مبانی نظری و پیشینه پژوهشی فلسطین در تکاپوی دولت شدن

نوع فایل
word
حجم فایل
503 کیلوبایت
تعداد صفحه
127
تعداد بازدید
320 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «پیشینه پژوهشی و تحقیق و مبانی نظری فلسطین در تکاپوی دولت شدن» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع :انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت
doc

 

بیان مسئله

پس از جنگ جهاني دوم کميته ويژه‌اي در سازمان ملل متحد در مورد فلسطين[1] تشکيل شد. اين کميته پس از انجام بررسی‌های لازم، پيشنهاد کرد که سرزمین فلسطين به دو دولت عربي و يهودي تقسيم شود و بيت المقدس تحت نظارت یک رژیم بين المللي اداره گردد. در سال 1947 که قطعنامه 181 موسوم به قطعنامه تقسيم صادر شد، دولت ملي يهود نسبت به آن ابراز تمايل و رضايت نمود و به سرعت به عنوان يک دولت، به سازمان ملل متحد درخواست عضويت داد. در خواست مزبور طي قطعنامه 69 مورخ 4 مارس 1949 به تصويب رسيد و اسرائيل به عنوان دولتي صلح جو که قادر به ايفاي تعهدات منشور و آثار آن است به عضويت ملل متحد در آمد.

اما از همان دوران رژیم اسرائیل و متحد اصلی اش ایالات متحده آمریکا با کارشکنی‌های مختلف مانع از مطرح شدن فلسطین به عنوان یک دولت مستقل در جامعه بین‌المللی و متعاقبا عضویتش در ملل متحد شدند.

در سال 1988شورای ملی فلسطین، به نمایندگی از سوی مردم فلسطین، استقلال فلسطین را اعلام کرد. در اعلامیه استقلال فلسطین «تشکیل دولت فلسطین در سرزمین فلسطین به پایتختی بیت‌المقدس» اعلام شده بود. متعاقب صدور این اعلامیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه شماره 177/43 «اعلام دولت فلسطین توسط شورای ملی فلسطین در 15 نوامبر 1988 را مورد تصدیق» قرار داد و بر دولت بودن فلسطین صحه گذاشت. اعلامیه 1988در واقع تاکیدی مجدد بر وضعیت از پیش موجود دولت بودن فلسطین بود. بررسی مستندات تاریخی نیز نشان می‌دهد که جامعه بین‌المللی و حتی ایالات متحده آمریکا از بعد از فروپاشی امپراطوری عثمانی فلسطین را یک دولت مستقل تلقی می‌نموده است. اما نکته عجیب اینجاست که سازمان ملل متحد با رد درخواست پذیرش عضویت فلسطین به عنوان یک دولت مستقل در سال 2011، در حقیقت مفاد قطعنامه 177/43 را زیرپا گذاشت. این در حالی است که بررسی حقوقی عناصر چهارگانه دولت شدن مندرج در کنوانسیون 1933 مونته ویدئو در مورد فلسطین نشان می‌دهد که‌این موجودیت بین‌المللی واجد شرایط چهارگانه مذکور یعنی دارا بودن جمعیت دائمی، سرزمین، حکومت و حاکمیت می‌باشد. هرچند سازمان ملل متحد تحت فشار برخی کشورهای قدرتمند نتوانست فلسطین را به عنوان یک دولت مستقل به عضویت بپذیرد، اما با تصویب قطعنامه 19/67 در مجمع عمومی ملل متحد که در آن فلسطین به عنوان یک دولت ناظر غیر عضو ملل متحد به رسمیت شناخته شده بود، بار دیگر بر دولت بودن فلسطین تاکید نمود.

در این پژوهش ضمن بررسی ماهیت حقوقی دولت فلسطین و بحث مفصل در خصوص دولت بودن یا نبودن آن اغز منظر حقوق بین‌الملل، معیارها و رویه‌های سازمان ملل متحد برای پذیرش اعضای جدید را مورد مطالعه قرار خواهیم داد و کارنامه ملل متحد در زمینه بررسی درخواست مطرح شده از سوی فلسطین برای عضویت در این سازمان را ارزیابی خواهیم کرد.

 پرسش‌های تحقیق

پرسش اصلی: آیا فلسطین از منظر موازین حقوق بین‌الملل یک دولت است؟

پرسش فرعی اول: معیارهای دولت بودن در حقوق بین‌الملل چیست؟

پرسش فرعی دوم: آیا فلسطین از نظر جامعه بین‌المللی به عنوان یک دولت شناخته می‌شود؟

پرسش فرعی سوم: رویه سازمان ملل متحد در زمینه پذیرش عضویت کشورها چیست؟

پرسش فرعی چهارم: آیا بر اساس معیارهای مندرج در منشور ملل متحد فلسطین شرایط عضویت سازمان ملل متحد را دارد؟

پرسش فرعی پنجم: آیا عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در قبال درخواست عضویت فلسطین منطبق با معیارهای منشور بوده است؟

 

فرضیه

فرضیه‌ای که در این پژوهش به دنبال اثبات آن هستیم این است که فلسطین واجد شرایط مقرر در حقوق بین‌الملل برای دولت شدن است.

فرض فرعی پژوهش نیز این است که فلسطین با توجه به دولت شدن، شرایط مقرر در منشور ملل متحد را دارد و می تواند به عضویت سازمان ملل متحد و همچنین سازمان بین المللی دیگر درآید. فرض فرعی دیگر این است که دولت فلسطین از سوی اکثریت اعضای جامعه بین المللی مورد شناسایی قرار گرفته است.

 

پیشینه تحقیق

با تدقیق در سابقه پژوهش حاضر، باید اذعان نمود منابع و کتبی که به زبان فارسی به مسئله فلسطین از این منظر پرداخته باشند، بسیارمحدود اند. علی رغم اینکه کتب تخصصی حقوق بین‌الملل کم و بیش راجع به معیارهای عمومی دولت شدن و پذیرش عضویت کشورها در سازمان ملل پرداخته‌اند[2]، اما در خصوص پرونده مورد مطالعه یعنی دولت بودن فلسطین با کمبود منابع فارسی مواجه‌ایم. تنها یک مقاله با عنوان «عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد از منظر حقوق بین‌الملل»[3] به چاپ رسیده که موضوع اصلی آن روند عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد است و اشاره چندانی به بحث دولت شدن فلسطین نکرده است. نویسنده در این مقاله با طرح ایرادات حقوقی عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد، علاوه بر طرح برخی ایرادات وارده به درخواست محمود عباس به سازمان ملل متحد، نگاهی نیز به ماهیت حقوقی تشکیلات خودگردان فلسطین انداخته است.

در ارتباط با منابع انگلیسی که بعضا به نحو مطلوبی به ابعاد حقوقی دولت شدن و عضویت فلسطین پرداخته بودند، به یک کتاب و چند مقاله مهم دست یافتم که به صورت کوتاه به آنها اشاره می‌کنم:

کتاب «دولت شدن فلسطین: حقوق بین‌الملل در مناقشه خاورمیانه[4]»: نویسنده در این کتاب به دنبال اثبات دولت بودن فلسطین است. کتاب قصد دارد این موضع را تقویت کند که فلسطین از 400 سال قبل به‌این سو که تحت خلافت امپراطوری عثمانی بوده و همچنین از اواسط قرن بیستم و پس از ایجاد نظام نمایندگی جامعه ملل در ارتباط با اسناد حقوقی و نهادهای بین‌المللی همانند یک دولت عمل کرده و مورد رفتار قرار گر فته است. در این کتاب تحلیلی حقوقی در مورد حقوقی اسناد، آرای دادگاه‌ها و نظرات مشورتی مرتبط با موضوع دولت شدن به طور کلی و فلسطین به طور خاص ارائه شده است. این کتاب در سال 2010 به چاپ رسیده است، اما نگارنده علیرغم جستجوهایی که انجام داده موفق به یافتن نسخه‌ای از این کتاب در ایران نشده است و نسخه موجود از این کتاب در اینترنت نیز رایگا نبوده که به دلیل محدودیت‌های خرید اینترنتی از سایت‌های خارج از کشور، تهیه آن میسر نشد.

نویسنده‌این کتاب 4 مقاله دیگر در مورد فلسطین با موضوع مرتبط با دولت شدن دارد که در زیر به هر کدام از آنها به اختصار اشاره می‌شود:

«اعلامیه فلسطین به دیوان بین‌المللی کیفری: موضوع دولت شدن»[5]: در این مقاله با اشاره به با اشاره به اعلامیه تقدیمی از سوی حکومت خودگردان فلسطین به دیوان بین‌المللی کیفری در زمینه پذیرش صلاحیت رسیدگی دیوان به جنایات ارتکابی در سرزمین فلسطین، موضوع دولت بودن فلسطین مورد بررسی قرار گرفته و اینگونه استدلال شده است که بر اساس موازین بین‌المللی دولتی تحت عنوان فلسطین در نظام بین‌المللی وجود دارد.

«فلسطین یک دولت است: اسبی که راه راه‌های سیاه و سفید داشته باشد، یک گوره خر است»[6]: این مقاله در حقیقت پاسخی است به مقاله «اسرائیل، فلسطین و دیوان بین‌المللی کیفری»[7] که در ان صلاحیت دیوان بین‌المللی کیفری برای رسیدگی به جنایات جنگی ارتکابی در جنگ 09-2008 غزه مورد تردید قرار گرفته است. نویسنده در این مقاله با استناد به دولت بودن فلسطین، اعلامیه صادر سده ازسوی فلسطین در مورد پذیرش صلاحیت دیوان را معتبر می‌داند و اظهار می‌دارد که ناتوانی نویسندگان مقاله «اسرائیل، فلسطین و دیوان بین‌المللی کیفری» در رد دولت بودن فلسطین خود نشان می‌دهد که فلسطین یک دولت مستقل است و دیوان می‌تواند به جنایات ارتکابی در خاک فلسطین با استناد به اعلامیه صادره رسیدگی نماید.

«چه کسی اعضای جدید را در ملل متحد می‌پذیرد؟ (قبل از پاسخ دادن دوباره فکر کنید)[8]: در این مقاله، نویسنده با به چالش کشیدن این پیش فرض که پذیرش عضویت در ملل متحد مستلزم توصیه مثبت شورای امنیت است و اعضای شورا می‌توانند این توصیه را وتو کنند، اینگونه استدلال می‌کند که بر اساس منشور و با توجه به تاریخچه پیش نویس منشور، حق وتو نباید در رای گیری برای توصیه به پذیرش عضو جدید مورد استفاده قرار گیرد. همچنین توصیه مساعد از سوی شورای امنیت به مجمع عمومی برای پذیرش عضو جدید، شرط ضروری پذبرش نیست.

«دولت بودن فلسطین و حقوق بین‌الملل»[9]: در این مقاله با ارائه تحلیل حقوقی جامعی در مورد قطعنامه 19/67 مجمع عمومی سازمان ملل متحد در زمینه پذیرش فلسطین به عنوان دولت ناظر غیر عضو، این قطعنامه و تاثیرات آن از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و تصویب آن شروع مسیری جدید ارزیابی شده که می‌تواند منجر به پایان اشغال فلسطین و احقاق حقوق ملت فلسطین توسط سازمان ملل متحد شود.

«فراتر از یک صندلی در سازمان ملل متحد»[10]: در این مقاله نویسنده به چهارچوب‌های حقوقی و ملزومات عضویت در سازمان ملل متحد در موضوع درخواست فلسطین پرداخته است. این پژوهش تبعات عضویت فلسطین در سازمان ملل را بررسی می‌کند و به موضوعاتی از قبیل عضویت فلسطین در یونسکو، تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری در مورد عدم صلاحیت برای تصمیم گیری در خصوص درخواست فلسطین برای رسیدگی به جرائم ارتکابی در سرزمین‌های فلسطینی می‌پردازد. در بخش پایانی مقاله نیز سناریوهای پیشروی و گزینه‌های قابل انتخاب برای فلسطین مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

 

فهرست منابع

منابع فارسی

کتاب

اداره اطلاعات سازمان ملل متحد، راهنمای سازمان ملل متحد، ترجمه منصور فراسیون، انتشارات وزارت علوم، آموزش عالی، تهران، 1354.

ثابت سعیدی، ارسلان، حقوق بین الملل عمومیو دانشگاه پیام نور، چاپ سوم، تهران، 1383.

ضیائی بیگدلی، محمدرضا، حقوق بین الملل عمومی، گنج دانش، چاپ سی و چهارم، تهران، 1387

فن گلان، گرهارد، درآمدی بر حقوق بین الملل عمومی، جلد اول، ترجمه سید داوود آقایی، نشر میزان- نشر دادگستر، چاپ اول، تهران، 1378.

کلود آلبر، کلییار، سازمان های بین المللی، ترجمه و تحقیق از هدایت الله فلسفی، نشر فاخته، تهران: 1371.

مقتدر، هوشنگ حقوق بین الملل عمومی، تهران، مرکز چاپ و انتشارات وزارت امور خارجه، چاپ یازدهم، پاییز 1385

موسی زاده، رضا، بایسته های حقوق بین الملل عمومی، چاپ چهارم، تهران، نشر میزان، 1385.

موسی زاده، رضا، حقوق سازمان های بین المللی؛ حقوق شورای امنیت، نشر میزان، تهران، بهار 1389.

 

مقاله

ابراهیمی، محمد، حکمرانی خوب (مطلوب)، پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، قابل دسترسی در پایگاه پژوهشکده باقرالعلوم (ع) به آدرس:

>http://www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition&UID=31794<  (last visit: October 11, 2013)

خلقی، منیر، تغییر ماهیت حقوقی اشغال فلسطین، پایگاه خبری تابناک قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی تابناک به آدرس:

<http://www.tabnak.ir/fa/news/294021/%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%8A%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%8A%D8%AA-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%D9%8A-%D8%A7%D8%B4%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%D9%8A%D9%86 >

(تاریخ آخرین بازدید: 20 مهر 1392)

سیاست زدگی در محضر دادگاه های بین المللی، قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی دیپلماسی ایرانی به آدرس:

<http://irdiplomacy.ir/fa/page/1900178/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA+%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D8%AD%D8%B6%D8%B1+%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%A8%DB%8C%D9%86+%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C.html >

(تاریخ آخرین بازدید: 23 مهر 1392)

محبی، سعید، آثار خوب و بد کشور شدن فلسطین. قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی مجله مهرنامه به آدرس:

> http://www.mehrnameh.ir/article/2748/>    (تاریخ آخرین بازدید: 23 مهر 1392)

موسسه حقوق بین الملل پارس-تهران، عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد و مسئله دولت بودن (یا نبودن)؟، قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی موسسه حقوق بین الملل پارس-تهران به آدرس:

>http://internationallaw.blogfa.com/post-749.aspx< (تاریخ آخرین بازدید: 18 آذر 1391)

موسی زاده، رضا، پذیرش اعضای جدید در پرتوی حقوق و رویه سازمان ملل متحد، فصلنامه حقوق، مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دوره 38، شماره 3، پاییز 1387

نجفی اسفاد، مرتضی، تاسیس رژیم اسرائیل از دیدگاه حقوق بین الملل، گزارش راهبردی، شماره 35، مرکز تحقیقات استراتژیک، تهران، 1390.

ضیایی، سید یاسر، عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد از منظر حقوق بین الملل، گزارش راهبردی، شماره 41، مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، بهمن 1390.

 

مشعل، خالد، دکترین سیاسی حماس در سایه تحولات اخیر، خالد مشعل، مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مرکز اطلاع رسانی فلسطین. قابل مشاهده در آدرس زیر:

<http://www.palestine-persian.info/fa/default.aspx?xyz=U6Qq7k%2bcOd87MDI46m9rUxJEpMO%2bi1s717mO2ZJr8iDAmns0Xgxyl8H5HpV%2ffqdU%2beraMNk1FgHjXTOJrFUgrpt%2fGBzV5EPq4dkNEOegDwPrpMtyvdUfSORxJODhjcHhgOcB8cbWVO8%3d >

(تاریخ آخرین بازدید: 14 مهر 1392)

مدنی، سید مهدی، گزارش تحلیلی آشتی ملی فلسطینیان؛ خطرات و حذرات؛ نگاهی به آینده، مرکز بین المللی صلح-IPSC.  قابل مشاهده در آدرس زیر:

>http://peace-ipsc.org/fa/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%AD%D9%84%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D8%A2%D8%B4%D8%AA%D9%8A-%D9%85%D9%84%D9%8A-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%9B-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D8%A7</

(تاریخ آخرین بازدید: 19 مهر 1392)

 

سخنرانی:

دانش یزدی، مهدی، سخنرانی «نگاهی حقوقی به بحث کشور شدن فلسطین»، نشست دهم دیپلماسی ایرانی با موضوع «فلسطین در تکاپوی دولت شدن». قابل دسترسی در پایگاه انیترنتی دیپلماسی ایرانی به آدرس:

>www.irdiplomacy.ir/fa/page/16470<

 

 

سایت‌های اینترنتی:

دولت فلسطینی ‘ناظر غیرعضو’ سازمان ملل متحد شد، بی بی سی فارسی، قابل دسترسی در آدرس:

<http://www.bbc.co.uk/persian/world/2012/11/121129_u07_palestine_un_vote.shtml>

(تاریخ آخرین بازدید: 25 مهر 1392)

حماس، دانشنامه آزاد ویکی پدیا.  قابل مشاهده در آدرس زیر:

>http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%B3<

(تاریخ آخرین بازدید: 20 مهر 1392)

 

فتح (سازمان)، دانشنامه آزاد ویکی پدیا. قابل مشاهده در آدرس زیر:

>http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%AA%D8%AD_%28%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%29 <

(تاریخ آخرین بازدید: 24 مهر 1392)

اختلاف بنیادین فتح و حماس، پایگاه اینترنتی خاورمیانه. قابل مشاهده در آدرس زیر:

>http://menanews.ir/vdci2.awtt1avccb.html<

(تاریخ آخرین بازدید: 15 مهر 1392)

 

 

 

مصاحبه:

مصاحبه با مهدی دانش یزدی، پیامدهای عضویت فلسطین در یونسکو، همشهری آنلاین، قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی همشهری آنلاین به آدرس:

(تاریخ آخرین بازدید: 19 مهر 1392) < http://hamshahrionline.ir/details/150210 <

ملت بی دولت، چگونگی تشکیل دولت فلسطین در گفتگو با دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی استاد حقوق بین الملل، مهرنامه، شماره 16، آبان 1390. قابل دسترسی در پایگاه اینترنتی مجله مهرنامه به نشانی:

< http://www.mehrnameh.ir/article/2749/ >  (تاریخ آخرین بازدید: 24 مهر1392)

منابع انگلیسی

قطعنامه‌ها، معاهدات و احکام مراجع بین المللی

United Nations General Assembly Resolution 1514 (XU), December 14, 1960.

 

United Nations General Assembly Resolution  817 (ix), November 23, 1954.

 

United Nations General Assembly resolution 181 (II) A, 29 November 1947.

 

The Israeli-Palestinian Interim Agreement (Oslo II), September 28, 1995.

 

Conditions of Admission of a State to Membership in the United Nations (Article 4 of the    Charter), 1948 I.C.J. Rep. at 57.

 

United Nations Security Council Resolution 242 (S/RES/242), 22 November      1967.

 

Competence of the General Assembly for the Admission of a State to the United Nations,     adv. op., 1950 I.C.J. Rep. 4, at 7.

 

Lausanne (1923). Treaty of Peace, Lausanne, 24 July 1923, League of Nations   Treaty Series, vol. 28.

 

United Nations General Assembly Resolution, A/RES/43/177, December 15, 2013.

 

United Nations Security Council Resolution 338 (S/RES/338), October 22, 1973.

 

Legal Consequences for States of the Continued Presence of South Africa in Namibia (South West Africa) Notwithstanding Security Council Resolution 276 (1970), 1971 I.C.J. 1, 31.

 

ICC Statute (1998), Statute of International Criminal Court, Rome, 17 July 1998, United Nations Treaty Series, vol.2187. at3.

 

سایت های اینترنتی

Lauria, Joe, Why Palestine Is Already a State (Part One), available at:

<http://www.huffingtonpost.com/joe-lauria/palestine-statehood-united-nations_b_992691.html>  (last visit: October 10, 2013)

 

Waehlisch, Martin, Palestine’s UN Membership and International Law. available at:

<http://palestinechronicle.com/old/view_article_details.php?id=16998 >  (last visit: October 10, 2013)

 

Netanyahu already agreed to 1967 lines.  available at:

<http://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.537808 >  (last visit: October 10, 2013)

 

Stettner, Ilona-Margarita, Palestinian Statehood According to International Law. Available at:

<http://www.kas.de/palaestinensische-gebiete/en/pages/11510/ > (last visit: October 11, 2013)

 

Al-Haq, Questions and Answers: Palestine’s UN Initiatives and the Representation of the Palestinian People’s Rights, 2011. Available at:

< http://www.alhaq.org/publications/publications-index/item/al-haq-s-questions-and-answers-palestine-s-un-initiatives>  (last visit: October 14, 2013)

 

Beilin, Y. (2012)., Support Palestinian Statehood, New York Times, 26 November 2012. Available at:

<http://www.nytimes.com/2012/11/26/opinion/support-palestinian-statehood.html?_r=0 > (last visit: October 12, 2013)

Lewis, Paul, Arabs at U.N. relax stand on P.L.O., N.Y. Times, Dec. 6, 1989, available at:

<http://www.nytimes.com/1989/12/06/world/arabs-at-un-relax-stand-on-plo.html >

(last visit: October 14, 2013)

 

Renouncing claims to the West Bank, Encyclopedia Britannica. Available at:

<http://www.britannica.com/EBchecked/topic/306128/Jordan/23336/Renouncing-claims-to-the-West-Bank >  (last visit: October 14, 2013)

 

Banko, Lauren, The creation of Palestinian citizenship under an international mandate: 1918-1925, November 6, 2012. Available at:

<http://www.opendemocracy.net/lauren-banko/creation-of-palestinian-citizenship-under-international-mandate-1918-1925>  (last visit: October 20, 2013)

 

کتاب‌ها

Whiteman, Marjorie M., Digest of  International Law, The Department of State of U.S.A, Vol. 1, 1963.

 

Quigley, J. (2010). The Statehood of Palestine: International Law in the Middle East Conflict. Cambridge. Cambridge University Press.

 

مقالات

Cerone, John, The UN and the Status of Palestine – Disentangling the Legal Issues , American Society of International Law, September 2011, Vol.15, Issue 26. available at:

<http://www.asil.org/insights/volume/15/issue/26/un-and-status-palestine-%E2%80%93-disentangling-legal-issues >  (last visit: October 17, 2013)

Hillgruber, Christian, The Admission of New States to the International Community, EJIL, 1998, available at:

<http://www.ejil.org/pdfs/9/3/664.pdf> (last visit: October 10, 2013)

 

Rene Radley, Kurt, The Palestinian Refugees: The Right to Return in International Law, American Journal of International Law, July 1978, Vol. 72, Nio3.

 

Waehlisch, Martin, Beyond a Seat in the United Nations: Palestine’s U.N. Membership and International Law, Harward International Law Journal, June 2012, available at:

<http://www.aub.edu.lb/ifi/international_affairs/unaw/Documents/2012_HILJ_online_53_wahlisch.pdf> (last visit: October 13, 2013)

 

Office of the U.N. Special Coordinator for the Middle East Peace Process, Ad Hoc Liaison Committee Meeting, Palestine State-Building: A Decisive Period, available at: <http://www.un.org/depts/dpa/qpal/docs/2011%20Helsinki/UNs%20Report%20to%20the%20AHLC%2013_April_2011.pdf>       (last visit: October 1, 2013)

 

International Monetary Fund, Program Note: West Bank and Gaza, available at:

<http://www.imf.org/external/np/country/notes/wbg.htm> (last visit: October 8, 2013)

 

  1. Schaefer, Brett, What Palestinian Membership Means for UNESCO and the Rest of the United Nations, Backgrounder: The Heritage Foundation. (last visit: December 12, 2011) , available at:

<http://thf_media.s3.amazonaws.com/2011/pdf/bg2633.pdf>  cited by Waehlisch, Martin, Beyond a Seat in the United Nations: Palestine’s U.N. Membership and International Law, Harvard International Law Journal, June 2012.

Reynolds, John, Sovereignty, Colonialism and the ‘State’ of Palestine under International Law, National University of Ireland, Galway – Irish Centre for Human Rights, June 2009.

 

Waehlisch, Martin, Beyond a Seat in the United Nations: Palestine’s U.N. Membership and International Law, Harvard International Law Journal, June 2012.

 

Office of the U.N. Special Coordinator for the Middle East Peace Process, Ad Hoc Liaison Committee Meeting, Palestine State-Building: A Decisive Period , available at:

<http://www.un.org/depts/dpa/qpal/docs/2011%20Helsinki/UNs%20Report%20to%20the%20AHLC%2013_April_2011.pdf> (last access: December 2, 2012)

 

Daniel Benoliel & Ronen Perry, Israel, Palestine, and the ICC, 32 Mich. J. Int’l L. 73 (2010).

Available at:

<http://www.icc-cpi.int/NR/rdonlyres/D3C77FA6-9DEE-45B1-ACC0-B41706BB41E5/281910/BPIsraelPalestineandtheICCMay2011.pdf  >  (last visit: October 15, 2013)

 

Quigley, John, Who Admits New Members to the United Nations? (Think Twice Before You Answer), George Washington International Law Review, 44 (no. 2), 2012, at 179-241.

 

Quigley, John, Palestine Is a State: A Horse with Black and White Stripes Is a Zebra, Michigan Journal of International Law, 2011, 32, at 749-764.

 

Quigley, John, Palestine Statehood and International Law, Moritz College of Law, The Ohio State University, Global Policy Essay, 2013.

Quigley, John, The Palestine Declaration to the International Criminal Court: The Statehood Issue, Rutgers Law Record, vol. 35, Spring 2009.

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مبانی نظری و پیشینه پژوهشی فلسطین در تکاپوی دولت شدن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *