • ميرعباسي ، سيد باقر؛ ديوان بين الملل دادگستري درتئوري و عمل ، تهران ، جنگل ، 1384
  • ميرسعيد قاضي ، سعيد ؛ نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل ، انتشارات اداره اطلاعات همگاني سازمان ملل، نشرقومس ، 1373.
  • مشيرزاده ، حميرا ؛ نظام جهاني ؤافتصاد سياست وفرهنگ ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي تهران ، 1383.
  • مشيرزاده ، حميرا ؛ سياست ميان ملتها، هانس جي مورگنتا ، تهران وزارت امور خارجه ، 1374،
  • مدرسي ، ابراهيم ؛ سازمانهاي اقتصادي بين المللي ، ژاك نم وكلت نم ، انتشارات مركزمطالعات عالي بين المللي ، دانشكده حقوق وعلوم سياسي . شماره 3.
  • معمارزاده ، قدرت الله ، واقعيت هاي اساسي در باره سازمان ملل متحد ، سازمان ملل متحد ،تهران ، كتاب سرا، 1374.
  • مظفري ، مهدي وغيره ؛ نقد وارزيابي نظريه هاي روابط بين الملل ، رمون آرون وغيره ، انتشارات مركز مطالعات عالي بين المللي ، دانشكده حقوق وعلوم سياسي ، شماره 9.
  • ميرمحمدصادقي ، حسين ، دادگاه كيفري بين المللي ، نشر دادگستر، 1383.
  • ممتاز ، جمشيد ؛ تقويت همكاريهاي بين المللي درزمينه حقوق بشر ، انتشارات دانشكده حقوق وعلوم سياسي دانشگاه تهران ، پ382.
  • مرتضوي ، حسن ؛ فيل بي اخلاق ؛ جهاني شدن ومبارزه براي عدالت اجتما عي ، ويليام : . تاب ، نشر ديگر ، 1383.
  • موحد ، محمد علي ؛ درهواي حق وعدالت ، ازحقوق طبيعي تاحقوق بشر ، تهران ، نشر آگاه ، 1381.
  • موسي زاده . رضا ؛ سازمان هاي بين المللي ؛ چاپ د.وم ، تهران ، نشر ميزان، 1380.
  • منصقي ، ابوالقاسم ؛ سازمان هاي بين المللي ، تهران ، دانشكده علوم وارتباطات اجتماعي دانشكاه تهران ، 1375.
  • ناصري ، سهيلا؛ صلح پايدار؛ كاني پك ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي ، چاپ اول 1381.
  • نجوميان ، حسين ؛ مباني حقوق درايران ، چاپ دوم ، انتشارات آستان قدس رضوي ، 1376.
  • نقيب زاده ، احمد؛ حقوق بشر ؛ ژاك مورژئون ، چاپ اول ، انتشارات دانشكده حقوق وعلوم سياسي دانشگاه تهران ، 1380.
  • هنجني ، سيد علي ؛ حقوق مخاصمات مسلحانه ، شارل روسو ، دفترخدمات حقوقي ، جلد اول 1369، جلد دوم 1374.
  • يونسي ، مصطفي ، عدالت درميان ملل، توماس پنگل ، پيتر هزنر درف ، دفترمطالعات سياسي وبين المللي . 1384.

RESOURCES:

  • Aust Anthoney-. Hand Book Of International Law , Cambridge , 2006.
  • Alvin DL.Hilaire;Economic Stabilization in the Caribean.Finance &Development.Magazine of the IMF,vol 38,2001.
  • Kissinger,Henry; Globalization and its Discontents.International Herald Tribune,May 29,2008.
  • Appadurai, Arjun, -Globalization, Duke University Press ,2001.
  • M ;Globalization;Knowledge and Society;Reading from International Sociology;London;Sage,1990.
  • Ayton-Schenker, Dianna-A Global Agenda- Rowman & Littlefield Publishers. 2002.
  • Anthony boyle , Francis – Foundations Of World Order , Duke University Press,1999.
  • Anhier,Helmut.Glasius Marlies and Klador Mary,:Introducing Global Civil Society,Oxford University Press,2001.
  • Akehurst Michael – A Moern Introduction To International Law.
  • Basic Facts About The United Nations,Department Of Public Information,1989.
  • Ayoob,M;The Third World Security Predicament,State making Regional Conflict and International System,Rienner Publishers USA.2000.
  • Brad,Roth;Governmental Illigalitimacy in International Law.Oxford,2000.
  • Barber,Benjaminik;Jihad vs Mcworld;How Planet is Both Faling Apart and Coming Together and What This Means for Democracy;NewYork Times Books.1995.
  • Bartlett,C.AandGhosal;Managing Across Borders;The transnational solution,London,Random Buisiness Books,1998.
  • Bayers,M ;Conceptualising the Relationship Between Jus Cogens and Erga Omnes Rules.Nordic Journal of International Law,vol 66,1997.
  • D;The End of Ideology;Freepress,NewYork,1966.
  • N,et al –State/Space;A Reader,Oxford,Blackwell,2003.
  • Buchanan,Allen- Justice,Legitimacy, and Self-Determination ,Moral Foundation for International Law, Oxford,2004.
  • Brien,John – International Law ,Cavendish 2002.
  • Birnie,P.W&Boyle ,A.E; International Law and the Environment,Clarendon ,Oxford,1992.
  • S andLowernce,R.Z; Has Globalization Gone for Enough?The Cost Economic.2004.
  • Bedjaou,Mohammed;International Law Achievements and Prospects.Unesco,Paris;Martinus Nijhoff,1991.
  • JR.William.W-International Law, Cases and Materials, Third Editions,Little Brown &Company1971.Vol 1,2,3.
  • Baslar,Kemal – The Concept Of The Common Heritage Of Mankind In International Law,Martinus,Nijhoff Publishers,1998.
  • Boyle,Anthony;Foundation of World Order ;Duke University Press,1999.
  • Brownlie,Ian –Principles Of Public International Law,Oxford,1992.
  • Brown Scott.Jaqmes,Introductory Note Huge Grotius.The freedom of the Seas.Oxford University Press,1967.
  • Bozeman,A.B;The Future of Law in a Mlticultural World;Princeton,J,USA,1971.
  • Carter,A; The Political Theory of Global Citizenship,London,Routledge,2001.
  • Chaharbaghi,K.wills,R;The study and Practice of Sustainable Development.In Engineering Management Journal ,vol 19,1999.
  • Chatfield Charles;Intergovernmental and Nongovernmental Associations to 1945,Syracuse,NY,Syracus University1997.
  • Chandler David;Building Global Civil Society,From Below?Millenium :Journal of International Studies,33/2,2004.
  • Luck Edvard,- UN Security Council Practice & Promise,Routledge,2006.
  • Khare.Subhas-Use Of Force Under United Nations Charter.Metropolitan,New Delhi,1985.
  • Chowd Hury,S,R;Rule of Law in a State of Emergency,London Printer Publishers,1989.
  • Collier&Lowe- The Settlement Of Disputes In International Law, Oxford,2000.
  • Conforti Benedetto,International Law and The Role Of Domestic Legal Systems.Nijhoff,1993.
  • Camillieri,JA and Falk,J; The End of Sovereinty ?The Politics of a Shriaking and Fragmentating World .Aldeshot;Elgar,1992.
  • Curzon, L.B.- Dictionary Of Law –Taxman Publications.Delhi2002.
  • Clark&Sohn-Introduction to World Peace Through World Law ,World Without War Publications,1966.
  • Corbett,P.E-Theory & Reality in Public International Law.Charles De Visscher,Princeton University Press,1968.
  • A-International Law,Oxford, Second Edition.2005.
  • A;International law in a Divided World;Oxford Clarendon Press,1986.
  • Carty,Anthony-The Decay Of Public International Law .Manchester University Press.1986.
  • Davies Thomas Richard;The Rise and Fall of Transnational Civil Society;Annual Conferences of British International Studies Association;Oxford University Colledge,2006.
  • Donnelly,Jack;Human Rights,American Political Science Review,1982.
  • D,Amato,On Consensus.Eight Canadian Year Book of International Law,1970
  • D,Amato,A; The Concept of Custom in International Law;Cornell University Press,NewYork,1971.
  • D,Amato,Anthony;The Invasion of Panama was a Lawful response to Tyranny;AJILvol84,1990.
  • Danish Institute For Human Rights. Global and Regional Documents.2003.
  • Danielko,G.M;Law-Making in the International Community.MNP Press;1993.
  • De Arechaga;International Law in the Past Third of a Century,159HRat 64,1978.
  • Diehl&Guerts.War&Peace in International Rivalry,The University Of Mishigan Press,2000.
  • Darby,T.W; Globalization,Resistance and the New Politics.The Literary Review of Canada,Carleton University Press,1998.
  • Dollar,David;Globalization,Inequality and Poverty Since 1980,World Bank Mimeo,2001.
  • J.linda;A Novel and Non Obvious Reconceptualization of the Biotechnology Patent;Stan,2002.
  • H.N Johnson.The Effect of Resolutions of  the  General Assembly of the United Nations BYIL(1955)No.32
  • Elias &Turpin-Rethinking Peace, Lynne Rienner Publishers .London ,1994.
  • Ehrke,Michael;What Do the Opponents of Globalization Want? Fredrich Ebert Stiftung Publications,2001.
  • Every One,s United Nations .United Nations Publications,1986.
  • Law Among Nations ,An Introduction to Public International Law,Gerhard Von Glahn. A Simon & Schuster Company,1992.
  • Fitzmaurice, Some Problems Regarding  the Formal Sources of International Law;Sumbolae Verzijil,1958.
  • Lang,Anthony,;Just Intervention,Georgetown University Press,2003.
  • Franck Thomas ;Clan and Superclan ; Loyalty;Identity and Community in Law and Practice,90AJIL,1996.
  • Fox,Gregory H ; The Right to Political Participation in International Law;17 Yale J,Internaational Law.1992.
  • Falk,R.A;The Interpoly of Westphalia and Charter Conceptions of International Law,in Black,C.A.and R.Falk;The Future of the International Lrgal Order;Vol 1-Princeton NJ ,Princeton University Press,1969.
  • Firat,A.fuat;Consumer Culture or Culture Consumed?In Janeen A.Costa&Gray J .Bamossy,Eds,1995.
  • P;Bluntschli,J.C;field,D.D;Results of Harvard Researches in International Law;AJIL Vol29 ,1953.
  • Friedmann,The Changing Structure of International Law;NY publications,1964.
  • From,E, The Revolution of Hope;Toward a Humanized Technology,Harper and Row Publishers,NY.1968.
  • Fox& Roth, Democratic Governance & International Law.Cambridge ,2000.
  • F;The End of History and the Last Man;NewYork;Simons Schuster,1996.
  • Garies&Varwick.The United Nations ,Polgrave,Macmillan,2005.
  • Ghali,Butrous Butrous;Report on the Work of the Organization from the Forty Seven to Forty Eight Session of General Assembly;.NewYorl,United Nations,1993.
  • Gibben;The History of the Decline and Fall of the Roman Empire. Heritage Club Edition.1964.
  • Gidden S.A,Runaway World;How Globalization is Reshaping Our Lives.London Profile.2002.
  • Gidden S.A;The consequences of Modernity;Cambridge.1990.
  • Gidden S,A ;Modernity and Self Identity P Self amd Society in the Late Modern Age,Cambridge.Polity Press,1991.
  • Gill,M.S;Human Rights Human Wrongs.Sarup &Sons India,2004.
  • Gamble Clive;The Prehistory of Global Civilization. Cambridge University1994.
  • Gurmley,W.P; The Right to a Safe and Decent Environment.IJIL,1988.
  • Schechter Michael-United Nations Global Conferences, Routledge,2005.
  • Fenwick,Charles,International Law;A.C.C.Mewedith Publishing Company.NewYork,1965.
  • Hartmann Susan;From Margin to Mainstream,American Women and Politics Since 1960.NewYork;Alfred A.Knop,1989.
  • Rosalyn-Problems &Process, International Law&How We use It.Oxford ,1995.
  • Higgins,Rosalyn- The Development of International Law Throught the Political Organs of the United Nations,Oxford,1963.
  • Harris,D.J-Cases&Materials on                                                       International Law,Sweet&Maxwell,London,1998.
  • G;Law Reason and Ethics in the Philosophy of Human Rights in Sadurski,W,Ed,Ethical Dimensions of Legal Theory,Radopi,Amesterdam-Atlanta,1991.
  • Hardt,M and A.Negri;Empire,Cambridge,MA;Harvard University Press,2000.
  • Huntington,SP;The Clash of Civilization?Foreign Affairs Vol 72 No 3;1993.;
  • Human Development Repor;United Nations Development Program;NewYork ,Oxford University Press,1994.
  • H.L.A.The Concept Of Law ,Oxford,1961.
  • Weston Burn- A Falk Richard, D,Amato Anthony-International Law &World Order,West Publishing Co.1990.
  • Held David& McGrew Anthony-The Global Transformations Reader Black Well Publishers Ltd.2003.
  • Held& McGrew,Goldbatt&Parraton-Global Transformations Stanford University1999.
  • Heleiner,E;Sovereignty;Teritoriality and Globalization of Finance;London,Routledge,2000.
  • L ; International Law ,Politics and Values.M.Nijhoff,Dordrecht,1995.
  • IMF; Making the Global Economy Work for All,Washington DC;International Monetary Fund,Annual Report,2003.
  • Hufner,Klausw; UN System in Volger Helmut;Ed;A Concise Encyclopedia of the United Nations ,The huge Kluwer,2002.
  • Fredric;Notes on Globalization as Philosophical Issue.In Fredric Jameson &Masao Miyoshi Publications,1998.
  • Jiafu Wang and Hianian Liu;Encyclopedia on Chinese Human rights,Chinese Encyclopedia Publisher ,1998.
  • Kaplan,Robert D;The Coming Anarchy;Shattering the Dreams of the post Cold War.Random House;NewYork,2000.
  • Kelsen,Hans-Principles Of International Law,Rinhart&Company,New York,1952.
  • Kearny;Measuring Globalization:Who,s Up-Who,s Down.Foreign ,Policy .No 134,2003.
  • Knop,Karen;Restatements,Feminism and State Sovereignty in International Law,3 Transant,LL&Comtemp.Probs,1993.
  • M;Regions and International Affairs;The Foreign Relations Of Subnational Governments;London;2002.
  • Krasner,S.D; Abiding Sovereignty. International Political Science Review.Vol 22 No3,2001.
  • Langley,Winston-Encyclopedia Of Human Rights Issues.F.D.London,U.S.A 1999.
  • Lauterpakht,H.-The Function of Law in The International Community.Archon Books,1966.
  • Lauterpacht,H;The Development of International Law By the International Coourt;Archon Books.1958.
  • Lowenfweld,A;International Litigation and Arbitration.St.Paul.MN,West Group,2002.
  • Lock,John;An Essay Concerning the True Original,Extent and End of Civil Government(Second Treaties) in Locke,Two Treaties of Government;Toronto.J.M Dent & Sons Ltd 1982.
  • Lock John;An Essay Concerning Human Understanding.Ed,Roger Woolhouse NewYork,Penguin Books 1997.
  • A.P;A Hobbes Dictionary.Oxford,Blackwell,1995.
  • Marcus David; Famine Crimes in International Law,AJIL,Vol 97 ,2003.
  • Malone,David;Decision Making in the UN Security Council ,Oxford,1998.
  • Mandle Jan ; Global Justice.Polity Press Cambridge,2006.
  • Mcdougal ,S Myres;Studies in World Public Yale University Press.1964
  • Maryan Green,N.A;International Law.Pitman.1987.
  • Marrison,A;Free Trade and its Reception.London;Routledge,1998.
  • Marx,Karl and Engels,Fredrick. Manifesto of the Communist Party.Reproduction the English Edition of 1888 Peking;Foreign Languages Press,1969.
  • Matthews,Jessica T;Power Shift,The Rise of Global Civil Society,Foreign Affairs 76/1,1991.
  • Maxwell,Rwilin.Bowetts Law of International Institution.Oxford,2001.
  • Maclean,Robert-Public International Law,Second Edition,HLT Publications,London,1992.
  • Macpherson,GB;Leviathan;Hobbes,T;Penguin Books.NewYork,1968.
  • Moor, Margaret-National Self –Determination and Seccession-Oxford,1998.
  • D.P-Law dictionary,Taxman Publitions.Delhi,2002.
  • Mooney Annabelle&Evans Betsy-Globalization The Key Concepts,Routledge,London &NewYork,2007.
  • Mc Neil;W.H;Polyethnicity and National Unity in World History,University of Toronto!986.
  • North Holland,Encyclopedia of Public International Law,North Holland Publishing Company.1982.
  • Hodge,H;The Mach of the Monoculture.The Ecologist Journal;vol129 No3,1999.
  • Ohmao,K.;The End of Nation State.NewYork,Freepress,1995.
  • Oppenheim;International Law ,London ,Longman ,1905.
  • O,Connell,K.Anton,I.charney,Johnathan;Poitics,Values and Functions International Law in the 21th Century,Martinus Nijhoff Publication,1997.
  • O,cohrs Patrick;The First Real Peace Settlement After the First World War,Contemporary European History publications,2003.
  • Keohane Robert and S.Nye Joseph; The Club Model of Multilateral Cooperation and the World trade Organization;Problems of Democratic Legitimacy.In R.Porter Et Al .eds,Efficiency,Equity and Legitimacy; The Multilateral Trading System at the Millenium,Washington,DC.Brooking Institution,2001.
  • Pradip K,Ggosh;Basic Needs,Developing Countries;Greenwood Press,1984.
  • Muldoon,Jr James-The Architecture Of Global and Regional Documents.Westview Press ,Oxford,2004.
  • Petras,J and Veltmeyer.H; Globalization Unmasked. Imperialism in the Century.London;2001.
  • Pettman;Anti-Globalization Discourses in Asia,London,Routledge,2005.
  • Pitman B.Potter;An Introduction to Study of International Organization ,NewYork,The Century co,1922.
  • Polany,Karl.The Great Transformation.Bosto,Beacon Press,1954.
  • Puchala,Donald;Integration Theory and the Study of International Relations.Merrit and Bruce M.Russett,eds.From Natural Devolopment to Global Community,London;Allen&Unwin,1981.
  • Ragazzi Maurizio;The Concept of International Obligations,Erga Omnes.The American Journal of International Law.Jennings&Watts Eds,1992.
  • Rawls John;A Theory of Justice,Cambridge,Mass,1971.
  • Reinsh,Paul,S;Public International Unions; Their Work and Organization,A study in International Administrative Law.Boston ,Ginn and Company,1991.
  • Robertson,R;Globalization;Social Theory and Global Culture;London,1992.,1992.
  • R;Mapping the Global Condition,London,Sage
  • R,Roth_ Democratic Governance & International Law,Cambridge.2000.
  • Rodrik,D;The Global Governance of Trade as if Development realty mattered.NewYork,United Nations Development Programe,2001.
  • J.N;Turbulence in World Politics;A theory of Change and Continuity ;Princeton University Press.1990.
  • Rosenau,J;ALong the Domestic,Foreign Frontiers,Cambridge,1997.
  • Mokhiber and Weissman Robert,Corporate predators;Common Courge Press.Monroe,Maine,1999.
  • Rosenne Shabtai;The Law and Practice of the International Court.Martinus Nijhoff Publishers,1995.
  • Rousseau,J.J;The Social Contract;in the Social Contract and Discoursrs,Translated G.D.H.Cole;Toronto:J.M Dent&Sons Ltd,1973.
  • Ruggie ,John Gerald;At Home Abroad ,Abroad at Home;International Liberalism and Domestic Stability in the New World Economy,24 Millenium,507,1995.
  • Sakamoto,Yoshikazu-Global Transformation Challenges to the State System,United Nations University1994.
  • Scholte ,Ian Aert -Globalization,PolgraveMacmillan.,NewYork,2005.
  • Scholte,Y.A. Globalization Studies ,Past and Future;A Dialgue of Diversity Globalization;Vol 29 NO3,1999.
  • Shapiro,M.J and Alker,H.R;Challenging Boundaries;Global Flows,Territorial Identities,,University of Minnesota Press,1996.
  • Summers,Lionel M;The International Law of Peace;Oceana Publications,NewYork,1972
  • Shaw, M.N-International Law,Grotius Publications Limited 1986.
  • Simma Bruno-The Charter Of The United Nations .Oxford,1995
  • Schwazenberger,George-A Manual Of International Law, Fifth Edition,Fredrick A.Preager,Publishers,NewYork,1967.
  • Sorensen,Max;Manual of Public International Law,ST Martin ,s Press.NewYork,1968.
  • Sorensen,G; The transformation of the state,Beyond of Retreat,Basic Stock,Polgrave Macmilan,2004.
  • South Center;For A Strong and Democratic United Nations,Zed Books Ltd,1997.
  • Sivananda,A;Globalization and the Left;Race and Class.A Journal for Black and Third Worldvol,40.
  • Sachs,Jeffrey.Report of the U.N Secretary –General –Millenium Development Goals.Published by Earthscan.2005.
  • Sassen,S;Losing Control?Sovereignty in an Age of Globalization;NewYork.Clumbia Univerity Press,1997
  • Schachter,Oscar;Sovereignty;Then and Now in Essay in honour of Wang Tieya,R.St .J.Macdonald ,Ed,1993.
  • Schafer,W; The Uneven Globality of Children,Journal of Social History,Vol 38 No 4,2005.
  • Schmidth Vivien A;The New World Order;Incorporated: The Rise of Buisiness and the Decline of the Nation State,Dedalus,1995.
  • Singh,N;Right to Environment and Sustainable Development as a Principle of International Law,Studia Diplomatica,1988.
  • Sohn,L.B; The New International Law : Protection of the Rights of Individual Rather than States,American University Law Rev,1982.
  • Timothy,Hillier-Principles Of Public International Law,Cavendish Publisher,1999.
  • Thompson,G and Hirst,H ; Globalization in Question the International Economy and the Possibilities of Governance;Cambridge1999.
  • Taylor,W.Cand Weber ,Going Global;Four Enterpeneurs Map the New World Marketplace,NewYork,Viking,1996.
  • Trindad A,A.C;The contribution of International Human Rights Law to Environmental Protection,With Special Reference to Global Environment Change.In Weiss ,E.B,Ed.Environmental Change and International Law,United Nations University Press,Tokyo,1994.
  • UNESCO;1995.Our Creative Diversity;Report of the World Commision on Culture and Development.UNESCO Publishing,Paris,France.
  • UNCTAD;World Investement Repot,Cross,Border Mergers and Acquisitions and Development,United Nations,Geneva,2000.&2004.
  • United Nations Chronicle;Poverty.Vol 27 No 3 ,1990.
  • Vasa,R.S-Latin Words &Phrases for Lawyers .Law & Buisiness Publications Canada.1980.
  • Vasak Karel;Human Rights,A Thirty Year Struggle;The Sustained Efforts to Give Force of Law to the Universal Declaration of Human Rights,Unesco Courier,1977.
  • Von Elbe,J;TheEvolution of the Concept of the Just War in International Law,1939.Vol 33,AJIL.
  • Raimo-Globalization And Global Governance.Oxford 1999.
  • Win Throp&Frances Nelson,The United Nations:The World Last Chance for Peace,A mentor Book,New American Liberary,NewYork,1975.
  • Wollstoecraft Mary;Vindication of the Rights of Women.London ,1792.
  • Weber,E;J,Peasants into Frenchmen;The Modernization of Rural France.London ,Chatto&Windus,1977.
  • Weston,H.Burn-Falk,Richard A- D,Amato,Anthony;International Law and World Order;American Casebook Series.West Publishing Company,1999.
  • Winikoff,Beverly;Women,s Health in Development Countries;In Health Care of Women and Children in the Developing World,Edited by Helen Wallace and Kanti Giri;Oakland CA;Third Party Publishing Co .1990.
  • Wyatt and Dashwood,s European Union Law,4th Edn,London,2000.
  • Williams Raymond;A Vocabulary of Culture and Society.Rev Ed,NewYork;Oxford,1983.
  • S.A;Atlas of the World,s Innyvages in Danger of Disappearing.Paris;UNESCO,1996.
  • World Development Report,World Bank,Washington,DC,1992.
  • Yabrough ,B;The Globalization of Trade;What,s Changed and Why?Published in the Political Economy of Globalization,Edited by S.Dev Gupa-Kluwer Publishers,Buston,1997.
  • Blum Yehuda ; Was Yoguslavia a Member of the United Nations in the years 1992-2000.AJIL Vol 101 ,2007.
  • un.org/millennumgoals.
  • un.treaty/org
  • unhcr.org
  • htpp://en.wikipedia.org
  • world peace.org
  • nu.universitypress.
  • http://yaleglobal.yale.edu/
  • undp.org/publications/annualreport2007/
  • mahatmagandhiji.com
  • http://asil.org/ajil/symposom1.htm
  • http://uropa.eu/index-enhtm
  • ipb.org
  • middlepowers.org
  • Http://iis-db.stanford.edu
  • wsfindia.org
  • prism.gatesh.edu
  • people.fas.harvard.edu/
  • http://daccessdds.un.org/doc
  • fbmecards.com
  • http://geography.about.com
  • southcenter.org/publicationa/liberalization
  • imf.org
  • aloha.com
  • law.duke.edu
  • alternet.org
  • http://liberary.fes.de/globalization
  • csi.sagepub.com
  • http://europa.eu/abc/history
  • globapolicy.org/globalized/politics
  • hinduism.co.sa/culture.htm
  • interworldststs.com
  • wto.org
  • ngos.net
  • indigenous.com
  • hiconferece2008.org
  • wango.org/congress
  • ohchr.org
  • islamonline.net
  • laetusinpraesens.org
  • fao.org
  • http://portal.unesco.org
  • cic.nyu.edu
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مبانی نظری و پیشینه پژوهشی صلح جهاني”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *