مبانی نظری و پیشینه پژوهشی رابطـه ریسـک شـرکت و نوسـانات سـود جامـع

نوع فایل
rar
حجم فایل
255 کیلوبایت
تعداد صفحه
143
تعداد بازدید
278 بازدید
۹,۹۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «پیشینه پژوهشی و تحقیق و مبانی نظری رابطـه ریسـک شـرکت و نوسـانات سـود جامـع» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

 

فهرست محتوا

مقدمه

اصل ثابتی در فرهنگ سرمایه­گذاری وجود دارد مبنی بر اینکه سرمایه از ریسک گریزان است و به سوی بازده و سود تمایل دارد. به همین خاطر است که سرمایه­گذاران ریسک­گریز از ورود سرمایه­ی خود به جایی که ریسـک وجود دارد یا افـق نامشخصی در برابر سـود و اصل سـرمایه­شان هست، امتناع می­کنند. اما آیا می­توان جایی را پیدا کرد که سرمایه­گذاری در آن ریسـک نداشته باشـد؟ ریسـک و خطـر از دست دادن اصـل و فـرع سرمایه در همـه جا هست، بعضی سرمایه­گذاری­ها پرخطـرند و برخی کم خطر. سرمایه­گـذار با توجـه به میـزان ریسـک سـرمایه­گذاری، انتظار سود و بازده متناسب را دارد. در یک بازار متعارف که در آن عوامل بازار دارای اطلاعات می­باشند، بازده بالا همواره ریسک بالاتری را نیز به دنبال خواهد داشت.پس میزان سوددهی و ریسک دو مؤلفه­ی مهم در اتخاذ تصمیمات سرمایه­گذاری به شمار می­رود (ابزری و همکاران، 1387).

امروزه در بازارهای سرمایه، سرمایه­گذاران به تجزیه و تحلیل دقیق شاخص­های مختلف اقتصادی نیاز دارند تا بتوانند برای سرمایه­گذاری به درستی تصمیم بگیرنـد. شاخص­های بورس، تولیـد ناخالص داخلی[1]، نرخ تورم و … شاخص­هایی می­باشند که تأثیر قابل توجهی بر معاملات سرمایه­گذاران و انتقال ثروت میان آنها دارنـد. به­طورکلی، شاخص­ها توانایی تلخیص مجموعه­ای از ویژگی­های مهم در ارتباط با یک تصمیم خاص را دارا می­باشند. به عنوان مثال، شاخص­ داوجونز تنها با انعکاس تغییرات 30 سهم از سهام شرکت­های بورس نیویورک، نشان­دهنده حرکت کلی اقتصاد آمریکا است به گونه­ای که علاقمندان تغییرات اقتصادی در آمریکا، تنها با اطلاع از تغییرات شاخص در یک روز می­توانند از تغییر انتظارات در خصوص آینده­ی اقتصادی کشورشان مطلع شوند (مهرانی و همکاران، 1392).

در میان اطلاعات حسابداری نیز، سود حسابداری به عنوان یک نماگر خلاصه[2] شناخته می­شود. می­توان ادعا کرد که سود حسابداری مهم­ترین رقم صورت­های مالی، طی حداقل هفتاد سال گذشته، است. به­طوری­که شاید با انتشار صورت­های مالی اولین رقمی که ذینفعان سازمان در پی آن هستند، سود خالص باشد. علت این امر آن است که سرمایه­گذاران و تحلیل­گران مالی از سود به عنوان یک از معیارهای اصلی برای ارزیابی شرکت­ها استفاده می­کنند، آنان تمایل به اندازه­گیری میزان سودآوری آتی دارند تا نسبت به نگهداری یا فروش سهام خود تصمیم­گیری کنند (مهرانی و همکاران، 1392).

پیش­بینی سود حسابداری و نوسانات آن به عنوان یک عامل تأثیرگذار بر تصمیم­گیری­های اقتصادی، از دیرباز مورد علاقه سرمایه­گذاران، مدیران، تحلیل­گران مالی، محققان و اعتباردهندگان بوده است. این توجه ناشی از استفاده از سود در مدل­های ارزیابی سهام (ارتباط مفروض بین سود و جریان­های نقدی)، کمک به کارایی بازار سرمایه (ارتباط مفروض بین نوسانات سود و تغییرات قیمت سهام)، ارزیابی توان پرداخت (سود سهام، بهره و سایر تعهدات)، ارزیابی ریسک، ارزیابی عملکرد واحد اقتصادی و مباشرت مدیریت، ارزیابی نحوه انتخاب روش­های حسابداری توسط مدیریت، استفاده از پیش­بینی­های سود در بحث هموارسازی سود برای تصمیم­گیری­های مدیریتی و همچنین استفاده در تحقیقات اقتصادی، مالی و حسابداری است.بنابراین، شیوه اندازه­گیری و ارائه­ی سود، با توجه به تأثیر بسزایی که در تصمیم­گیری­های مالی و اقتصادی دارد، حائز اهمیت می­باشد.

در ادامه، به طور مفصل به بررسی ریسک و اجزای آن پرداخته می­شود.­ همانطورکه بیان خواهد شد، عوامل زیادی وجود دارد که بر ریسک شرکت تأثیر می­گذارد. می­توان این عوامل را به دو دسته­ی کلی عوامل کلان اقتصادی و عوامل خُرد اقتصادی، تقسیم کرد. اما در این تحقیق، از بین عوامل مذکور، بر ریسک نوسان­پذیری سود، که یکی از عوامل خرد اقتصادی است، متمرکز شده و در ادامـه به بررسی رابطه­ی ریسک شـرکت و نوسانات سود پرداختـه می­شـود. همچنیـن لازم به ذکـر اسـت که معیارهـای متفاوتی برای اندازه­گیری سود وجود دارد، همچون، سود عملیاتی، سود خالص، سـود جامع و …. در این تحقیق، معیار اندازه­گیری سود جامع برگزیده شد، به این علت که این معیار، مفهومی گسترده از سود را ارائه می­کند و نتیجه­ی عملکرد کلیه­ی فعالیت­های شرکت را، به جز معامله با مالکان، در بر می­گیرد، درحالی­که سایر معیارهای اندازه­گیری سود این مزیت را ندارند.

در فصل اول عنوان شد، هدف اصلی این تحقیق، کمک به تسهیل فرایند هماهنگ­سازی استاندارد حسابداری شماره شش ایران با استاندارد حسابداری بین­المللی شماره یک است. همانطورکه در قسمت­های بعدی به­طور مفصل بیان می­شود، پس از انتشار پیش­نویس IAS[3]1 و خلق شیوه­ی نوین ارائه­ی صورت­های مالی، مخالفان عنوان کردند که ارائه­ی صورت واحدی از سود جامع و گنجاندن “سایر اجزای سود جامع” همراه با نتایج کسب و کار اصلی، استفاده­کنندگان از صورت­های مالی را به اشتباه می­اندازد و به سوءتعبیرهای مهمی از عملکرد یک شرکت منجر می­شود (IASB[4]، 2009،بند 40). در واقع، نگرانی اصلی مخالفان گزارشگری سود جامع در یک صورت عملکرد واحد (واحد)، بابت تأثیراتی است که این سوء­تعبیرها می­تواند در ریسک شرکت و در نتیجه، در قیمت سهام داشته باشد. به همین علت، لازم بود تا در قسمت­های بعدی درمورد سود، رویکردهای تهیه­ی صورت سود (زیان) شامل رویکرد عملکرد عملیات جاری و رویکرد شمول کلی و شیوه­ی نوین ارائه­ی صورت­های مالی توضیحاتی ارائه شود. همچنین به منظور تکمیل بحث،در پایان فصل، به مقایسه­ی شیوه گزارشگری سود جامع در آمریکا، در سطح بین­الملل و ایران پرداخته خواهد شد.

فهرست منابع

آقایی، محمد علی و سجادپور، رحمان. (1390). محتوای اطلاعاتی اقلام صورت سود و زیان جامع بررسی بورس اوراق بهادار تهران. مطالعات تجربی حسابداری مالی. سال نهم. شماره 32. ص 23-47.

ابزری، مهدی؛ صمدی، سعید و تیموری، هادی. (1387). بررسی عوامل مؤثر بر ریسک و بازده سرمایه­گذاری در محصولات مالی. مجله روند.ش 54 و 55. ص 123-152.

افلاطوني، عباس. (1392). تجزيه و تحليل آماري با Eviews در تحقيقات حسابداري و مديريت مالي. تهران: ترمه

اوترویل، ژان فرانسوا. (1997). مبانی نظری و عملی بیمه، (ترجمه عبدالناصر همتی و علی دهقانی، 1383). تهران: بیمه مرکزی ایران.

ثقفی، علی. (1392). نظریه­های حسابداری (جلد اول). تهران: انجمن حسابداری ایران و ترمه.

جونز، چارلز پی. (1943). مدیریت سرمایه­گذاری. (ترجمه رضا تهرانی و عسگر نوربخش، 1386). تهران: نگاه دانش.

خوش طینت، محسن و رحیمیان، نظام الدین. (1383). هماهنگ­سازی استانداردهای حسابداری. مجله مطالعات حسابداری. ش 6. ص 83-117.

دمودران، آسوات. (1957). مالی شرکتی پیشرفته (رویکرد کاربردی). (ترجمه احمد بدری، روح اله فرهادی و سارا شهریاری، 1393). تهران: نص.

رحمانی، علی و میرزایی عباس آباد، محمد مهدی. (1388). بررسی روش نوین ارائه­ی صورت­های مالی. مجله حسابدار. ش 215. ص 64-69.

سعیدی ولاشانی،علی. (1384) برتری سود و زیان جامع نسبت به سود و زیان خالص برای ارزیابی عملکرد شرکت. رساله دکتری دانشگاه تهران.

شباهنگ، رضا. (1381). تئوری حسابداری. تهران: سازمان حسابرسی.

شهر آبادی، ابوالفضل و بشیری، ندا. (1389). مدیریت سرمایه گذاری و بورس اوراق بهادار تهران. تهران: سازمان بورس اوراق بهادار.

عبداله زاده، فرهاد. (1381). مدیریت سرمایه­گذاری و بورس اوراق بهادار. تهران: نشر پردازش گران. ص 148-152.

عرب مازار یزدی، محمد و رادمهر، کاترین. (1382). بررسی اهمیت وضرورت گزارش سود و زیان جامع در بورس اوراق بهادار تهران.بررسی­های حسابداری و حسابرسی. سال دهم. شماره 31.

فرقاندوست حقیقی، کامبیز و علی نصر، محمد. (1389). خلاصه پیش­نویس اولیه ارائه صورت­های مالی. مجله حسابدار. ش217. ص 68-73.

فرقاندوست حقیقی، کامبیز و علی نصر، محمد. (1389). خلاصه پیش­نویس اولیه ارائه صورت­های مالی. حسابدار. سال بیست و چهارم. شماره 216.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1389). استاندارد شماره 11: دارایی­های ثابت مشهود. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1390). استاندارد شماره 13: حسابداری مخارج تأمین مالی. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1390). استاندارد شماره 6: گزارش عملکرد مالی. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1391). استاندارد شماره 16: آثار تغییر در نرخ ارز. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1391). استاندارد شماره 33: مزایای بازنشستگی کارکنان. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

کمیته تدوین استانداردهای حسابداری. (1392). استاندارد شماره 15: سرمایه­گذاری­ها. تهران: انتشارات سازمان حسابرسی.

مجتهدزاده، ویدا و مومنی، مرضیه. (1382). تأثیر ارائه صورت سود و زیان جامع بر تصمیم­گیری استفاده­كنندگان صورت­های مالی: دیدگاه استفاده­کنندگان از صورت­های مالی، بررسی­های حسابداری و حسابرسی، سال دهم، شماره 31. ص 75-96.

محمود آبادی، حمید و بایزدی، انور. (1387). مقایسه­ی قدرت توضیحی مدل­های ارزیابی سود باقیمانده و رشد غیرعادی سود در تعیین ارزش شرکت­ها. مجله بررسی­های حسابداری و حسابرسی. ش 54. ص 101-116.

مدرس سبزواری، احمد و عبداله زاده، فرهاد. (1378). مدیریت مالی (جلد دوم). تهران: چاپ و نشر بازرگانی.

مهرانی، ساسان؛ کرمی، غلامرضا و سید حسینی، مصطفی. (1392). تئوری حسابداری (جلد اول). تهران: نگاه دانش.

مهرانی، ساسان؛ کرمی، غلامرضا و سید حسینی، مصطفی.(1392). تئوری حسابداری (جلد اول). تهران:انتشارات نگاه دانش.

نوو، ریموند پی. (1989). مدیریت مالی (جلد دوم). (ترجمه علی جهانخانی و علی پارسائیان 1380). تهران: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه­ها (سمت).

 

Association for Investment Management and Research. (1993). Financial Reporting in the 1990s and Beyond. Association for Investment Management and Research, Charlottesville, VA.

Bamber, L. S., Jiang, J., Petroni, K. R., and Wang, I. Y. (2010). Comprehensive Income: Who’s Afraid of Performance Reporting?.The Accounting Review,85(1), 97-126.

Barth, M. E., Landsman, W. R., and Wahlen, J. M. (1995). Fair Value Accounting: Effects on Banks’ Earnings Volatility, Regulatory Capital, and Value of Contractual Cash Flows. Journal of Banking, 19, 577-605.

Beaver, W. H. (1998). Financial Reporting: An Accounting Revolution. Prentice Hall, Englewood Cliffs, NJ.

Beaver, W. H., Kettler, P., and Scholes, M. (1970). The Association between Market-Determined and Accounting-Determined Measures of Risk. The AccountingReview, 45(4), 654-682.

Bernard, V. L., Robert, C. M., and Krishna, G. P. (1995). Mark-to-Market Accounting for Banks and Thrifts: Lessons from the Danish Experience.Journal of Accounting Research, 33(1), 1-32.

Bhamornsiri, S., & Wiggins, C. (2001). Comprehensive income disclosures. The CPA Journal, 71(10), 54-56.

Biddle, G. C., and Choi, J. H. (2006). Is Comprehensive Income Useful?.Journal of Contemporary Accounting and Economics, 2(1), 1-32.

Cahan, S. F., Courtenay, S. M., Gronewoller, P. L., and Upton, D. R. (2000). ValueRelevance of Mandated Comprehensive Income Disclosures. Journal ofBusiness Finance and Accounting, 27(9) & (10), 1273-1301.

CFA Institute. (2007). A Comprehensive Business Reporting Model. Charlottesville, Va.

Chambers, D., Linsmeier, T. J., Shakespeare, C., and Sougiannis, T. (2007). An Evaluation of SFAS No. 130 Comprehensive Income Disclosures.Review of Accounting Studies, 12, 557-593.

Cheng, C. S. A., and Stephen, L. (2008). Comprehensive Income and Cost of EquityCapital. Working Paper.

Choi Jong-hag &Somnath Das. (2003). ThePredicive Ability of Comperhensive Income Disclosures Under SFAS No.130. Working Paper. Hong Kong University of Science and Technology.

Choi, J., and Zang, Y. (2006). Implications of Comprehensive Income Disclosure for Future Earning and Analysts’ Forecasts. Seoul Journal of Business, 12(2), 77-109.

Collins, D. W., and Kothari, S. P. (1989). An analysis of Intertemporal and Cross-Secitonal Determinants of Earnings Response Coefficients. Journal ofAccounting and Economics, 11, 143-181.

Committee on Accounting Procedure. (1947). ARB No.32: Income and Earned Surplus. American Institute of Accountants, New York.

Committee on Accounting Procedure. (1953). ARB No.43: Restatement and Revision. American Institute of Accountants, New York.

Cope, A. T., Johnson, L. T., and Reither, C. L. (1996). The Call for Reporting Comprehensive Income. Financial Analysts Journal, 52(2), 7-12.

Cope, A. T., Johnson, L. T., and Reither, C. L. (1996). The Call for Reporting Comprehensive Income. Financial Analysts Journal, 52(2), 7-12.

Dhaliwal, D., Subramanyam, K. R., and Trezevant, R. (1999). Is Comprehensive Income Superior to Net Income as a Measure of Firm Performance?.Journal of Accounting and Economics, 26, 43-67.

Eakins, Stanley G. Mishkin, Frederic S.(1999). Financial Markets and Institutions. Third Edition, pp.78-120.

Easton, E., and Zmijewski, M. (1989). Cross-Sectional Variation in the Stock Market Response to the Announcement of Accounting Earnings.Journal of Accounting and Economics, 11, 117-142.

Financial Accounting Standards Board. (1980). Statement of Financial AccountingConcept No. 3: Elements of Financial Statements of Business Enterprises. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1980). Statement of Financial Accounting Standard No. 2: Qualitative Characteristics of Accounting Information. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1981). Statement of Financial Accounting Standard No. 52: Foreign Currency Translation. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1984). Statement of Financial Accounting Concept No. 5: Recognition and Measurement in Financial Statements of Business Enterprises. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1985). Statement of Financial Accounting Concept No. 6: Elements of Financial Statements. Norwalk, CT: Financia Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1993). Statement of Financial Accounting Standard No. 115: Accounting for Certain Investments in Debt and Equity 164 Securities. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1997). Statement of Financial Accounting Standard No. 130: Reporting comprehensive income. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Financial Accounting Standards Board. (1998). Statement of Financial Accounting Standard No. 133: Accounting for Derivative Instruments and Hedging Activities. Norwalk, CT: Financial Accounting Foundation.

Foster N & N.L. Hall. (1996). Reporting Comprehensive Income. The CPA Journal. October.

Francis, J., LaFond, R., Olsson, M. P., and Schipper, K. (2004). Cost of Equity andEarnings Attributes. The Accounting Review, 79(4), 967-1010.

Hamada, R. S. (1972). The Effects of the Firm’s Capital Structure on the Systematic Risk of Common Stocks. Journal of Finance, 1(17), 435-452.

Hendriksen, Eldon S& Van Breda, Michael F. (1992). Accounting Theory. Boston: McGraw-Hill.

Hillson, D & Murray – Webster, R. (2004). Understanding and Managing Risk Attitude. http://www.risk-doctor.com . September 29, 2005.

Hirst, D. E., and Hopkins, P. (1998). Comprehensive Income Reporting and Analysts’Valuation Judgments. Journal of Accounting Research, 36, 47-75.

Hodder, L. D., Hopkins, P. E., and Wahlen, J. M. (2006). Risk relevance of fair valueincome measures for commercial banks. The Accounting Review, 81(2), 337-375.

Holthausen, R & R. Watts. (2001). The Relevance of the Value Relevance Literature for financial accounting setting. Jouurnal of Accounting and Economics. 31 (September). 3-75.

Hunton, J. E., Libby, R., and Mazza, C. L. (2006). Financial Reporting Transparencyand Earnings Management. The Accounting Review, 81(1), 135-157.

International Accounting Standards Board. (2008). Discussion Paper: Preliminary Views on Financial Statement Presentation. International Accounting Standards Board, London.

International Accounting Standards Board. (2009). Comment Letter Summary, IASB/FASB Meeting July, IASB agenda reference: 17C. International Accounting Standards Board, London.

International Accounting Standards Board. (2009). Comment Letter Summary, IASB/FASB Meeting July, IASB agenda reference: 17C. International Accounting Standards Board, London.

International Accounting Standards Board. (2009). IAS 8: Accounting Policies, Changes in Accounting Estimates and Errors. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2010). Exposure Draft: Presentation of Items of Other Comprehensive Income. Proposed Amendments to IAS 1.International Accounting Standards Board, London.

International Accounting Standards Board. (2010). Exposure Draft: Presentation of Items of Other Comprehensive Income. Proposed Amendments to IAS 1. International Accounting Standards Board, London.

International Accounting Standards Board. (2011). Revised IAS 1: Presentation of Financial Statements. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2011).IAS 21: The Effects of Changes in Foreign Exchange Rates. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2011).IAS 39: Financial Instruments: Recognition and Measurement. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2012).IAS 16: Property, Plant and Equipment. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2012).IAS 32: Financial Instruments: Presentation. IASB, London.

International Accounting Standards Board. (2013).IAS 38: Intangible Assets. IASB, London.

Jensen, M. C. (1969). Risk, The Pricing of Capital Assets, and The Evaluation of Investment Portfolios. The Journal of Business, 42(2), 167-247.

Jhonson, L. T., Reither, C. L., and Swieringa, R. J. (1995). Toward Reporting Comprehensive Income. Accounting Horizons, 9(4), 128-137.

Jones, J., Nachtmann, and Phillips-Patrick, F. (1991). Market Value Accounting andBank Income Volatility: Some Evidence from the Investment Account. Office ofEconomic Analysis, U.S. Securities and Exchange Commission, Washington, D.C, Working Paper.

Kanagaretnam, K., Mathieu, R., and Shehata, M. (2009). Usefulness of ComprehensiveIncome Reporting in Canada. Journal of Accounting and Public Policy, 28(4),349-365.

KanagaretnamKiridaran, Robert Mathieu, Mohamed Shahata. (2004). Usefulness Of Comprehensive Income Reporting in Canada, Working Paper, McMaster University.

Benzacar, Karine. (2009). IFRS brings a radical change to financial statement presentation. www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.knowledgeplus.ca%2Fpdfs%2FCMA_IFRS_statements_February09.pdf&ei=3v6eVLfOGdPWatWagbgG&usg=AFQjCNHhX-ERXlLsP1x8QUtRtMHA0BjynA&sig2=WujlX492WfFHIYjmasJOyw

KPMG’s Global IFRS Institute. (2010). New on the Horizon:Financial statement presentation. http://www.kpmg.com/global/en/issuesandinsights/articlespublications/new-on-the horizon/pages/new-on-the-horizon-financial-statement-presentation.aspx

Lee, C. (1999). Accounting-Based Valuation: Impact on Business Practices and Research. Accounting Horizons, 13(4), 413-425.

Lev, B. (1974). On the Association between Operating Leverage and Risk. Journal of Financial and Quantitative Analysis, 9(4), 627-640.

Lipe, R. (1990). The Relation between Stock Returns and Accounting Earnings givenAlternative Information. The Accounting Review, 65(1), 49-71.

Litzenberger, R. H., and Rao, C. U. (1971). Estimates of the Marginal Rate of Time Preference and Average Risk Aversion of Investors in Electric Utility Shares.Bell Journal of Economics and Management Science, 2(1), 265-277.

Louis, Henock. (2003). The Value Relevance of the Foreign Translation adjustment. Working Paper, The Pennsylvania State University.

Maines, L., and McDaniel, L. (2000). Effects of Comprehensive-Income Characteristics on Nonprofessional Investors’ Judgments: The Role of Financial-Statement Presentation Format. The Accounting Review, 77(2), 179-207.

O’Hanlon, J. F., and Pope, P. F. (1999). The Value-Relevance of UK Dirty SurplusAccounting Flows. The British Accounting Review, 31(4), 459-482.

Ohlson, J. A. (1995). Earnings, Book Values, and Dividends in Equity Valuation. Contemporary Accounting Research, 11(2), 661-687.

Pronobis, P., and Zülch, H. (2010). The Predictive Power of Comprehensive Income and its Individual Components under IFRS. Retrieved from http://ssrn.com/abstract=1576384

RiahiBelkaoui, Ahmad. (2000). Accounting Theory. London:Business Press.

Richard J. Schmidt.The impact of reporting comprehensive income. Ohio CPA Journal; Columbus; Jan-Mar 1999.

Robinson, L. E. (1991). The Time Has Come to Report Comprehensive Income. Accounting Horizons, June, 107-112.

Rosenberg, B., and McEabben, W. (1973). The Prediction of Systematic and SpecificRisk in Common Stock. Journal of Financial and Quantitative Analysis, 8(2),317-333.

Ryan, S. (1997). A Survey of Research Relating Accounting Numbers to SystematicEquity Risk, with Implications for Risk Disclosure Policy and Future Research. Accounting Horizons, 11(2), 82-95.

Saudagaran, Shahrokh M. (2001). International Accounting A user Perspective. South-Western College Publishing. 1-56.

Smith P.A. & C.L. Reither .(1996). Comperhensive Income and the Effect of Reporting It. Financial Analysts Journal, 52, pp.14-20.

Smithson, C., Smith, C., and Wilford, D. (1995). Managing Financial Risk: A Guide to Derivatives Products, Financial Engineering and Value Maximization. New York: Irwin Professional Publishing.

Stephen W. Lin, Olivier J. Ramond Jean-François Casta .(2007). Value Relevance of Comprehensive Income and Its Components. Working paper Universiteit of Amsterdam.

Sutton, M., and Johnson, J. (1993). Current Values: Finding a Way Forward. Financial Executive, 9, 39-43.

Tarca, A., Brown, P., Hancock, P., Woodliff, D., Bradbury, M.E., and van Zijl, T. (2008). Identifying Decision Useful Information with the Matrix Format Income Statement. Journal of International Financial Management and Accounting, 19(2), 185-218.

Watta, R. L. &Zimmerman,J. L. (1986). Positive Accounting Theory. Englewood Cliffs, New Jersey: Prentice Hall.

Yen, A. C., E. Hirst, and P. E. Hopkins, (2007). A Content Analysis of the Comprehensive Income Exposure Draft Comment Letters. Research in Accounting Regulation, 19, 53-79

راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مبانی نظری و پیشینه پژوهشی رابطـه ریسـک شـرکت و نوسـانات سـود جامـع”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *