پیشینه پژوهشی عوامل مؤثر بر هویت برند خدماتی (رشته مدیریت بازرگانی)

تعداد بازدید
529 بازدید
۹,۰۰۰ تومان
لطفا به این مطلب امتیاز بدهید

با سحافایل در خدمت شما هستیم با «پیشینه پژوهشی عوامل مؤثر بر هویت برند خدماتی (رشته مدیریت بازرگانی)» که بطور کامل و جامع به این مبحث پرداخته و نیاز شما را به هرگونه جستجوی بیشتری برطرف خواهد نمود.

فهرست

  • 1-2- مقدمه. 13
  • 2-2- هویت برند. 14
  • 2-2-1- برخی از مفاهیم مرتبط با برند. 16
  • 2-2-2- تعریف هویت برند. 17
  • 2-2-3- ابعاد مهم هویت برند. 19
  • 2-2-4- برندهای خدماتی. 20
  • 2-3- ادراک ریسک… 23
  • 2-3-1- ریسک… 23
  • 2-3-2- انواع ریسک… 25
  • 2-3-3- عناصر اصلی ریسک… 26
  • 2-3-4- ادراک ریسک… 27
  • 2-3-5- ریسک ادراک شده مشتری.. 30
  • 2-3-6- ابعاد ریسک ادراکی. 33
  • 2-4- احساس تعلق برند. 37
  • 2-5-کیفیت.. 41
  • 2-5-1- سیر تحولات در تعریف کیفیت.. 41
  • 2-5-2- منشأ و معانی کیفیت.. 43
  • 2-5-3- توسعه تعریف کیفیت.. 44
  • 2-5-4- ابعاد کیفیت از دیدگاه زیتامل. 44
  • 2-5-5- ابعاد کیفیت کالا از دیدگاه جان موون و مینور 45
  • 2-5-7- کیفیت خدمات.. 49
  • 2-5-8- تعریف کیفیت.. 49
  • 2-5-9- تعریف کیفیت خدمات.. 51
  • 2-5-10- ابعاد اندازه گیری کیفیت خدمات.. 54
  • 2-5-11- کیفیت ادراک شده 55
  • 2-5-12- کیفیت ادراک شده خدمات.. 56
  • 2- 5-13- تعریف کیفیت ادراک شده خدمات.. 57
  • 2-6- پیشینه تجربی. 58
  • 2-6-1- مطالعات داخلی. 58
  • 2-6-2- مطالعات خارجی. 63

 مقدمه

بخش خدمات به عنوان یک بخش قدرتمند، بر جهان غرب حاکم است. بیشتر مردم، درآمد خود را از راه مشاغل خدماتی تأمین می کنند. با این حال، پژوهشهای اندکی در مورد نقش برند در حوزه بازاریابی خدمات، به ویژه در زمینه هویت برند خدماتی و عوامل تقویت کننده و مؤثر بر آن، انجام شده است. امروزه بسیاری از سازمان ها به این باور رسیده اند که یکی از با ارزش ترین دارایی هایشان، برند محصولها و خدمات آنهاست. پژوهشگران زیادی نیز به این موضوع اشاره کرده اند که ایجاد برند قدرتمند، یکی از عوامل کلیدی برای دستیابی به مزیت رقابتی و بقای بلندمدت در بازار است. یک برند قدرتمند، هم برای مشتری و هم برای سازمان ارزش ایجاد می کند. با توجه به آن عمل می کند؛ زیرا به ایجاد وفاداری بیشتر در مشتری و ثبات در خرید و فروش منجر می شود. برند قوی، به شناسایی خدمات شرکتها از سوی مشتری کمک می کند (باشکوه و شکسته بند، 1394). یک برند خدماتی قدرتمند، اعتماد مشتری به خرید غیر عینی را عنوان پایه و اساسی بازاریابی خدمات در قرن بیست و یکم یاد می کنند. برند در بخش خدمات، تحول بسیاری داشته است؛ به عنوان مثال، در ابتدا در صنعت هتلداری بسیار کمرنگ بود، اما امروزه داشتن نام ها و مارکهای مختلف، بسیار مهم تلقی می شود. در این راستا هويت برند، تعیین کننده فردیت، آرمان ها و اهداف، ارزش ها و علائم شناسایی برند خدماتی است. اگرچه طی دهه گذشته، صنعت بیمه در ایران رشد قابل قبولی داشته است، هنوز آن طور که باید به نیازهای اولیه مشتریان خود نگاه عمیقی نکرده است (بلوچی و همکاران، 1394). با افزایش تعداد شرکتهای بیمه کننده، رقابت میان آنها نیز به طور چشمگیری افزایش یافته است و پیامدهایی چون کاهش فروش و سهم بازار بر این نکته صحه می گذارند. در نتیجه، نکته کلیدی در موفقیت راهبردهای بازاریابی، درک و توجه ویژه به توسعه هویت برند است. در این فصل، بنا بر ضرورت تحقیق، بر عوامل مؤثر بر هویت بر اساس مدل مورد بررسی تحقیق پرداخته شده و نظریه ها و تحقیقات تجربی مرتبط مورد اشاره قرار میگیرد.

هویت برند

برند را میتوان اینگونه تعریف کرد: برند ادراکی است که در ذهن مشتری شکل می گیرد (از طریق مصرف یک کالا و محصول یا شنیده هایش). برند عبارت است از طراحی منحصر به فرد، نشانه، نماد، کلمه، یا ترکیبی از این موارد که تصویری را در ذهن تداعی می کند، که معرف محصولی است و آن را از رقبایش متمایز میکند (ضیا، 1394). در طول زمان، این تصویر با سطح مشخصی از کیفیت، اطمینان و رضایت در ذهن مشتریان توأم و ترکیب میشود (و این آن چیزی است که در برندینگ به جایگاه یابی برند معروف است). برند ارزش و منافع مشخصی را برای مشتریان تعریف می کند تا از این طریق در بازارهای شلوغ و پیچیده آنها را بشناسند. عنوان قانونی برند، علامت تجاری (لوگوی) است، و معرف و ارائه دهنده نام تجاری است (بیل و همکاران[1]، 2013). به همین صورت طبق تعریف انجمن بازاریابی آمریکا، برند، مارک، نام تجاری، یک نام، عبارت، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری است که مشخص‌کننده خدمات یا فروشنده محصولی خاص باشد که به وسیله آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز می‌گردد (کرمیان و همکاران، 1394).

برند احساس باطنی و درونی شخص درباره یک محصول، خدمت یا شرکت است که به این اصطلاحاً به آن تداعی ذهنی برند می گویند. برند یک احساس باطنی است، زیرا همه افراد به رغم نهایت کوشش خود برای منطقی بودن، در نهایت موجوداتی احساسی و شهودی هستند. برند احساس باطنی شخص است، زیرا در نهایت از سوی اشخاص تعریف میشود نه از سوی شرکتها، بازارها یا به اصطلاح، عامه مردم. هر شخصی نسخه شخصی سازی شده خود را از برند خلق میکند (بیل و همکاران ، 2013). در حالی که شرکتها نمیتوانند این فرآیند را کنترل کنند، آنها میتوانند به وسیله مخابره و انتقال ویژگی هایی که یک محصول را از محصول دیگر متمایز میکند، بر نحوه این شخصی سازی  تأثیرگذار باشند. برند نماد پیچیده‌ای است كه دامنه متنوعی از ایده‌ها و ویژگی‌هایی را در بر می‌گیرد. برند نه تنها با استفاده از آهنگ خود و معنی و مفهوم لغوی، بلكه مهمتر از آن استفاده از هر عاملی كه در طول زمان به نحوی با آن در آمیخته و در جامعه به ‌صورت هویتی اجتماعی و شناخته شده نموده یافته، با مشتری سخن می‌گوید (ضیا، 1394).

برند میتواند دو ویژگی اصلی داشته باشد، یکی ویژگیهای ملموس مثل لوگو، رنگ سازمانی و… و دیگری ویژگیهای ناملموس مثل ادراک، خاطره ها، ذهنیت و…. ویژگیهای ناملموس به دو دلیل میتوانند مهمتر باشند:

  • قابل کپی کردن نیستند
  • درصد بالایی از خرید ها احساسی و آنی است که ویژگی های ناملموس برند به این احساس ها پاسخ می دهد.

اما چهار ویژگی اصلی برند که هر سازمانی برای تبدیل شدن به برند بایستی این چهار ویژگی را داشته باشد عبارتند از:

  • برند آگاهی یا شناخته شدن برند: اگر برندی توسط مردم شناخته نشوند نمی توان آنرا برند نامید، این شناخته شدن می تواند منطقه ای و یا جهانی باشد.
  • احترام و تمایل به برند: تنها شناخته شدن مهم نیست بلکه باید احترام و تمایل به آن نیز باشد (خیلی افراد و سازمان ها نیز شناخته شده هستند اما به آنها احترام گذاشته نمی شود بلکه منفور هستند)
  • میزان ارتباط و تعامل با مخاطب و یا حل مشکلات مخاطبان و مشتریان (یک برند بایستی تعاملی مطلوب با مخاطبان خود داشته باشد و بتواند در حوزه کاری خود تا حد مطلوبی مشکلات مخاطبش را حل نماید)
  • تمایز، یکی از اصلی ترین ارکان برند می باشد و تا سازمانی نتواند تمایزی ایجاد نماید نمی تواند تبدیل به برندی محبوب و معروف شود، تمایز اساس برندینگ می باشد.

در صورتی که این 4 ویژگی به خوبی رعایت شود و در سازمان ایجاد گردد علاقه و تمایلی قابل توجه در مشتریان خود ایجاد کرده که این مشتریان به هیچ وجه سازمان را ترک نمی کنند (ضیا، 1394).

منابع

  • ابراهیمی، ابوالقاسم؛ خلیفه، مجتبی؛ سمیع زاده، مهدی. (1391). بررسی تأثیر فرایندهای روان شناختی هویت برند و شخصیت برند بر وفاداری برند. چشم انداز مدیریت بازرگانی، 12(1)، ص 184-203.
  • احمدی، پرویز؛ جعفرزاده کناری، مهدی؛ بخشی زاده، علیرضا. (1393). نگاهی به هویت برند و تاثیر آن بر وفاداری به برند و ارزش ویژه برند؛ (مورد مطالعه: شرکت تولید کننده محصولات لبنی و فرآورده‌های گوشتی کاله). پژوهش نامه بازرگانی، 18(3)، ص 65-94.
  • احمدی، زهیر؛ دودانگه؛ افشار، پروین. (1396). بررسی نقش چند بعدی هویت و رضایت مشتری از برند در روابط مشتری با برند و جوامع برند. مطالعات مدیریت و حسابداری، 3(1)، ص 338-349.
  • اخوان خرازیان، مریم؛ حاتمی، امیر؛ احمدی طاهری، مریم. (1395). بررسی تاثیر کیفیت خدمات بر رضایت مشتریان در سازمان‌های خدماتی ارائه‌دهنده سرویس اینترنت. توسعه مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی، 7(4)، ص 69-84.
  • باشکوه، محمد، شکسته بند، میترا (1394)، تحلیل عوامل مؤثر بر توسعة هویت برند خدماتی(مورد مطالعه: نمایندگیهای بیمة ایران استان اردبیل)، مدیریت بازرگانی، دوره 7، شماره 1، صص 1-21.
  • بانکداری اینترنتی در ایران، فصلنامه علوم مدیریت ایران، سال پنجم، شماره 20، 49-68.
  • باورصاد، بلقیس؛ ابراهیمی، عباس؛ فعلی، راضیه. (1395). ارائه مدل کیفیت و رضایت: بررسی نقش میانجی لذت و مطلوبیت ادراک شده در گوشی های هوشمند سامسونگ. پژوهش های مدیریت در ایران، 6(1)، ص 45-64.
  • بلوچی، حسین؛ حسنقلی پور، طهمورث؛ ملکی مین باش رزگاه، مرتضی؛ سرانی کجوری، سیاه. (1394). بررسی تأثیر اعتماد و هویت برند بر بشارت برند. کاوش های مدیریت بازرگانی، 7(1)، ص 59-80.
  • پروری، پیمان، سهرابی، روح الله، اصغری نجیب، مریم (1394)، شناسایی مهم ترین عوامل تعیین کننده هویت برند و پیامد های آن، دوماهنامه بررسی بازرگانی، دوره 13، شماره 74.
  • جعفریان دیوکلایی، مرضیه (1393)، تاثیر اصیل بودن برند و اعتماد برند بر رشد شرکت های بیمه خصوصی در تهران، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه علامه طباطبایی. تهران.
  • حاجی نوروزی، انوشه (1394)، اثر کیفیت ادراک شده بر قصد تغییر برند با نقش میانجیگری دلزدگی، رضایت و وفاداری مشتری، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه علامه طباطبایی. دانشکده علوم انسانی.
  • حدادیان، علی رضا؛ کاظمی، علی؛ فیض محمدی، شیرین. (1395). بررسی اثر هویت یابی مشتری با برند بر وفاداری به واسطه کیفیت خدمات، اعتماد و ارزش درک شده (مورد مطالعه: هتل پنج ستاره همای مشهد). تحقیقات بازاریابی نوین، 6(3)، ص 75-92.
  • حسنقلی پور، طهمورث؛ امیری، مجتبی؛ شیبانی مقدم، نغمه. (1391). تعیین شخصیت برندهای منتخب از طریق کهن الگوها و تبیین نحوه ادراک مصرف کنندگان این برندها. تحقیقات بازاریابی نوین، 2(1)، ص 1-21.
  • حسینی، فاطمه (1388)، بررسی تاثیر دانش مصرف کننده از محصول و نام تجاری بر ارزیابی توسعه نام تجاری، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل.
  • خدمتگذار، حمیدرضا؛ حنفی زاده، پیام و کیانپور، راضیه (1389)، نقش ابعاد ریسک ادراک شده ی مشتریان بانکها در پذیرش
  • دهدشتی شاهرخ، زهره؛ حاجی نوروزی، انوشه. (1395). اثر کیفیت ادراک شده، دلزدگی و رضایت بر قصد تغییر برند (مطالعۀ موردی: رستوران‌های ایتالیایی شهر تهران). مدیریت بازرگانی، 9(3)، ص 549-568.
  • رجبی فرجاد، حاجیه؛ قاسمی همدانی، ایمان. (1392). تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی و کیفیت ادراک شده برند بر ترجیح برند در شعب بانک صادرات شهرآمل. رسالت مدیریت دولتی، 4(3)، ص 17-26.
  • رحیم نیا، فریبرز؛ هرندی، عطا اله؛ فاطمی، زهرا. (1391). تأثیر کیفیت رابطه با مشتری بر کیفیت ادراک شده و وفاداری مشتریان مورد مطالعه: هتل های پنج ستاره کلان شهر مشهد. پژوهش های مدیریت عمومی، 2(3)، ص 83-102.
  • زارع، رحیم؛ پورسعید، محمدمهدی؛ سلطانی نژاد، نیما. (1396). بررسی نقش میانجی تصویر مقصد بر رابطه میان ریسک‌ ادراک شده و تمایل به بازدید مجدد: مورد مطالعه ارگ بم پس از فاجعه زلزله. مطالعات مدیریت گردشگری، 11(2)، ص 47-70.
  • سپهوند، اکبر (1394)، رابطه ریسک ادراک شده و قصد خرید مشتری با توجه به شناخت وی از برند، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده علوم انسانی.
  • ضیاء، بابک. (1394). بررسی رابطه بین اعتماد برند و رفتار شهروندی برند با توجه به نقش میانجی تعهد برند در حوزه کارآفرینی. پژوهش های مدیریت عمومی، 5(1)، ص 27-42.
  • علیزاده، حمید، حقیقت منفرد، جلال، صالح اردستانی، عباس (1394)، ارزیابی استراتژیک هویت برند درسازمانها با استفاده از مدل آکر درشرکت های بیمه ایران وآسیا، دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری، تهران.
  • غفاری آشتیانی، پیمان؛ زنجیردار، مجید؛ شعبان، رضا. (1393). بررسی تاثیر اعتماد و ریسک ادراک شده بر پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی در بین مشتریان بانک های شهرستان اراک. مدیریت بازاریابی، 7(3)، ص 39-62.
  • کرمیان، حامد؛ شکرچی زاده، احمدرضا؛ ریسمانکارزاده، ریحانه. (1394). بررسی عوامل موثر بر انتخاب برند مواد شوینده از دیدگاه بانوان شهر اصفهان. مدیریت بازاریابی، 10(3)، ص 17-34.
  • محمدی، احسان (1392)، بررسی تاثیر هویت برند بر وفاداری مشتریان لوازم خانگی سامسونگ، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.
  • مصطفوی، مائده السادات؛ رنجبریان، بهرام؛ قربانی، حسن. (1395). تحلیل تاثیر فاصله اجتماعی ادراک شده بر نیات رفتاری گردشگران بین المللی سفر کرده به جزیره آزاد کیش با تاکید بر ریسک ادراک شده و رضایت مندی. پژوهش های راهبردی امنیت و نظم اجتماعی، 4(2)، ص 51-66.
  • مظفری، محمد مهدی، انظاری، طاهره (1394)، هویت برند، اولین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری با رویکرد ارزش آفرینی، تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس، http://www.civilica.com/Paper-MAVC01-MAVC01_031.html.
  • ناظمی، فاطمه؛ صفاری نیا، مجید. (1394). بررسی ارتباط سبک های تصمیم گیری و ادراک ریسک با رفتارهای کار آفرینانه در بین مدیران فرهنگی.  ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی، 6(4)، ص 89-118.
  • یحیایی ایله ای، احمد (1393)، مشتری مداری، تهران، چاپخانه فرآذین.

 

  • Aaker, J. L. (1997). Dimensions of brand personality. Journal of marketing research, 347-356.
  • Balaji, M. S., Roy, S. K., & Sadeque, S. (2016). Antecedents and consequences of university brand identification. Journal of Business Research, 69(8), 3023-3032.
  • Beneke, J., Flynn, R., Greig, T., & Mukaiwa, M. (2013). The influence of perceived product quality, relative price and risk on customer value and willingness to buy: a study of private label merchandise. Journal of Product & Brand Management, 22(3), 218-228.
  • Bravo, R., Buil, I., de Chernatony, L., & Martínez, E. (2017). Brand Identity Management and Corporate Social Responsibility: an analysis from employees’ perspective in the banking sector. Journal of Business Economics and Management, 18(2), 241-257.
  • Brodie, Roderick J. Whittome, James R.M. Brush, Gregory J.(2009), Investigating the service brand: A customer value perspective, Journal of Business Research 62 (2009)345-355.
  • Buil, I., De Chernatony, L., & Martínez, E. (2013). Examining the role of advertising and sales promotions in brand equity creation. Journal of Business Research, 66(1), 115-122.
  • Castilho, R., da Silva Tamashiro, H. R., Merlo, E. M., & Acevedo, C. R. (2015). Consumer Behavior And Factors That Affect Satisfaction And Risk Perception Of Purchases Of Own Brand Food Products. RAI Revista de Administração e Inovação, 12(1), 351-370.
  • Chen, Y. H., & Barnes, S. (2007). Initial trust and online buyer behaviour. Industrial management & data systems, 107(1), 21-36.
  • Chiu, C. M., Wang, E. T., Fang, Y. H., & Huang, H. Y. (2014). Understanding customers’ repeat purchase intentions in B2C e‐commerce: the roles of utilitarian value, hedonic value and perceived risk. Information Systems Journal, 24(1), 85-114.
  • Christmann, H., Alexander, A., & Wood, S. (2016). Exploring brand identity and entrepreneurship as drivers of small specialist retailer internationalisation: a German case study. The International Review of Retail, Distribution and Consumer Research, 26(2), 137-153.
  • Da Silveira, C.; Lages, C. & Simoes, C., (2013). “Reconceptualizing Brand Identity in A Dynamic Environment”. Journal of Business Research, doi:10.1016/ j.jbusres. 2011.07.020. Equity Long Term”. London: Kogan Page.
  • Dai, H., Luo, X. R., Liao, Q., & Cao, M. (2015). Explaining consumer satisfaction of services: The role of innovativeness and emotion in an electronic mediated environment. Decision Support Systems, 70, 97-106.
  • Dennis, C., Papagiannidis, S., Alamanos, E., & Bourlakis, M. (2016). The role of brand attachment strength in higher education. Journal of Business Research, 69(8), 3049-3057.
  • Taylan Dortyol, I., Varinli, I., & Kitapci, O. (2014). How do international tourists perceive hotel quality? An exploratory study of service quality in Antalya tourism region. International Journal of Contemporary Hospitality Management, 26(3), 470-495.
  • Erdoğmuş, İ., & Büdeyri-Turan, I. (2012). The role of personality congruence, perceived quality and prestige on ready-to-wear brand loyalty. Journal of Fashion Marketing and Management: An International Journal, 16(4), 399-417.
  • Forsythe, S. M., & Shi, B. (2003). Consumer patronage and risk perceptions in Internet shopping. journal of Business research, 56(11), 867-875.
  • Geuens, M., Weijters, B., & De Wulf, K. (2009). A new measure of brand personality. International Journal of Research in Marketing, 26(2), 97-107.
  • Harridge-March, S. (2006). Can the building of trust overcome consumer perceived risk online?. Marketing Intelligence & Planning, 24(7), 746-761.
  • Havinal, V. (2009). Management and Entrepreneurship: New Age International (P) Limited.
  • Heydari، L. Lotfizadeh، F. (2014). “Investigating the service brand: A customer value perspective”. Management Science Letters. 4(2014). PP.613-616.
  • Jan Alsem, K., & Kostelijk, E. (2008). Identity based marketing: a new balanced marketing paradigm. European Journal of Marketing, 42(9/10), 907-914.
  • Jevons, C. & Gabbott, M. (2009). A historical review of the development of
    definitions of “brand”. 5th Thought Leaders International Conference On
    Brand Management Athens, Greece.
  • Kasemsap, K. (2014). The role of total quality management practices on quality performance. Laboratory Management Information Systems: Current Requirements and Future Perspectives: Current Requirements and Future Perspectives, 1.
  • Kim, S. and Lee, J. S. (2013). Is satisfaction enough to ensure reciprocity with upscale restaurants? The role of gratitude relative to satisfaction. Hospitality Management, 33, pp. 118-128.
  • Kim, W. G., Ng, C. Y. N., & Kim, Y. S. (2009). Influence of institutional DINESERV on customer satisfaction, return intention, and word-of-mouth. International Journal of Hospitality Management, 28(1), 10-17.
  • Krishnan, B. C. & Hartline, M. D. (2001). Brand equity: Is it more important in services? Journal Of Services Marketing, 15 (5): 328-342.
  • Lee, T., Yeo, G. T. and Thai, V. V. (2014). Structural Analysis of Port Brand Equity. Using Structural Equation Modeling. 30(3), pp. 349-372.
  •  Li, S.J., Huang, Y. Y.AND Yang, M.M. (2010). How satisfaction modifies the strength of the influence of perceived service quality on behavioral intentions. Leadership in Health Services, 24(2), PP. 91-105.
  • Lindgreen, A. (2004). The design, implementation and monitoring Of A CRM programmers: A Case Study, Journal Of Knowledge Management.
  • Lis, B., & Berz, J. (2011). Using social media for branding in publishing. Online Journal of Communication and Media Technologies, 1(4), 193.
  • Littler, D., & Melanthiou, D. (2006). Consumer perceptions of risk and uncertainty and the implications for behaviour towards innovative retail services: the case of internet banking. Journal of retailing and consumer services, 13(6), 431-443.
  • Littler, D., & Melanthiou, D. (2006). Consumer perceptions of risk and uncertainty and the implications for behaviour towards innovative retail services: the case of internet banking. Journal of retailing and consumer services, 13(6), 431-443.
  • Liu, Y., & Jang, S. S. (2009). Perceptions of Chinese restaurants in the US: what affects customer satisfaction and behavioral intentions?. International Journal of Hospitality Management, 28(3), 338-348.
  • Maehle, N., & Shneor, R. (2010). On congruence between brand and human personalities. Journal of Product & Brand Management, 19(1), 44-53.
  • Mandrik, C. A., & Bao, Y. (2005). Exploring the concept and measurement of general risk aversion. ACR North American Advances.
  • Martinez-Poveda, A., Molla-Bauza, M. B., del Campo Gomis, F. J., & Martinez, L. M. C. (2009). Consumer-perceived risk model for the introduction of genetically modified food in Spain. Food Policy, 34(6), 519-528.
  •  Mitchell, V. W. (1999). Consumer perceived risk: conceptualisations and models. European Journal of marketing, 33(1/2), 163-195.
  • Muhonen, T., Hirvonen, S., & Laukkanen, T. (2017). SME Brand identity: Its components, and performance effects. Journal of Product & Brand Management, 26(1).
  • Pavlou, P. A. (2003). Consumer acceptance of electronic commerce: Integrating trust and risk with the technology acceptance model. International journal of electronic commerce, 7(3), 101-134.
  • Pimentel, R. W., & Reynolds, K. E. (2004). A model for consumer devotion: Affective commitment with proactive sustaining behaviors. Academy of Marketing Science Review, 2004, 1.
  • Punjaisri, K., Wilson, A., & Evanschitzky, H. (2009). Internal branding to influence employees’ brand promise delivery: a case study in Thailand. Journal of Service Management, 20(5), 561-579.
  • Rareş, O. D. (2014). Measuring perceived service quality offline vs. online: a new PeSQ conceptual model. Procedia Economics and Finance, 15, 538-551.
  • Rashid, S., & Ghose, K. (2015). Organisational culture and the creation of brand identity: retail food branding in new markets. Marketing Intelligence & Planning, 33(1), 2-19.
  • Schmitt, B. (2013). The consumer psychology of customer–brand relationships: Extending the AA Relationship model. Journal of Consumer Psychology, 23(2), 249-252.
  • Sumaedi, S., & Yarmen, M. (2015). Measuring perceived service quality of fast food restaurant in islamic country: A conceptual framework. Procedia Food Science, 3, 119-131.
  • Sweeney, J. C., Soutar, G. N., & Johnson, L. W. (1999). The role of perceived risk in the quality-value relationship: a study in a retail environment. Journal of retailing, 75(1), 77-105.
  • Taylor, J. W. (1974). The role of risk in consumer behavior. The Journal of Marketing, 54-60.
  • Thakur, R., & Srivastava, M. (2015). A study on the impact of consumer risk perception and innovativeness on online shopping in India. International Journal of Retail & Distribution Management, 43(2), 148-166.
  • Thompson, S. A., & Sinha, R. K. (2008). Brand communities and new product adoption: The influence and limits of oppositional loyalty. Journal of marketing, 72(6), 65-80.
  • Usakli, A., & Baloglu, S. (2011). Brand personality of tourist destinations: An application of self-congruity theory. Tourism management, 32(1), 114-127.
  • Wu, P.C.S., Yeong-YuhYeh, G., & Hsiao, C.R. (2011). The effect of store image and service quality on brand image and purchase intention for private label brands. Australasian Marketing Journal, 19, 30–39.
  • Yuan, R., Liu, M. J., Luo, J., & Yen, D. A. (2016). Reciprocal transfer of brand identity and image associations arising from higher education brand extensions. Journal of Business Research, 69(8), 3069-3076.
  • Zeng, J., Phan, C. A., & Matsui, Y. (2015). The impact of hard and soft quality management on quality and innovation performance: An empirical study. International journal of production economics, 162, 216-226.
راهنمای خرید:
  • به مبلغ فوق 1 درصد به عنوان کارمزد از طرف درگاه پرداخت افزوده خواهد شد.
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پیشینه پژوهشی عوامل مؤثر بر هویت برند خدماتی (رشته مدیریت بازرگانی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *